Küçük Kadınlar

Küçük Kadınlar

Son dakika Küçük Kadınlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Küçük Kadınlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Küçük Kadınlar haber sayfamızda...

Küçük Kadınlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.210 küçük kadınlar haberi bulunmuştur.
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu?
Oyunculuğa ara vermişti! Emma Watson pişman oldu mu? 'Harry Potter' serisinde canlandırdığı 'Hermione Granger' karakteriyle tanınan Emma Watson (33), geçtiğimiz aylarda oyunculuğa ara verdiğini açıklamıştı. İngiliz aktris, radikal kararı sonrası çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı.
16.12.2023 Cadde
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!'
'Herkes doğru bildiğini söylemekte özgür!' Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına, "Bunu reddediyorum" diyerek tepki göstermişti. Türkmen, basın mensuplarının bu sözlerini hatırlatması üzerine yeni bir açıklamada bulundu.
4.11.2023 Cadde
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!'
'Takipçi sayısına göre oyuncu seçimi çok acı!' 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan Ekin Türkmen, yeni projesi ve özel hayatı hakkında konuşurken, 'yapımcıların takipçi sayısına göre oyuncu seçtiği' iddiasına tepki gösterdi.
15.10.2023 Cadde
Yeni evini paylaştı! Fulya Zenginer'in cam tavanlı apartman dairesi
Yeni evini paylaştı! Fulya Zenginer'in cam tavanlı apartman dairesi 'Küçük Kadınlar' dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, taşınma heyecanını ve yeni evinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.
5.10.2023 Cadde
Fulya Zenginer hayranlarını korkuttu!
Fulya Zenginer hayranlarını korkuttu! 'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde hayat verdiği 'Yeliz' karakteriyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer (34), koltuk değnekleriyle objektif karşısına geçti.
15.09.2023 Cadde
Fulya Zenginer'in oğlu Milan atlarla tanıştı
Fulya Zenginer'in oğlu Milan atlarla tanıştı Oyuncu Fulya Zenginer, 2019 yılında nikâh masasına oturduğu grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ve bir yaşındaki oğulları Milan ile birlikte at çiftliğine gitti.
10.08.2023 Cadde
Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum!
Fulya Zenginer: Artık pembe kombin görmekten yoruldum! Margot Robbie, Ryan Gosling ve ve Emma Mackey'in başrolünde yer aldığı, gişe rekorları kıran 'Barbie' filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. 'Küçük Kadınlar' dizisindeki rolü ile şöhret kazanan Fulya Zenginer, sosyal medyada da çok konuşulan akım hakkında tepkisini dile getirdi.
31.07.2023 Cadde
Rekor kıran 'Barbie' boya kıtlığına mı yol açtı? Eleştirilerin odağındaki film kriz yarattı
Rekor kıran 'Barbie' boya kıtlığına mı yol açtı? Eleştirilerin odağındaki film kriz yarattı Son bir haftadır tüm dünyaya adeta pembe zehirlenmesi yaşatan 'Barbie' filmi, hem sinema dünyasında hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. 'Pamuk Prenses' ve 'Küçük Kadınlar' gibi masalların yönetmeni Greta Gerwig tarafından sinemaya aktarılan film, dünya çapında 337 milyon dolar hasılata ulaştı. Peki, filmin bu kadar popüler olmasının nedeni ne? İşte 'Barbie' filminin bu kadar çok sevilmesinin arkasındaki nedenler.
4.09.2023 Dünya
Fulya Zenginer isyan etti: Reziller!
Fulya Zenginer isyan etti: Reziller! Dolandırıcıların hedefinde son olarak Fulya Zenginer vardı. Ünlü oyuncu, "Sabah sabah inanılmaz sinir bozucu ve saçma bir şey yaşadık" diyerek, telefon dolandırıcılığı girişimini anlattı.
