Yarı çıplak sahaya atlayan Kinsey Wolanski yine şaşırttı
Yarı çıplak sahaya atlayan Kinsey Wolanski yine şaşırttı Şampiyonlar Ligi finalinde yarı çıplak sahaya girerek bir anda dünya gündemine oturan model Kinsey Wolanski, Birleşik Arap Emirlikleri'nde cami ziyareti yapıp tesettürlü kıyafetiyle poz verdi.
5.12.2020 Magazin
Kinsey Wolanski'ye corona virüs testi yapıldı
Kinsey Wolanski'ye corona virüs testi yapıldı Liverpool ile Tottenham Hotspur arasında oynana Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya atlayarak tüm dünyada gündem olan Kinsey Wolanski son 1 aydır Bahamalar'da tatil yapıyordu. Wolanski, Bahamalar tatilinden dönüşte Los Angeles'ta corona virüs testine girdi. Kinsey Wolanski o anları Instagram hesabından paylaştı...
1.07.2020 Magazin
Kinsey Wolanski, Bahamalar'daki karantinanın tadını çıkarıyor
Kinsey Wolanski, Bahamalar'daki karantinanın tadını çıkarıyor Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya girerek adından söz ettiren manken Kinsey Wolanski, corona virüs kapsamında kendini Bahamalar'da karantinaya aldı. Wolanski birbirinden cesur pozlar vermekten kaçınmadı.
25.03.2020 Futbol
Kinsey Wolanski corona virüs nedeniyle ormanda tarzan gibi yaşayacak
Kinsey Wolanski corona virüs nedeniyle ormanda tarzan gibi yaşayacak Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya girerek tüm dikkatleri üzerine çeken model Kinsey Wolanski, sosyal medyadan yaptığı corona virüs paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.
1.07.2020 Magazin
Kinsey Wolanski’nin her olaya atlamasını nasıl engelleriz?
Kinsey Wolanski’nin her olaya atlamasını nasıl engelleriz? 2019 Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya atlayıp adını duyuran(!) Kinsey Wolanski yine haber olmayı bildi. Her olayda kendine pay çıkaran Kinsey Wolanski bu sefer de Kobe Bryant için şov yaptı. Peki, her olayda Kinsey Wolanski’yi görmek zorunda mıyız?
31.01.2020 Ünlüler
Kinsey Wolanski bu kez Kobe Bryant için sahaya atladı!
Kinsey Wolanski bu kez Kobe Bryant için sahaya atladı! Dünya onu Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya atlamasının ardından tanıdı. Güzel fenomen hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant için sahaya atladı.
1.07.2020 Magazin
Kinsey Wolanski'den cesur paylaşımlar! Sahilde...
Kinsey Wolanski'den cesur paylaşımlar! Sahilde... 2019 Şampiyonlar Ligi finalinde sahaya girerek birden ünlü olan Kinsey Wolanski, bu sefer sahilde verdiği göğüs dekolteli pozlarla gündem oldu. İnstagram'da cesur pozlarını çekinmeden paylaşan Kinsey Wolanski'nin yeni paylaşımları yürek hoplattı.
14.01.2020 Cadde
UEFA Süper Kupa finalinde sahaya taraftar girdi!
UEFA Süper Kupa finalinde sahaya taraftar girdi! UEFA Süper Kupa finalinde bir taraftar sahaya girdi.
14.08.2019 Futbol
Takipçi sayısı artınca...
Takipçi sayısı artınca... Şampiyonlar Ligi finalindeki olay hareketiyle adından söz ettiren ve fenomen haline gelen Kinsey Wolanski...
5.08.2019 Magazin
Kinsey Wolanski'nin Instagram hesabı açıldı
Kinsey Wolanski'nin Instagram hesabı açıldı Tottenham ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finalinin...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Sahaya giren Wolanski, 20 gün önce Kapadokya'yı gezmiş
Sahaya giren Wolanski, 20 gün önce Kapadokya'yı gezmiş TOTTENHAM ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nin 18'inci dakikasında sahaya mayolu giren Kinsey Wolanski'nin, 20 gün önce sevgilisiyle birlikte Kapadokya'da tatil yaptığı ortaya çıktı. İspanya'nın Madrid şehrinde dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'nde, YouTube'da farklı videolar paylaşan Kinsey Wolanski sahaya girdi. Wolanski, güvenlik ekipleri tarafından saha dışına çıkarıldı. Birçok videosu bulunan Kinsey Wolanski'nin Instagram hesabı, kısa sürede 2,2 milyon takipçiye ulaştı. Wolanski'nin, 20 gün önce Nevşehir'in Göreme beldesine sevgilisi Vitaly Zdorovetskiy ile gelerek tatil yaptığı ortaya çıktı. 2 gün boyunca Kapadokya'da kalan Wolanski'nin, sevgilisiyle at bindiği ve Göreme'de 'Aysel'in mutfağı' adlı restoranda yemek yediği öğrenildi. Restoran sahibi Aysel Yazgan (53), çiftin kendi mutfaklarını ziyaret ettiklerini ve olaydan sonra şaşkınlığını koruyamadığını ifade etti. Yazgan, "Dün gece maçta sahaya çıktığını görünce şaşırdım. Hiç öyle birine benzemiyordu" dedi. Wolanski'nin, Kapadokya manzarası eşliğinde sevgilisiyle öpüşürken çekilen fotoğraflarını da Instagram hesabında paylaştığı görüldü.
11.09.2019 Magazin
Kinsey Wolanski'yi şoke eden olay! Askıya alındı...
Kinsey Wolanski'yi şoke eden olay! Askıya alındı... Tüm dünyanın konuştuğu isme çok kötü haber.
2.06.2019 Cadde