Kuzey Yıldızı İlk Aşk

Kuzey Yıldızı İlk Aşk

Son dakika kuzey yıldızı ilk aşk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuzey yıldızı ilk aşk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuzey yıldızı ilk aşk haber sayfamızda...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 kuzey yıldızı ilk aşk haberi bulunmuştur.
Show TV yayın akışı: Bugün Show TV yayın akışında hangi diziler ve programlar var? İşte Show TV yayın akışı...
Show TV yayın akışı: Bugün Show TV yayın akışında hangi diziler ve programlar var? İşte Show TV yayın akışı... Show Tv yayın akışında yer alan yapımlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. 26 Ekim Show TV yayın akışı belli oldu. Peki bugün Show TV yayın akışında hangi diziler ve programlar var? İşte 26 Ekim Show TV yayın akışı...
26.10.2023 Bilgi Rehberi
Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli kimdir? İsmail Demirci nereli, boyu ve yaşı kaç?
Ben Bu Cihana Sığmazam Onbeşli kimdir? İsmail Demirci nereli, boyu ve yaşı kaç? Oyuncu İsmail Demirci, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Cengiz Onbeşli karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki rolü ile milyonların ilgisini çekmişti. Peki, İsmail Demirci nereli, eşi kim?
12.09.2023 Cadde
Aslıhan Güner'in gözyaşları! 'Acımı yüreğime gömerek oynadım'
Aslıhan Güner'in gözyaşları! 'Acımı yüreğime gömerek oynadım' 7 Ekim'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Komutan' filminin basın toplantısı önceki gün Watergarden İstanbul'da gerçekleşti. Başrolde yer alan Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, basın mesnuplarının sorularına cevap verdi. Babası Ağustos 2020'de yaşamını yitiren ve filmde evladını kaybetmiş anneyi canlandıran 34 yaşındaki güzel, açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına boğuldu.
1.10.2022 Cadde
Mert Kılıç: Tatil planı yaparken tekrar askere çağırıldım!
Mert Kılıç: Tatil planı yaparken tekrar askere çağırıldım! 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Asi' ve 'Şefkat Tepe' gibi yapımlarda yer alan oyucu Aslıhan Güner, meslektaşı Mert Kılıç ile birlikte 9 yıldır mutlu bir evlilik sürdüyor. Önceki günlerde bir AVM'de kameralara yansıyan çift, ayaküstü gazetecilerle konuşarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Birlikte rol aldıkları 'Komutan' projesinden bahseden ikiliden Mert Kılıç, askerlik hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
14.09.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi! Havaların günden güne ısınmasının ardından magazin dünyasının tanınmış simaları, soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Kimi deniz ve güneşin tadını çıkarırken kimileri de bol bol dinlenerek yorgunluk attı. İşte ünlülerin tatillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
8.07.2022 Cadde
Ecem Çalhan kaç yaşında, kimdir? Tozluyaka dizisinde oynayan Ecem Çalhan nereli, boyu kaç?
Ecem Çalhan kaç yaşında, kimdir? Tozluyaka dizisinde oynayan Ecem Çalhan nereli, boyu kaç? Ecem Çalhan, Tozluyaka dizisinde rol alan isimlerden. Genç oyuncu daha önce fenomen dizsi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'da yer almıştı. Oyunculuk eğitimi alan Çalhan, müzikle de ilgileniyor. Peki Tozluyaka dizisinde rol alan Ecem Çalhan aslen nereli, kaç yaşında?
27.06.2022 Cadde
Türk kızı Aşk Adası'nı kasıp kavurdu! Önce 'seri katildim' dedi, sonra öpücük geldi
Türk kızı Aşk Adası'nı kasıp kavurdu! Önce 'seri katildim' dedi, sonra öpücük geldi Ekin Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin çok izlenen ve konuşulan reality şovu Aşk Adası'nda (Love Island) ortalığı kasıp kavuruyor. Türk kızı hem adadaki sıcak yakınlaşmaları hem de yaptığı açıklamalarla rakiplerini epey zorluyor.
14.06.2022 Cadde
Jack Grealish'ten sürpriz hamle! Türk oyuncuyu yakın takibe aldı
Jack Grealish'ten sürpriz hamle! Türk oyuncuyu yakın takibe aldı Daha önce 10 yıllık sevgilisini aldatmasıyla gündeme gelen ve futbol hayatından daha çok aşklarıyla manşetlerde yer alır hale gelen Jack Grealish'ten sürpriz bir hamle geldi. Grealish, bir Türk oyuncuyu takibe alırken ilk açıklama geldi. İşte detaylar...
7.05.2022 Magazin
Oyuncu Mert Yavuzcan'ın acı günü
Oyuncu Mert Yavuzcan'ın acı günü Şimdilerde ATV'de yayınlanana 'Baş Belası' adlı dizide rol alan Mert Yavuzcan, babasının vefatı ile sarsıldı. Kötü haberi takipçileriyle paylaşan 42 yaşındaki Yavuzcan, üzüntüsünü de dile getirdi.
3.09.2021 Cadde
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde!
Toygan Avanoğlu, 'Güldür Güldür Show' ekibinde! Bu yıl dokuzuncu sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan 'Güldür Güldür Show’un kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Ekibe son olarak geçtiğimiz sezon 'Kuzey Yıldızı: İlk Aşk' dizisinde rol alan Toygan Avanoğlu dahil oldu.
