Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski mankendir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da Ezel dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olarak oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı. 2011 - 2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir. 22 Kasım 2018 itibarıyla Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde Kadir karakterini canlandırmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.953 kıvanç tatlıtuğ kimdir haberi bulunmuştur.
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
18.03.2024 Cadde
9 milyon TL'lik oyuncak! 'Çok yeni sayılmaz'
9 milyon TL'lik oyuncak! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile Şubat 2017'de nikâh masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyerinin yanı sıra yapımcı kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Cadde
Altın kemer Varol’un
Altın kemer Varol’un Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye’de ilk resmi kemerini verdi.
20.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı!
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı! 27 Ocak'ta ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Songül Öden, 17 Şubat tarihli yaş gününde, "Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi" mesajıyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
17.02.2024 Cadde
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta'
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta' Başak Dizer sosyal medya hesabından eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgililer gününü kutladı. 2016 yılında dünyaevine giren çiftin çocukları Kurt Efe'yle olan paylaşımı da hayranları tarafından çok sevildi.
14.02.2024 Cadde
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor'
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor' Modacı İvana Sert ile iş insanı Yurdal Sert'in oğulları Kayon Ateş Sert büyüdü. 17 yaşındaki Ateş, şimdiden oyunculuk hayalleri kurmaya başladı.
9.02.2024 Cadde
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler! Oyuncu Bade İşçil, önceki gün yürüyüş sırasında muhabirlerle sohbet etti. "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim" diyen oyuncu, "Size sosyal medyada çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
9.02.2024 Cadde
AİLE DİZİSİ FİNAL bölümü 📺 Aile neden final yapıyor, Devin ölecek mi?
AİLE DİZİSİ FİNAL bölümü 📺 Aile neden final yapıyor, Devin ölecek mi? Aile dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile ekranlara damga vurdu. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizi 30. bölümü ile final yapıyor. Final sahnesinde ise Devin'in hastanedeki sahneleri ve Aslan'ın gözyaşları dikkat çekti. Peki, Aile dizisi neden final oluyor?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
TV DİZİSİ HABERİ 📺 Aile dizisi final mi yapıyor? Aile dizisi ne zaman bitiyor, son bölüm hangi gün? İşte son durum
TV DİZİSİ HABERİ 📺 Aile dizisi final mi yapıyor? Aile dizisi ne zaman bitiyor, son bölüm hangi gün? İşte son durum Aile dizisi ile ilgili meraklı arayış başladı. SHOW TV'nin sevilen dizisi Aile için final mi yapıyor sorusu gündemde. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Aile dizisi bitiyor mu, son bölüm hangi gün?
25.01.2024 Bilgi Rehberi
Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! 'Yok canım ne alakası var'
Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! 'Yok canım ne alakası var' Oyuncu Rüzgar Aksoy, ödül aldıktan sonra "Yine ben, yine ben" diyen meslektaşı Serenay Sarıkaya'yı hedef aldı. Aksoy'un "Allah'ım ne kadar az yetenekli oyuncumuz varmış" mesajı sosyal medyada çok konuşuldu.
13.01.2024 Cadde
Milyonlarca liralık seyahat!
Milyonlarca liralık seyahat! Türk dizilerinin tüm dünyada ilgiyle izlenmeye başlanmasının ardından ünlü isimler, Orta Doğu ülkelerinde katıldıkları lansmanlarda milyonlarca lira kazanarak dönüyor. Bazı oyuncular teklifleri kabul ederken, bazıları ise bu etkinliklere sıcak bakmıyor. İşte milyonlarca liralık seyahatlerin detayları...
8.01.2024 Cadde
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
BU AKŞAM AİLE YOK MU, 2 Ocak bugün Aile dizisi var mı? Aile yeni bölümü ne zaman, hangi tarihte yayınlanacak? Aile dizisi neden yok?
BU AKŞAM AİLE YOK MU, 2 Ocak bugün Aile dizisi var mı? Aile yeni bölümü ne zaman, hangi tarihte yayınlanacak? Aile dizisi neden yok? Aile dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Aile dizisinin bu akşam ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Show TV yayın akışında aile dizisinin yeni bölümü yer almadı. Peki Aile bu akşam yok mu, bugün Aile var mı? Aile dizisi yeni bölümü ne zaman?
