Eski eşine satırla saldırdı! Çocuklarını görmek isteyince olanlar oldu
Eski eşine satırla saldırdı! Çocuklarını görmek isteyince olanlar oldu İstanbul Esenyurt’ta eşinden ayrılan kadın, çocuklarını görebilmek için eski kocasının çalıştığı kasap dükkanına girdiğinde satırla kovalandı.
31.08.2022 Haberler
Kanlar içinde kalan marketçi kadın azılı suçluyu sopayla kovaladı
Kanlar içinde kalan marketçi kadın azılı suçluyu sopayla kovaladı Antalya'da, girdiği marketten veresiye içki almak isteyen bir kişi, olumsuz yanıt alınca işletmeci Döndü Katran'ı (52) bıçakla yüzünden ve boğazından yaraladı. Kanlar içinde kalan Katran, iki şişe bira alan şüpheliyi sopayla kovaladı. Olay, saat 11.30 sıralarında Kepez ilçesi 2305 Sokak'taki bir markette meydana geldi. Eşi Hüseyin Katran ile market işleten Döndü Katran, yalnız başındayken işyerine gelen bir erkek veresiye içki istedi. Olumsuz yanıt veren Katran ile müşteri arasında tartışma çıktı. Sinirlenen şüpheli, yanında taşıdığı bıçakla Katran'ı boğazından ve yüzünün çeşitli yerlerinden yaraladı. Şüpheli, iki şişe bira alırken, kanlar içinde kalan Döndü Katran, kasanın yanında bulundurduğu sopayla kaptı. Katran, şüpheliyi kovaladı. Ara sokaklara giren kimliği belirsiz şüpheli, izini kaybettirdi. Bir süre sonra işyerine gelen Hüseyin Katran, eşini kanlar içinde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Katran, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Görgü tanıklarından Gülsüm Kaya, market sahibi komşusu Döndü Katran'ın gelen kişiye veresiye içki vermediğini, bu nedenle müşterinin bıçakla saldırdığını söyledi. Saldırganın 25-30 yaşlarında olduğunu, üzerinde kot pantolon ve lacivert tişört bulunduğunu kaydeden Kaya, "Döndü hanımın boynu ve yüzünde yara izleri vardı. Hepimiz endişelendik" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Karayolunda tavuk kovaladı
Karayolunda tavuk kovaladı Adıyaman’da, motosikletin arka kısmındaki kafesten düşen tavuk karayolunu birbirine kattı. Sahibi karayolunda uzun süre tavuğu kovaladı. Yoğun trafiğin olduğu Adıyaman Atatürk Bulvarı'nda ilerleyen motosikletin arkasında kuş, civciv ve tavukların olduğu kafesin kapağı açılınca bir tavuk aşağıya düştü. Neye uğradığını şaşıran tavuk, trafiğin yoğun olduğu karayolunda ilginç görüntülere neden oldu. Vatandaşların ikazı ile tavuğun düştüğünü öğrenen motosiklet sahibi, kaçan tavuğun peşinden koşarak yakalamaya çalıştı. Uzun süre tavuğu kovalayan vatandaş büyük çaba sarf etti. Karayolunda araç tehlikesine rağmen süren kovalamaca ilginç görüntülere sahne oldu.
11.09.2019 Yaşam
Arabaların üzerine çıkarak kurtuldular
Arabaların üzerine çıkarak kurtuldular Fotoğrafı İndir İstanbul Beyoğlu’nda köpeklerden kaçan vatandaşlar arabaların üzerine çıktı. Arabalarda maddi hasar oluşurken o anlar kameralara yansıdı. Beyoğlu’nda akşam saatlerinde köpeklerden kaçan vatandaşlar çareyi arabaların üzerine çıkmakta buldu. Bir süre sokak aralarında koşarak kaçmaya çalışan vatandaşlar köpeklerden kurtulmak için park halindeki arabaların üzerine çıktı. Arabalarda maddi hasar meydana gelirken o anlar kameralara yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Spor eğitmeninin silahla kovaladı
Spor eğitmeninin silahla kovaladı Bursa'da bir kişi, aralarındaki husumet sebebiyle spor eğitmenini öldürdü. Şahsın, silahla spor eğitmenini kovalaması ve ateş açması kameraya yansıdı. Olay, Kestel ilçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk babası beyaz eşya tamircisi Erhan Kırsaçoğlu (47), 3 çocuk babası spor eğitmeni Ali Özden (39) ile yolda karşılaştı. Aralarında husumet olduğu iddia edilen 2 şahıs tartıştı. Bu sırada belindeki tabancayı çeken Erhan Kırsaçoğlu, Özden'e ateş açtı. Markete sığınan ve yerden kalkamayan Özden, 112 ekipleri tarafından kaldırıldığı Yüksek ihtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından şüpheli, Kırsaçoğlu tutuklandı. Öte yandan olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin Özden'i kovaladığı ve ateş ettiği görülüyor. Daha sonra Özden ve şüphelinin markete girdiği, çevredekilerin paniklediği görüntülerde yer aldı.
