Apple beşinci macOS High Sierra 10.13.3 beta sürümünü piyasaya sürdü
Apple beşinci macOS High Sierra 10.13.3 beta sürümünü piyasaya sürdü Apple test için beşinci macOS High Sierra 10.13.3 beta sürümünü piyasaya sürdü. Sürüm, dördüncü macOS 10.13.3 beta'tan bir hafta sonra geliyor ; Apple, geçtiğimiz hafta geçlerde iOS ve beta TV betalarının beşinci beta sürümünü yayınladı.
17.01.2018 Apple
MacOS High Sierra sistemlerinde güvenlik açığı tespit edildi
MacOS High Sierra sistemlerinde güvenlik açığı tespit edildi MacOS High Sierra’nın mevcut sürümünde, Mac’inize erişimi olan herkesin sistem şifreniz olmadan App Store Sistem Tercihlerinin kilidini açmasına izin veren bir güvenlik açığı var. Bu güvenlik açığının etkisi çok tehlikeli olmasa da, sistemin güvenlik açısından amaçladıklarını yerine getirmediği görülüyor.
11.01.2018 Apple
Apple'ın Mac sistemlerinde büyük bir açık bulundu! Türk yazılımcının bulduğu açık nasıl düzeltilebilir?
Apple'ın Mac sistemlerinde büyük bir açık bulundu! Türk yazılımcının bulduğu açık nasıl düzeltilebilir? Apple, Türk yazılımcı Lemi Orhan Ergin'in ortaya çıkarttığı Mac işletim sistemindeki büyük bir şifre hatasını düzeltmek için çalıştığını duyurdu. Apple'ın Mac bilgisayarlar için geliştirdiği en son yazılım MacOS High Sierra'daki açık, bilgisayara şifresiz bir şekilde, sistem yöneticisi olarak girilmesine olanak tanıyor. Peki Mac OS High Sierra’daki kritik açık nasıl düzeltilebilir?
29.11.2017 Teknoloji
macOS High Sierra yayınlandı! Peki macOS High Sierra hangi yeni özellikleri getiriyor?
macOS High Sierra yayınlandı! Peki macOS High Sierra hangi yeni özellikleri getiriyor? Apple, masaüstü işletim sistemi macOS High Sierra’nın 25 Eylül’de yayınlanacağını daha önce açıklamıştı. Beklenen oldu ve Apple macOS High Sierra güncellemesini iMac ve Macbook kullanıcıları için indirmeye sundu. Güncellemeyi nasıl indireceğinizi ve bilgisayarınıza hangi yeni özellikleri getirdiğini aşağıda sizler için açıkladık.
26.09.2017 Apple