18.08.2021 Cadde
Cam Tavanlar bu hafta neden yok? Cam Tavanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Cam Tavanlar bu hafta neden yok? Cam Tavanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Cam Tavanlar her çarşamba ekrana gelirken bu hafta seyircinin karşısına çıkmayacak. Dizinin yeni bölümü yerine Güldür Güldür'ün tekrar bölümü yayınlanacak. Hal böyle olunca "Cam Tavanlar bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok? Ne zaman yayınlanacak?" sorusu sorulmaya başlandı.
21.07.2021 Cadde
'Uzak Şehrin Masalı'nda Aslıhan Güner'in rol arkadaşı belli oldu
'Uzak Şehrin Masalı'nda Aslıhan Güner'in rol arkadaşı belli oldu En son, 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'la izleyiciyle buluşan Aslıhan Güner, 'Uzak Şehrin Masalı' adlı yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.
24.06.2021 Cadde
Aslıhan Güner'in yeni rotası Kars oldu
Aslıhan Güner'in yeni rotası Kars oldu Oyuncu Aslıhan Güner, rol aldığı ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisi final yapınca kızıl olan saç rengini değiştirdi.
5.06.2021 Cadde
Aslıhan Güner kızıl saçlarına veda etti
Aslıhan Güner kızıl saçlarına veda etti Show TV'de yayınlanan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 'Yıldız'ı Aslıhan Güner, dizi final yapınca imaj değişikliğine gitti. Kızıl saçlarına veda eden güzel oyuncu, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu.
29.05.2021 Cadde
Gizem Güneş'ten 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisine veda
Gizem Güneş'ten 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisine veda Show TV'de cumartesi akşamları yayınlanan 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' 15 Mayıs Cumartesi akşamı ekranlara gelen 64. bölümüyle final yaptı. Dizide Kuzey'in büyük kızı 'Feride' karakterine hayat veren Gizem Güneş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyenlere veda etti.
16.05.2021 Cadde
Korcan Kol: Çok makyaj yapan kadın dikkatimi çekmez
Korcan Kol: Çok makyaj yapan kadın dikkatimi çekmez ‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Korcan Kol, Moodboard dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
18.03.2021 Cadde
Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor?
Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? SHOW TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler ise dizi hakkında araştırmalarına devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları kimler, konusu nedir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi hakkında merak edilenler...
6.02.2021 Cadde
Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli?
Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli? Güldür Güldür'ün yılbaşı özel programına ünlü oyuncu Aslıhan Güner konuk oluyor. Sevilen oyuncu programda Karadeniz şarkısı seslendiriyor. Güner'in komedi programına konuk olması nedeniyle hakkındaki bilgiler de araştırılıyor. İşte "Aslıhan Güner kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kimle evli?" sorularının cevabı...
31.12.2020 Cadde
İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli?
İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli? Ünlü oyuncu İsmail Demirci, Güldür Güldür'ün yılbaşı özel programında boy gösterecek. Demirci aynı zamanda düet de yapacak. İsmail Demirci'nin programam konuk olması nedeniyle "İsmail Demirci kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kiminle evli?" soruları art arda geliyor.
31.12.2020 Cadde
Toygan Avanoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi?
Toygan Avanoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi? Son dönemlerin komedi oyuncusu olarak sivrilen Toygan Avanoğlu Güldür Güldür'ün yışbaşı özel konuğu oluyor. Ünlü oyuncu hem güldürecek hem de kulakların pasını alacak. Avanoğlu'nun programda yer almasının ardından "Toygan Avanoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evli mi?" soruları da gündem olmuş durumda...
31.12.2020 Cadde
Şiva Behrouzfar anne oldu
Şiva Behrouzfar anne oldu Toygan Avanoğlu ile kendisi gibi oyuncu eşi Şiva Behrouzfar’ın, 'Derin' isimli bebekleri dünyaya geldi.
24.11.2020 Cadde
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. son bölüm özeti
Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. son bölüm özeti Kuzey Yıldızı İlk Aşk 40. yeni bölüm 2. fragmanı da izleyen karşısına çıktı. Cumartesi akşamları ekranlara gelen dizide Kuzey ve Yıldız yirmi yılın ardından ilk kez bu kadar mutlu sona yakındır. Kına eğlencesi ile yeni bölümü yayımlanacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk 39. bölümde yaşananlar haberimizde...
19.11.2020 Cadde
Korona virüs 'Kuzey Yıldızı' dizisine de uğradı
Korona virüs 'Kuzey Yıldızı' dizisine de uğradı Show TV'de cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Süreç Film imzalı Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde korona virüs şoku yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından Nilsu Berfin Aktaş'ın Covid-19 testi sonucu pozitif çıktı.
10.11.2020 Cadde
Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler? İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları...
Kuzey Yıldızı oyuncuları kimler? İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları... 2019 yılında yayın hayatına başlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yönetmenliğini ve senaristliğini Ersoy Güler üstelniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda pek çok isim yer alıyor. İşte Kuzey Yıldızı oyuncuları...
10.09.2020 Cadde
Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk  2. sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı
Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı SHOW TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 2. sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Aynı zamanda yayın tarihi de duyurulan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin izleyici kitlesi meraklandı. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman yayınlanacak?
19.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.