Kyk Yurtları

Kyk Yurtları

Son dakika kyk yurtları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kyk yurtları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kyk yurtları haber sayfamızda...

Kyk Yurtları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 kyk yurtları haberi bulunmuştur.
Meclis Genel Kurulu toplandı
Meclis Genel Kurulu toplandı TBMM Genel Kurulu’nda, Kentsel Dönüşüme Yönelik Düzenlemeler İçeren Yasa Teklifi'nin görüşmeleri başladı.
7.11.2023 Gündem
Meral Akşener: Rekabet sizin lehinize işleyecek
Meral Akşener: Rekabet sizin lehinize işleyecek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "EYT'lilerin çözümünde bizim sözümüz dinlendiyse, yarın emeklilerin de sözünün dinlenebilmesi için, o rekabetin ortaya konması lazım. Biz, sizden oy istiyoruz. Göreceksiniz ki rekabet sizin lehinize işleyecek" dedi.
2.11.2023 Gündem
KYK YURT AÇILIŞ TARİHİ: Bu yıl KYK yurtları ne zaman açılacak? KYK yurt ücretleri 2023 belli oldu mu?
KYK YURT AÇILIŞ TARİHİ: Bu yıl KYK yurtları ne zaman açılacak? KYK yurt ücretleri 2023 belli oldu mu? KYK yurt açılış tarihleri merak ediliyor. Farklı bir şehirde üniversiteye gidecek olan öğrenciler KYK yurt başvuru işlemlerini yapmıştı. Yurt yerleştirme sonuçları da açıklandı. Öğrenciler KYK yurtları ne zaman açıklanacak, sorusunun yanıtını arıyor.
29.09.2023 Bilgi Rehberi
KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? 2023-2024 GSB KYK yurt açılış tarihi belli mi?
KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? 2023-2024 GSB KYK yurt açılış tarihi belli mi? Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) KYK yurt başvuru sonuçları ardından kayıt süreci başlamıştı. 16 Eylül tarihinde kayıt işlemleri tamamlandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtları açılış tarihi de bir yükseköğrenim programına yerleşen öğrenciler tarafından araştırılan konulardan. Peki, KYK yurtları açıldı mı?
19.09.2023 Bilgi Rehberi
GSB KYK YURT BAŞVURUSU EKRANI E-DEVLET: 2023-2025 KYK yurt başvurusu ne zaman, ayın kaçında bitecek?
GSB KYK YURT BAŞVURUSU EKRANI E-DEVLET: 2023-2025 KYK yurt başvurusu ne zaman, ayın kaçında bitecek? Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu yurt başvurularının başladığını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak 2023-2024 yılı KYK yurt başvurularının 2 Eylül tarihine kadar yapılacağını açıkladı. Peki, KYK yurtları için kimler başvuru yapabiliyor? İşte KYK yurt başvuru detayları.
1.09.2023 Bilgi Rehberi
Milliyet yazdı, MEB harekete geçti! Özel okullara ücretsiz ders kitabı incelemesi
Milliyet yazdı, MEB harekete geçti! Özel okullara ücretsiz ders kitabı incelemesi Milliyet Gazetesi'nin 'Kitapsızlar' başlığıyla manşetinden vererek gündeme getirdiği 'Özel okullara verilen ücretsiz kitaplarla' ilgili haberinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı inceleme başlattı.
30.08.2023 Gündem
Başarılarıyla gururlandırdılar
Başarılarıyla gururlandırdılar Kimi kanser aşısı üzerine çalıştı kimi en prestijli film okullarından kabul aldı kimi de okuduğu üniversiteyi onur derecesiyle bitirdi. Harvard, Stanford, Yale gibi dünyanın en gözde üniversitelerinden mezun olan gençler, başarılarıyla şimdiden Türkiye’nin gururu oldular.
30.08.2023 Eğitim
KYK yurtları için başvurular alınıyor
KYK yurtları için başvurular alınıyor Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, bakanlığa bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtları için yeni dönem başvurularının başladığını açıkladı.
30.08.2023 Eğitim
Kolejlerde eğitim erken başladı
Kolejlerde eğitim erken başladı Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) yayınladığı takvime göre 2023-2024 eğitim öğretim yılı 11 Eylül’de başlayacak. Ancak bazı özel okullarda eğitim erken başladı.
30.08.2023 Eğitim
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı
Fiyatlar yüzde 100 arttı! Öğrencilerin ev ve yurt arayışı Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin yurt ve ev arayışı başladı. Kayıt yaptırmadan giden de var koşulları zorlayan da...
24.08.2023 Ekonomi
KYK YURT BAŞVURULARI başladı mı, ne zaman başlıyor? 2023-2024 KYK kredi/burs/yurt başvuru tarihleri
KYK YURT BAŞVURULARI başladı mı, ne zaman başlıyor? 2023-2024 KYK kredi/burs/yurt başvuru tarihleri KYK başvuruları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından farklı bir şehirde okumaya hak kazanan öğrenciler yurt araştırmasına başladı. KYK yurtları için başvurular belli oldu mu? 2023 KYK burs ücreti ne kadar? İşte KYK başvuruları ile ilgili detaylar.
23.08.2023 Bilgi Rehberi
YKS ULAŞIM DESTEĞİ ne kadar? Depremzede öğrencilere YKS barınma ve ulaşım desteği başvurusu uzatıldı mı?
YKS ULAŞIM DESTEĞİ ne kadar? Depremzede öğrencilere YKS barınma ve ulaşım desteği başvurusu uzatıldı mı? 2023 YKS sınavı için ÖSYM deprem dögesinde sınava katılacak adaylara ulaşım ve barınma desteği sağlanacağını duyurdu. AFAD koordinasyonunda gerçekleştirilecek YKS barınma ve ulaşım desteği başvuruları ise Valilik, Kaymakamlıklar aracılığı ile alındı. Peki, 2023 YKS (Üniversite sınavı) ulaşım ve barınma yardımı başvurusu bitti mi?
15.06.2023 Bilgi Rehberi
YKS için ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı
YKS için ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) ikamet ettiği sınav merkezi dışında girecek depremzede adaylara verilen ulaşım ve barınma desteğinin yarın mesai bitimine kadar uzatıldığını açıkladı.
14.06.2023 Gündem
Depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği uzatıldı
Depremzede YKS adaylarına ulaşım ve barınma desteği uzatıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) deprem bölgesinden başvuran adaylara sağlanan ulaşım ve barınma desteği kayıtlarının uzatıldığını açıkladı.
12.06.2023 Gündem
YKS’ye girmek için şehir değiştirecekler! Yol parasını AFAD ödeyecek
YKS’ye girmek için şehir değiştirecekler! Yol parasını AFAD ödeyecek Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için sınava giriş belgelerini açıklamasıyla deprem bölgesindeki adayların bir kısmı bulundukları şehirlerden başka şehirlerde sınava gireceklerini öğrendiler.
2.06.2023 Eğitim
YKS giriş belgeleri erişime açıldı
YKS giriş belgeleri erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (2023-YKS) giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.
1.06.2023 Eğitim
2023-YKS sınavına giriş belgeleri erişime açıldı
2023-YKS sınavına giriş belgeleri erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.
31.05.2023 Gündem
Hatay'da 'Gönül Sofrası', depremde ölenlerin anısına kuruldu
Hatay'da 'Gönül Sofrası', depremde ölenlerin anısına kuruldu Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin ilk zamanlarında kurulan ve deprem bölgelerine bugüne kadar yaklaşık 9 milyon kap yemek dağıtan aşevindeki gönüllüler, depremde hayatını kaybedenleri anmak için Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kurdukları 'Gönül Sofrası'nda bir araya geldi.
21.04.2023 Gündem
KYK YURTLARI AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK? KYK yurtları ile ilgili  Bakan Kasapoğlu'ndan açıklama geldi! KYK yurtları öğrencilere açılacak mı?
KYK YURTLARI AÇILDI MI, NE ZAMAN AÇILACAK? KYK yurtları ile ilgili Bakan Kasapoğlu'ndan açıklama geldi! KYK yurtları öğrencilere açılacak mı? KYK yurtların açılıp açılmayacağı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, KYK yurtları hakkında önemli açıklama yaptı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasından sonra KYK ile ilgili detayları araştırılıyor. Peki 2023'te KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?
4.04.2023 App Sayfaları
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması
Bakan Kasapoğlu'ndan KYK yurtlarıyla ilgili son dakika açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Ankara’da YÖK’ün üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından GSB yurtları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, 'Yüz yüze eğitime geçilen illerde, üniversitelerin planlaması ve oluşan talebe göre GSB yurtları da aynı şekilde hizmet vermeye devam edecek.' dedi.
4.04.2023 Gündem
Malatya’nın her köşesine yetişti
Malatya’nın her köşesine yetişti Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın ardından depremin yaralarını sarmak için Malatya’da görev alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın koordinesinde gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
26.02.2023 Ege
Ege’deki 7 ile depremzede akını
Ege’deki 7 ile depremzede akını Güneydoğu’daki depremin ardından depremzedeler Ege’ye akın ediyor. Düne kadar 125 bine yakın vatandaşın kent merkezleri ve ilçelere yerleştiği, sayının da her geçen gün arttığı belirtildi.
23.02.2023 Gündem
YURT ÖDEMELERİ İÇİN AÇIKLAMA GELDİ! KYK YURT ÜCRETLERİ ödenecek mi, ertelendi mi? Şubat ayı yurt ücreti iade edilecek mi?
YURT ÖDEMELERİ İÇİN AÇIKLAMA GELDİ! KYK YURT ÜCRETLERİ ödenecek mi, ertelendi mi? Şubat ayı yurt ücreti iade edilecek mi? KYK yurt ücretleri ile ilgili son durumu, öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. Gözler Gençlik ve Spor Bakanlığı'na çevrilmişken, YÖK Başkanı Erol Özvar'dan online eğitim açıklaması gelmişti. Son olarak Bakan Mehmet Kasapoğlu'ndan konuya ilişkin paylaşım geldi. Kahramanmaraş depremi sonrasında KYK yurt ücreti ödemeleri nasıl olacak, Şubat ödemeleri geri verilecek mi? soruları öne çıktı.
22.02.2023 Bilgi Rehberi
‘Arama kurtarma devam etmeli’
‘Arama kurtarma devam etmeli’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, deprem bölgesi Adana’da yaptığı incelemelerin ardından “Arama kurtarma çalışmalarına devam edilmesini talep ediyoruz. Çünkü hala orada canlı insanlarımız olabilir. Bir kişinin canının kurtarılması her şeye değer” dedi.
18.02.2023 Gündem
Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, depremzedelerin yaralarını sarmak için gönüllü çalışıyor
Süper Lig hakemi Ümit Öztürk, depremzedelerin yaralarını sarmak için gönüllü çalışıyor Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Ümit Öztürk, depremden bu yana gönüllü olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin depremzedelere yönelik yürüttüğü yardım çalışmalarında görev alıyor. Öztürk, "Depremde maddi yaralardan ziyade manevi yıkımlar daha ağır. Birlikte tek yürek olup, hepsinin üstesinden geleceğiz" dedi.
17.02.2023 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Kyk Yurtları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.