25.07.2023 Cadde
Dünya Klasikleri Listesi: Okunması Gereken Dünya Klasikleri
Dünya Klasikleri Listesi: Okunması Gereken Dünya Klasikleri Dünya klasikleri edebiyat tarihine damga vuran eserler arasında yer alıyor. Sanatsal anlamda dünyada en çok ses getiren eserlerdendir. Dünya klasikleri yazıldığı dönemden bu yana hala popülaritesini korumaktadır. Klasik eserler eşsizdir ve kendi türlerinde emsalleri bulunmayan kitaplardır. Özellikle ilkokul çağında okutulmaya başlanan bu kitaplar konusu, tarihi, dönemi ve işleyişleri bakımından her dönem geçerliliklerini korurlar. Dünya klasikleri ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine öğretmenler tarafından okuması tavsiye edilen kitaplar arasında yer almaktadır. Dünya klasiklerinin okuma sırası için “Dünya Klasikleri Listesi” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.06.2023 Kültür Sanat
Masumiyetini yitiren çocukluk
Masumiyetini yitiren çocukluk Çağımızda çocukluk, ergenlik ve yetişkinlik arasındaki sınırlar belirsizleşirken, artık hayal kuramaz hale gelen çocuklar kendileri için kurulmuş hayal dünyalarını seyretmekle yetiniyor.
24.04.2023 Arkeoloji
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı
Barbie filminin fragmanı sosyal medyada mizah fırtınası yarattı Çok sayıda yıldız oyuncunun rol aldığı, dünyanın en ünlü oyuncak bebeği Barbie hakkında çekilen ve yazın gösterime girecek olan film, şimdiden çok konuşuldu. Filmin geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmanı, sosyal medyada mizah patlaması yarattı.
7.04.2023 Dünya
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!'
'Evlilik düşünmüyorum, aynı evde yaşamak bile korkunç geliyor!' Son olarak '41 Kere Maşallah' adlı yapımda yer alan oyuncu Ekin Türkmen, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Okan Can Yantır ile ilişkisinden ve evlilikten konu açılınca, evlenmeyi düşünmediği söyleyerek, bunun sebebini açıkladı.
28.01.2023 Cadde
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak'
Hakan Meriçliler'den 'Yalan Dünya' itirafı! ''Bu kadın kesin bir şey yapacak' Hakan Meriçliler, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Oğlu Doğaç sayesinde dizi kariyerinin başladığını belirten ünlü oyuncu, birçok kez parayı reddettiğini söylerken, hayalindeki rolü açıkladı. 2012-2014 yılları arasında yayınlanan, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yalan Dünya'da 'Çagatay Koçtuğ' karakterine hayat veren Meriçliler, diziye dahil olma sürecini de anlattı.
25.12.2022 Cadde
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım
Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni paylaşım 2008 yılında 'Komedi Dükkanı' programında konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra televizyon dünyasına adım atan ve ardından 'Küçük Kadınlar', 'Yılanların Öcü', 'Diriliş Ertuğrul', 'Kalbim Yangın Yeri' gibi birçok dizide rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
31.10.2022 Cadde
Hande Soral: Ali’yi uyutabilmek için tek ayak üstünde bile durdum!
Hande Soral: Ali’yi uyutabilmek için tek ayak üstünde bile durdum! Koronavirüs pandemisi nedeniyle üç yıl sonra vizyona giren 'Müstakbel Damat' adlı filmde rol alan Hande Soral, geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Oğluyla verdiği pozları sık sık sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan 35 yaşındaki güzel oyuncu, anne-oğul pozlarına bir yenisini daha ekledi.
24.10.2022 Cadde
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri var
Hande Soral: Hayatımızda yıl dönümümüzü unutturacak biri var Daha önce 'Küçük Kadınlar', 'Yılanların Öcü', 'Diriliş Ertuğrul', 'Kalbim Yangın Yeri' gibi birçok dizide rol alan, meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihli evlilik yıldönümünü rötarlı şekilde kutladı. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncunun sosyal medya mesajı dikkat çekti.
