Mahkeme Başkanı

Mahkeme Başkanı

Son dakika mahkeme başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mahkeme başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mahkeme başkanı haber sayfamızda...

Mahkeme Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.601 mahkeme başkanı haberi bulunmuştur.
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı Bankacı Seçil Erzan, "Yüksek kar getirili gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu toplamda 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Öte yandan görülen son duruşmada mahkeme heyeti, banka tarafından silinen güvenlik kamera kayıtlarının bilirkişi raporu halinde dosyaya eklenmesini talep etmişti. CNN TÜRK, hazırlanan o bilirkişi raporuna ulaştı. Muhabirimiz Merve Tokaz, detayları canlı yayında anlattı.
11.05.2024 Haberler
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.
11.05.2024 Gündem
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
Seçil Erzan soruşturmasında yeni görüntü
Seçil Erzan soruşturmasında yeni görüntü Seçil Erzan soruşturmasında para trafiğine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
10.05.2024 Haberler
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı
Seçil Erzan dosyasında yeni gelişme! Bilirkişi raporuna ulaştı Bankacı Seçil Erzan, "Yüksek kar getirili gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin de bulunduğu toplamda 28 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Öte yandan görülen son duruşmada mahkeme heyeti, banka tarafından silinen güvenlik kamera kayıtlarının bilirkişi raporu halinde dosyaya eklenmesini talep etmişti. CNN TÜRK, hazırlanan o bilirkişi raporuna ulaştı. Muhabirimiz Merve Tokaz, detayları canlı yayında anlattı.
11.05.2024 Gündem
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade
Türkiye'nin günlerce konuştuğu son! Bedriye Kılıç'ın ölümünde yeni ifade Konya'da kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35), boğarak öldürüp, uçuruma attığı itirafıyla tutuklanan Tayfur Kılıç (35), davanın ilk duruşmasında konuştu.
9.05.2024 Gündem
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi
Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi Ankara’da dokunulmazlığının kaldırılmasının ardından hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açılan eski HDP Milletvekili Semra Güzel’in yargılanmasına devam edildi.
25.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Böyle sevgi olmaz, kadın mülk değil!
Böyle sevgi olmaz, kadın mülk değil! Çorum’da, geçen yıl eski eşini öldüren Arif Ergin’e duruşmada Mahkeme Başkanı “Neden öldürdün?” diye sordu. Sanık “Eşimi çok seviyordum” deyince, Mahkeme Başkanı “Böyle sevgi olmaz, böyle sevmeyin. Zaten boşanmışsın, bu kadın senin için mülk değil” diyerek tepki gösterdi.
30.03.2024 Gündem
Zehra'yı öldüren eski eşe mahkeme başkanından tokat gibi sözler
Zehra'yı öldüren eski eşe mahkeme başkanından tokat gibi sözler Çorum’da, boşandığı Zehra Gümüş'ü (44), 16 yerinden bıçaklayarak öldüren Arif Ergin (48), tutuklu yargılandığı davada mahkeme başkanının “Neden öldürdün?” sorusuna, "Eşimi çok seviyordum” diye cevap verdi. Mahkeme başkanı Ergin’in bu sözleri üzerine tokat gibi cevap verdi.
29.03.2024 Gündem
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti
4 milyonluk kan parasıyla gelen tahliye! Buket'in ailesi şikayetten vazgeçti Kayseri'de Wushu Kung Fu Avrupa Şampiyonu Buket Kaya'nın (21), TIR'a arkadan çarpan otomobilde ölümüyle ilgili tutuklanan sürücü Ramazan Öner (27), 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında taraflar şikayetçi olmadığı için tahliye oldu. Otomobil sürücüsü sanık Öner'in avukatı, müvekkilinin yakınları tarafından Buket Kaya'nın ailesine 4 milyon TL ödendiğini ve yapılan protokolle şikayetten vazgeçildiğini söyledi.
28.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi
Hrant Dink cinayeti davasında tutuklu sanıkların tahliye talepleri reddedildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Yargıtay'dan dönen ve çoğu kamu görevlilerinin yargılandığı 15 sanıklı davada, tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
27.03.2024 Gündem
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı!
Taksici cinayetinde gerekçeli karar açıklandı! İzmir'de soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbeden Delil Aysal (19) için verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 17 yıl 8 ay indirimsiz hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce hakkındaki şikayetinden vazgeçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce hakkındaki şikayetinden vazgeçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkındaki şikayetinden vazgeçti.
14.03.2024 Gündem
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu
Keserli komşu cinayeti sanığının cezası belli oldu Kayseri’de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
13.03.2024 Gündem
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı.
12.03.2024 Haberler
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi
Külotlu çorap cinayetinde düğüm çözülüyor! Adli Tıp Kurumu raporu geldi Sancaktepe’de elleri ve ayakları külotlu çorapla bağlı şekilde ölü olarak bulunan Semih Sevim cinayetine ilişkin davada Adli Tıp Kurumu raporu hazırlandı.
12.03.2024 Gündem
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor'
Cinayet davasında kızı ölen anneden tanığa tepki! 'Yalan söylüyor' İzmir’in Konak ilçesinde birlikte yaşadığı Özlem Eryakşi'yi (37) öldürmekle suçlanan Cemal Kusuvoğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tanık olarak dinlenen kuaför F.Ş., “Kendisini, en son olaydan 3 gün önce görmüştüm. Çok mutluydular" dedi. Sanığa ve tanık F.Ş.'ye tepki gösterip, “Yalan söylüyor” diyen Eryakşi'nin annesi Necla Duru, mahkeme salondan çıkarıldı.
11.03.2024 Gündem
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu
Futbolcular bankayı sorumlu tuttu Seçil Erzan davasında dün eski futbolcular Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile kaleci Fernando Muslera ifade verdi. Üç isim de “fon”a para yatırırken Denizbank’a, Genel Müdür Ateş ve Genel Müdür Yardımcısı Aydoğdu’ya güvendiklerini vurguladı.
9.03.2024 Gündem
İzmir'deki taksici cinayetinde karar
İzmir'deki taksici cinayetinde karar İzmir'de aracına bindiği taksi şoförü Oğuz Erge'yi silahla öldüren sanık Delil Aysal, indirim uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet ile 17 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahkeme Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.