11.09.2019 Yaşam
Köpekler ayıyı kovaladı
Köpekler ayıyı kovaladı Kış Turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Uludağ turistik yönünün yanı sıra doğal yaşamıyla da dikkat çekiyor. Uludağ'ın sık çam oranları binlerce yabani hayvana da ev sahipliği yapıyor. 200'den fazla ayının varlığını sürdürdüğü Uludağ'da hayvanlar havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte kış uykularından uyanmaya başladı. Sarıalan bölgesinde karnı acıktığı için çöp konteynerlerini karıştırıp yiyecek arayan bir ayı kameralar tarafından görüntülendi. Ancak çöp karıştıran ayının kendisi gibi karnı acıkan rakipleri vardı. Başıboş köpekler ayıyı bir türlü rahat bırakmadı. Havlayan köpeklerden rahatsız olan ayı bir süre sonra er meydanından çekilmek zorunda kaldı. Bu anlar çevredeki bir büfenin çalışanları tarafından kaydedildi. Çöpleri karıştırıp, kutuların üstünde çıkan ayı, köpeklerden kaçarak ormanda gözden kayboldu.
11.09.2019 Yaşam
Kovaladığı kızın sığındığı işyeri sahibini öldürüp, kızı yaraladı
Kovaladığı kızın sığındığı işyeri sahibini öldürüp, kızı yaraladı Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 22 yaşındaki Murat K., kovaladığı kızın sığındığı işyeri sahibi 55 yaşındaki Basri Akkuş'u tüfekle başından vurarak öldürdü. Ardından yalvarmalarına rağmen ateş açtığı genç kızı da başından yaralanan Murat K., ile beraberindeki kişi, yaya olarak kaçtı. Olay, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Yalvaç Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencisi Rukiye S., henüz bilinmeyen nedenle kendisini kovalayan Murat K. ve O.G.K.'den kaçarak, eski Devlet Hastanesi karşısındaki sokakta bir emlakçıya sığındı. İşyeri sahibi Basri Akkuş'tan yardım isteyen Rukiye S.?nin peşinden içeri giren Murat K., iddiaya göre kendisine engel olmaya çalışan Basri Akkuş'un başına pompalı tüfekle ateş etti. Akkuş, kanlar içerizinde yere yığılırken ardından Rukiye S.'nin başına doğru da ateş eden saldırgan, beraberindeki O.G.K. ile koşarak olay yerinden kaçtı. Murat K.'nin takip edilmemek amacıyla Basri Akkuş işyeri önünde park halindeki aracının lastiğini de ateş ederek patlattı. İŞYERİ SAHİBİ ÖLDÜ Olayın duyulmasının ardından işyerine sağlık ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi. Yapılan incelemede Basri Akkuş'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Akkuş'un cenazesi Yalvaç Devlet Hastanesi morguna konuldu. İlk müdahalesi yapılan ve başının sol tarafından yaralandığı belirlenen Rukiye S. ise ambulansla SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Rukiye S.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. ŞÜPHELİLERDEN BİRİ YAKALANDI Olayla ilgili çalışma başlatan polis şüphelilerden O.G.K.'yi Isparta kent merkezinde saat 21.00 sıralarında yakaladı. Murat K.?nin yakalanması için çalışmanın sürdüğü kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Kaplanı bisikletle kovaladı!
Kaplanı bisikletle kovaladı! Kaplanı bisikletle kovaladı!
11.09.2019 Nevidyo
Bekçi köpeği ayıyı böyle kovaladı
Bekçi köpeği ayıyı böyle kovaladı Evin bahçesine giren ayıya kafa tutan köpek kamerada...
11.09.2019 İlginç Videolar
Saldırganları böyle püskürttü
Saldırganları böyle püskürttü Amerika Birleşik Devletleri’nin Wahington kentinde kaydedilen görüntülerde, 4 saldırganın otomobille bir tamirhaneye geldiği görülüyor. Ancak çalışanlardan biri saldırganlara karşı koyuyor. Korkusuz çalışan elinde geçirdiği demir sopayla şahısları iş yerinden kovalarken, sert kayaya çarptığını anlayan şahıslar, otomobillerine atlayarak olay yerinden uzaklaşıyor.