16.10.2022 Cadde
Fulya Zenginer'i kızdıran yorum! 'Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın'
Fulya Zenginer'i kızdıran yorum! 'Lütfen çocuklarımızın kilolarıyla uğraşmayın' 2019 yılında grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile dünyaevine giren, 24 Mayıs tarihinde 'Milan' adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Fulya Zenginer, şimdilerde vaktinin tamamını bebeğiyle geçiriyor. Oğluyla keyifli anlarını da sık sık yayınlayan ünlü isim, bir takipçisinin oğlunun kilosuyla ilgili yorumuna sinirlendi. Zenginer, "Kimsenin çocuğuna 'Sütün yetmiyor mama mı versen?', 'Çocuğun zayıf' bilmem ne demeyin" sözleriyle sitem etti.
4.10.2022 Cadde
Fulya Zengiler'den 'çekirdek aile' pozu
Fulya Zengiler'den 'çekirdek aile' pozu 'Küçük Kadınlar' (2008-2011) dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle tanınan Fulya Zenginer ve üç yıl önce nikâh masasına oturduğu Küntay Tarık Evren, evlilik yıl dönümlerini kutladı.
1.10.2022 Cadde
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam!
Ekin Türkmen-Okan Can Yantır aşkı tam gaz devam! Daha önce 'Ekmek Teknesi', 'Acı Hayat', 'Küçük Kadınlar', 'Adanalı', 'Anadolu Kartalları' ve 'Organize İşler: Sazan Sarmalı' gibi projelerde rol alan oyuncu Ekin Türkmen'in iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Emirgan'da birlikte görüntülenen ve aşklarını ilan eden ünlü çift, bu kez Tarabya'da objektiflere yansıdı. Flaşların patlamasıyla şoke olan ikiliden Yantır, mekan çalışanlarının muhabirleri engelleme talebine olumsuz yanıt verdi. İşte detaylar...
29.09.2022 Cadde
Fulya Zenginer'den mutlu aile pozu
Fulya Zenginer'den mutlu aile pozu Yaklaşık dört ay önce oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın heyecanını yaşayan Fulya Zenginer, şimdilerde tüm vakitin oğluna ayırıyor. Bebeğiyle keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, son olarak minik oğlu ve eşi Küntay Tarık Evren ile objektif karşısına geçti. Zenginer ve ailesinin fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
15.09.2022 Cadde
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır
Sürpriz aşk: Ekin Türkmen-Okan Can Yantır 'Ekmek Teknesi'nin Songül'ü, 'Küçük Kadınlar'ın Elif'i Ekin Türkmen'in, iki yıllık birlikteliğin ardından 2017'de oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den ayrılan, 2018'de şarkıcı Sıla Gençoğlu ile adı sıkça anılan iş insanı Okan Can Yantır'la yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Emirgan'da objektiflere yansıyan ikiliden Ekin Türkmen, sürpriz ilişkiyi ilan etti.
10.09.2022 Cadde
Fulya Zenginer: Haftanın 'Milan' günü!
Fulya Zenginer: Haftanın 'Milan' günü! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan ve uzun süredir ekranlarda yer almayan Fulya Zenginer, yaklaşık dört ay önce oğlu Milan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşamıştı. Zenginer, oğlunun yeni fotoğrafını Instagram'dan yayınladı.
7.09.2022 Cadde
Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası tamamlandı
Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası tamamlandı Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Adıyaman’ın Gölbaşı Gölü’nde düzenlenen Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası tamamlandı.
28.08.2022 Diğer
Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası Tamamlandı
Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası Tamamlandı Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Adıyaman/Gölbaşı Gölü’nde düzenlenen Sanmar Denizcilik Gençler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Genç Kadınlar ve Genç Erkekler kategorisinde Fenerbahçe birinci Galatasaray ikinci oldu.
28.08.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Kadınlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.