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri
Köpek İsimleri 2024: Yaratıcı, Duyulmamış, Yeni, Değişik, Popüler Yavru Dişi ve Erkek Köpek İsimleri Sevimli görünüşleri, inşalarla kurdukları yakın dostluk ve bağ ile kendilerini sevdiren köpekler dünya üzerinden en çok sahiplenilen ikinci evcil hayvanlardır. Etçil ve memeli olan köpeklerin 400’den fazla ırkı olduğu tahmin edilmektedir. Günümüzde en çok sahiplenilen köpek cinsi ile fino türüdür. İlk köpek sahiplenildiğinde dişi veya erkek oluşuna göre isim verilir. Köpek sahipleri yeni dostlarına en güzel, duyulmamış, havalı isimleri vermek ister. Bazı evcil hayvan sahipleri köpeklerine yabancı isim vermek isterken bazıları da Türkçe isim tercih ederler. Köpeklere verilebilecek birbirinden güzel köpek isimleri vardır. En güzel, yaratıcı, duyulmamış, havalı, Türkçe, yabancı dişi ve erkek köpek isimleri ile ilgili içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Ünlü çift İstanbul Kuş Cenneti'nde! Başak Dizer'den Kurt Efe paylaşımı
Ünlü çift İstanbul Kuş Cenneti'nde! Başak Dizer'den Kurt Efe paylaşımı Başak Dizer ve eşi Kıvanç Tatlıtuğ çocukları Kurt Efe ile birlikte ailecek İstanbul Kuş Cenneti'ne ziyarette bulundular. Başak Dizer sosyal medya hesabından çocukları ile eşinin fotoğrafını paylaştı.
29.12.2023 Cadde
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil!
Gürgen Öz: Komedi bel altı espri yapmak değil! 'Aşka Sürgün', 'Hokkabaz', 'Avrupa Yakası', 'Romantik Komedi' serisi ve 'Bay Yanlış' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Gürgen Öz, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, birçok diziyi reddetme sebebini açıkladı.
29.12.2023 Cadde
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Cadde
'Ailemizle bir arada olmak bize mutluluk veriyor'
'Ailemizle bir arada olmak bize mutluluk veriyor' Stil danışmanı Başak Dizer, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile mutlu bir evliliği olan Dizer, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
9.12.2023 Cadde
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım!
Şevval Sam: Taro'yu daha çok ödüller bekliyor, ömrüm olursa büyük gurur duyacağım! 49'uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 3 Aralık gecesi düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geçtiğimiz seneki törende oğlu Tarık Emir Tekin ile birlikte ödül alan Şevval Sam, bu sene de ödül vermek için geceye katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, oğlundan övgü dolu sözlerle bahsetti.
5.12.2023 Cadde
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı!
Altın Kelebek'te ünlülerin şıklık yarışı! Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, 49'uncu kez düzenlendi. Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, kırmızı halıda birbirinden şık kıyafetlerle objektiflere poz verirken, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da adlarından söz ettirdiler.
3.12.2023 Cadde
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını
Alina Boz - Umut Evirgen çifti evlendi! Düğüne ünlü akını Oyuncu Alina Boz ile yönetmen Umut Evirgen, dünyaevine girdi. Düğünden ilk görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı.
2.12.2023 Cadde
Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama!
Sessiz sedasız evlenen ünlü oyuncudan ilk açıklama! 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı 'Demir Yaman' karakteriyle büyük çıkış yakalayan Murat Ünalmış, üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Bulgar kökenli Albena İlieva (Nutiye Akar) ile geçtiğimiz eylül ayında nikâh masasına oturmuştu. 42 yaşındaki oyuncu, İstanbul'da aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı sade düğün töreniyle ilgili konuştu.
2.12.2023 Cadde
Cansu Dere: Kenan İmirzalıoğlu ile bir daha çalışırım
Cansu Dere: Kenan İmirzalıoğlu ile bir daha çalışırım Uzun süredir ortalarda görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere, marka yüzü olduğu lansmanda şık bir elbise ile gecede tüm dikkatleri üzerine çekti. Dere, "Kenan İmirzalıoğlu ile tekrar yeni bir projede yer alır mısınız?" sorusuna yanıt verdi.
29.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.