Eleştirmenlerin tepkisi Disney'e geri adım attırdı
Eleştirmenlerin tepkisi Disney'e geri adım attırdı Disney bir süre önce Los Angeles Times gazetesini, düzenleyeceği her türlü etkinlikten ihraç kararı almıştı. Eleştirmenlerin sert tepkisi üzerine Disney geri adım attı.
8.11.2017 Kültür Sanat
Son dakika... Dünya basını: Ankara'da anlaşma yok!
Son dakika... Dünya basını: Ankara'da anlaşma yok! ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ın Türkiye'yi ikna edemediğini ve aradaki gerilimi azaltamadığını yazan gazeteler, iki ülkenin de Suriye'de atılacak adımlarda henüz anlaşamadığını belirtiyor. Tillerson'ın Ankara'da sarfettiği "Esad'ın gidip gitmeyeceğine Suriye halkı karar verir" cümlesinden saatler sonra bu kez ABD'nin BM Büyükelçisi Haley "Önceki hükümetin yaptığı şekilde Esad'ın gitmesine odaklanamayız" dedi.
31.03.2017 Dünya
Son dakika... Trump-medya savaşında yer yerinden oynadı!
Son dakika... Trump-medya savaşında yer yerinden oynadı! CNN, Trump ekibiyle Rus istihbaratı arasındaki ilişkileri gösteren haberleri itibarsızlaştırmak için FBI'ya baskı yapıldığını duyurdu. Hemen ardından ABD Başkanı muhafazakarların konferansında ateş püskürdü, birkaç saat sonra Beyaz Saray'daki basın toplantısında bir ilk yaşandı. Aralarında CNN, BBC, New York Times, Los Angeles Times'ın bulunduğu çok sayıda medya kuruluşu içeri alınmadı, bu karara tepki gösteren AP ve Time ise Beyaz Saray'ı boykot etti. Tüm bunlar olup bittikten sonra Beyaz Saray Sözcüsü haberi doğruladı, başka çarelerinin olmadığını savundu. Trump ise olayın patlamasıyla isim vererek medya kuruluşlarını hedef almayı sürdürdü. "SAHTE HABER medyası, bilerek doğruları söylemiyor. Ülkemize yönelik büyük bir tehlike. New York Times ve CNN 'şaka' haline geldi. Üzücü!"
25.02.2017 Dünya
İntihar etmek için helikopter kiraladı
İntihar etmek için helikopter kiraladı ABD'nin California eyaletine bağlı Newport Beach bölgesinde özel bir şirkete ait helikoptere yolcu olarak binen bir kişi yüzlerce metre yükseklikteki helikopterden atlayarak intihar etti.
7.11.2013 Dünya