Zehra Güneş'ten duygulandıran hareket!
Zehra Güneş'ten duygulandıran hareket! 5 şampiyonlukla CEV Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok zafer kazanan takımı olan son şampiyon VakıfBank, play-off turu ikinci maçında LKS Commercecon LODZ’u konuk etti. Polonya’daki ilk mücadeleyi 3-0 kazanan sarı-siyahlılar rakibine İstanbul’da da set vermedi ve çeyrek finale yükseldi.
2.03.2023 Voleybol
Polonya'da mezardan altın saat ve kravat çaldılar
Polonya'da mezardan altın saat ve kravat çaldılar Polonya'da hırsızlar elmas işlemeli altın saati ve altın kravat iğnesiyle gömülen bir adamın mezarını açarak, 47 bin zloti (yaklaşık 10 bin euro) değerindeki saatle kravat iğnesini çaldı.
22.11.2022 Dünya
Fenerbahçe Opet'ten ilk galibiyet: 3-0
Fenerbahçe Opet'ten ilk galibiyet: 3-0 2020 CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında Fenerbahçe Opet, sahasında Polonya temsilcisi Budowlani Lodz'u 3-0 mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetini aldı.
1.07.2020 Voleybol
Dünyanın en iyi sokak sanatına sahip kentleri
Dünyanın en iyi sokak sanatına sahip kentleri Graffiti ya da sokak sanatı olarak tanımlayabileceğimiz akım, dünyanın pek çok kentinde iyi örneklere sahip. Ancak bazı kentler bu konuda bir adım önde.
16.05.2019 Tatil
Polonya hakkında bilinmesi gerekenler
Polonya hakkında bilinmesi gerekenler Doğu Avrupa'nın en büyük ülkelerinden biri olan Polonya zengin tarihi, kentleri ve doğasıyla dikkat çekiyor. Avrupa'nın da en büyük ülkelerinden biri olan Polonya ile Türkiye arasında geçmişi çok eskilere dayanan bir ortak tarih var. İşte Polonya hakkında bilinmesi gerekenler...
21.12.2017 Tatil