11.09.2019 Haberler
Soyguncular sert kayaya çarptı!
Soyguncular sert kayaya çarptı! Üç soyguncu, silahlı bir kadın tarafından böyle püskürtüldü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Böylesi ancak Adana'da olurdu...
Böylesi ancak Adana'da olurdu... Adana'da esnaf bir kadın, kask takıp silah tehdidi ile işyerinden 200 lira gasp eden 2 zanlıyı bıçakla kovaladı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Edinilen bilgiye göre, iki zanlı geçtiğimiz Pazar gecesi Huzurevleri ve Yurt Mahallesi'nde unlu mamullere kask takıp girerek tabanca çekip kasadan 270 lira para gasp etti. Bunun üzerine iş yeri sahipleri polise gelerek şikayetçi oldu. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıların aynı bölgede yine gasp olayı yapabileceğini düşünerek burada 40 kişiden oluşan sivil ekipler görevlendirdi. "ÖNCE PARA VERDİ SONRA BIÇAKLA KOVALADI" İki zanlı, bu kez Yeşilyurt Mahallesi'nde yine aynı gece Hayriye Borazancı ve yeğeni Leyla Uçan'ın çalıştırdığı Tekel bayiine kask takıp tabancalarla girdi. İçere girer girmez kasada duran Borazancı'ya poşeti atıp, "bunun içine paraları doldur" diye bağırdı. Kadın önce kasadaki 200 lirayı poşete koyup zanlının önüne attı. Ancak zanlı poşete bakıp parayı az bulunca, "kasadaki bütün paraları ver, yoksa seni öldürürüm" dedi. Bunun üzerine kadın sinirlenerek kasanın altındaki bıçağı çıkartıp kafasına tabanca dayayan iki kişiyi kovaladı. Genç kadın zanlıları kovaladıktan sonra da hemen 155'i arayıp gasba uğradıklarını söyleyip adresi verdi. Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Karısını birlikte bastığı adamı kovaladı!
Karısını birlikte bastığı adamı kovaladı! Eve gittiğinde karısını başka bir adamla uygunsuz vaziyette yakalayan adam, karısının kendisini aldattığı adamı çıplak halde sokaklarda kovaladı...
11.09.2019 İlginç Videolar
Tartıştığı eşini tabancayla kovaladı
Tartıştığı eşini tabancayla kovaladı Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişi evde tartıştığı eşini tabanca ile kovalayarak olay yerinden kaçtı. Kadın ise kendini olay yerine çağırılan ambulansa attı. Edinilen bilgiye göre, Tavşantepe Mahallesi 24 Kasım Evlerinden Kozan Emniyet Müdürlüğü 155 ihbar hattına bir kadının ateşli silah ile vurulduğu ihbarı yapıldı. Polis ekipleri olay yerine gönderildi. Bu arada, sağlık ekiplerine de haber verildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede yaptığı araştırmada, isminin Mustafa S. olduğu öğrenilen bir kişinin eşi Hatice S.’yi tabanca ile kovaladığını ve Hatice S. de kendini olay yerine gelen ambulansa attaraka kurtulduğu öğrenildi. Sağlık ekipleri şokta olan kadına müdahale yaparken, polis ekipleri de çevrede araştırma yaptı. Polisin, 'Eşinizden şikayetçi misiniz?' sorusuna kadının 'Evet' demesi üzerine ekipler kaçan Mustafa S.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Hatice S. ise Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Hırsızları bayrak direğiyle kovaladı
Hırsızları bayrak direğiyle kovaladı Eyüp’te sabaha karşı bir markete giren kar maskeli iki hırsız, beklemedikleri bir tepki ile karşılaştı. Soyulan marketin yanındaki çay ocağında çalışan Tunay Karasu, kapının önünde duran bayrak direği ile hırsızları kovaladı. Hırsızlar arabaya binip kaçarken, market sahibi esnaf komşusuna teşekkür etti.
11.09.2019 Yaşam
Bu kez koyun kurdu kovaladı!
Bu kez koyun kurdu kovaladı! Norveç'te yavrularıyla otlayan bir koyunun, kendilerine saldıran kurdu kovalayarak yanlarından uzaklaştırması izleyenleri güldürdü.
11.09.2019 Yaşam
Ayı ağaca çıkan adamı böyle kovaladı
Ayı ağaca çıkan adamı böyle kovaladı Rusya’da bir ayının ağaca çıkan adamı tırmanarak kovalaması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri