Madde Bağımlılığı

Madde Bağımlılığı

Son dakika madde bağımlılığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan madde bağımlılığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan madde bağımlılığı haber sayfamızda...

Madde Bağımlılığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 995 madde bağımlılığı haberi bulunmuştur.
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı...
Dünya petrol bağımlılığından kurtulmalı... Petrol Latincede taş (yani petra) ve yağ (yani oleum) sözcüklerinden oluşan bir kelime. Taşın yağı anlamına geliyor. Bugünlerde dünyada yine taşın yağı konuşuluyor.
16.04.2024 Ekonomi
CHP'nin Bursa adayı Bozbey projelerini anlattı
CHP'nin Bursa adayı Bozbey projelerini anlattı Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, gelecek vizyonunu ve gerçekleştirmeyi planladığı projelerini açıkladı.
9.03.2024 Gündem
Madde bağımlıları için özel cezaevi
Madde bağımlıları için özel cezaevi  Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Yıldırım, Milliyet’e uyuşturucu bağlantılı suçlardan cezaevinde yatan 107 bin, bağımlı 44 bin mahkûm bulunduğunu, bu kişilerin rehabilitasyonu sağlayacak özel müstakil cezaevi-hastane için çalışmalara başladıklarını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 'denetimli serbestlik' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'denetimli serbestlik' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “netimli serbestlik kapsamında yapılan faaliyetlerin sonuçlarını sürekli takip ediyoruz. Bu kapsamda, denetimli serbestlik uygulanan kişilerin 5 yıl içerisinde yeniden uyuşturucu kaynaklı suç oranı, 2018 yılında yüzde 33,50 iken; 2023 yılında yüzde 19,50'ye düşmüştür" şeklinde konuştu.
24.02.2024 Gündem
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım Ankara’da psikolojik problemleri ve uyuşturucu madde bağımlılığı olan bir kişi, iki hafta önce boşandığı eşinden olan 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Çocuğu kurtarmak için gelen polislere, “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım” diye tehditler savurup ateş eden saldırgan baba etkisiz hale getirilirdi.
22.02.2024 Haberler
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım
Ankara'da dehşetin detayları: Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım Ankara’da psikolojik problemleri ve uyuşturucu madde bağımlılığı olan bir kişi, iki hafta önce boşandığı eşinden olan 7 yaşındaki oğlunu rehin aldı. Çocuğu kurtarmak için gelen polislere, “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım” diye tehditler savurup ateş eden saldırgan baba etkisiz hale getirilirdi.
22.02.2024 Gündem
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ
T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ T.C. BURSA 5. AİLE MAHKEMESİ
5.02.2024 Resmi İlanlar
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Dehşetten yine görüntüler ortaya çıktı! Sevgilisi buluşmasında öldüren dayak
Dehşetten yine görüntüler ortaya çıktı! Sevgilisi buluşmasında öldüren dayak Ankara'da 15 yaşından küçük kız arkadaşının akrabaları tarafından darbedilen ve polis merkezinde rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gençle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
24.01.2024 Gündem
Karşınıza çıkan kişi gerçek yüzünü gizliyorsa parmaklarına bakın! Sevgiliniz psikopat mı?
Karşınıza çıkan kişi gerçek yüzünü gizliyorsa parmaklarına bakın! Sevgiliniz psikopat mı? Tabii ki kimseyi kolundan tutup psikiyatriste götüremezsin. Ama parmaklarına bakabilirsin. Uzmanlara göre, kişinin yüzük parmağı, işaret parmağından uzunsa psikopat olma ihtimali yüksek!
18.01.2024 Dünya
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası
Yaşlı adamı demir çubukla öldürmüştü! Şoke eden 'tecavüz' iddiası Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanık olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyledi. Maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir
Bu semptomlara dikkat! Prof. Dr. Özlü uyardı: Her yaşta ölümcül olabilir Karadeniz Teknik Üniversitesi’(KTÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Covid-19 pandemisi sırasında ölenlerin büyük kısmının zatürre gelişen olgularda meydana geldiğini belirterek uyardı.
12.11.2023 Gündem
Bakan Bak: En önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadele
Bakan Bak: En önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadele Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bizim Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak en önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadelede çocuklarımızı başta madde bağımlılığı, uyuşturucu, içki, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması." dedi.
14.10.2023 Haberler
Ahmet Çalık Spor Kompleksi açıldı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Çocuklarınızla mutlaka konuşun
Ahmet Çalık Spor Kompleksi açıldı! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Çocuklarınızla mutlaka konuşun Ahmet Çalık Spor Kompleksi açılış töreni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Bak yaptığı konuşmada, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ailelere seslendi.
14.10.2023 Diğer
Bakan Bak: En önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadele
Bakan Bak: En önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadele Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bizim Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak en önemli hedeflerimizden bir tanesi bağımlılıkla mücadelede çocuklarımızı başta madde bağımlılığı, uyuşturucu, içki, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması." dedi.
14.10.2023 Gündem
1 yılda 521 kez acile geldi! Hastaneyi birbirine kattı
1 yılda 521 kez acile geldi! Hastaneyi birbirine kattı Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’nin aciline 1 yılda 521 kez giriş yaptığı öğrenilen madde bağımlısı şahıs, ilaç yazılmayınca ortalığı birbirine kattı.
27.09.2023 Gündem
137 bin kişi artık sigara içmiyor
137 bin kişi artık sigara içmiyor Sağlık Bakanlığı, Türkiye’de son 8 yılda ALO 171’i arayan yaklaşık 137 bin kişinin sigarayı bıraktığını duyurdu.
9.09.2023 Gündem
Zehir tacirlerinin gözü iyice döndü! Saldırgan Anacur çetesinden çıktı
Zehir tacirlerinin gözü iyice döndü! Saldırgan Anacur çetesinden çıktı Kağıthane’de uyuşturucu çetesine yönelik operasyonda uzun namlulu silahlarla ateş açıldı, 2 polis yaralandı. Polislerden biri hastanede şehit olurken, bir saldırgan da ölü ele geçirildi. Sayısı artan satıcıların polisle çatışacak kadar fütursuzlaşması, gözleri cezai yaptırımlara çevirdi.
26.08.2023 Gündem
Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid'den 'uyuşturucu' açıklaması
Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid'den 'uyuşturucu' açıklaması 15 yıldır Lyme hastalığıyla mücadele eden ve tedavi süreci devam eden dünyaca ünlü model Bella Hadid, madde bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon merkezinde kaldığına dair çıkan söylentilere cevap verdi.
10.08.2023 Cadde
Bakan Soylu 'Türkiye'de ilk kez' diyerek duyurdu! Uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem
Bakan Soylu 'Türkiye'de ilk kez' diyerek duyurdu! Uyuşturucuyla mücadelede yeni dönem İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türkiye'de ilk kez uyuşturucu kullananların sayısında yüzde 8’lik bir düşüş oldu. İlk kez uyuşturucu satışına başlayanların sayısında yüzde 15’lik bir düşüş oldu.” dedi.
16.04.2023 Gündem
Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! Tedavi gördüğü tesisten ayrıldı
Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görülmüştü! Tedavi gördüğü tesisten ayrıldı 'Hairspray', 'Easy A' ve 'She's the Man' gibi yapımlarda rol alan, bir dönemin çocuk yıldızı Amanda Bynes, geçtiğimiz ay Los Angeles sokaklarında çırılçıplak dolaşırken görülüp, hastaneye kaldırılmıştı. O günden beri bir akıl sağlığı merkezinde tedavi gören Bynes'ın, tesisten kendi isteğiyle ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.04.2023 Cadde
Bir döneme damga vurmuştu! Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görüldü
Bir döneme damga vurmuştu! Ünlü oyuncu sokakta çıplak dolaşırken görüldü 'Hairspray', 'Easy A' ve 'She's the Man' gibi yapımlarda rol alan, bir dönemin çocuk yıldızı Amanda Bynes, geçmişte uyuşturucu madde bağımlılığı yüzünden yaşadığı zor günlerle sık sık magazin gündemine konu olmuştu. 2013'te vesayet altına alınan ünlü isim, sadece bir yıl önce özgürlüğüne kavuşmuşken; sevenlerini üzen bir gelişme yaşandı. Bynes, Los Angeles sokaklarında çırılçıplak dolaşırken görülüp, hastaneye kaldırıldı. Yaşananların ardından ilk açıklama ise aktrisin eski nişanlısı Paul Michael'dan geldi.
22.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Madde Bağımlılığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.