Maltepe Belediyesi

Maltepe Belediyesi

Son dakika Maltepe Belediyesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Maltepe Belediyesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Maltepe Belediyesi haber sayfamızda...

Maltepe Belediyesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.133 maltepe belediyesi haberi bulunmuştur.
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler
CHP'de para sayma görüntüleriyle ilgili yeni gelişme! İfade verdiler CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturmada ifade veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi, Maltepe Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde memur Melih Morsümbül ile iş insanı Hüseyin Köksal'ın şoförü Servet Yıldırım'ın ifadelerinde suçlamaları reddettikleri öğrenildi.
25.03.2024 Gündem
Kadınlar sığınmasız!
Kadınlar sığınmasız! Nüfusu 100 bini aşan belediyelerin şiddete uğrayan kadınlar için sığınma evi açması gerekiyor ancak megakent İstanbul’daki birçok ilçe belediyesinde sığınma evi yok.
23.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Muharrem İnce sorusuna yanıt
Özgür Özel'den Muharrem İnce sorusuna yanıt CHP Genel Başkanı Özgür Özel,, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin randevu talebi ile ilgili konuştu.
12.12.2023 Gündem
‘Eşitliği içselleştirdik’
‘Eşitliği içselleştirdik’ Boyner Grup Yönetim Kurulu üyesi Ümit Boyner, başta kadına yönelik şiddetle mücadele olmak üzere toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağlamak üzere bugüne dek destek oldukları sosyal sorumluluk projelerini ve şirket içi uygulamaları anlattı.
5.12.2023 Gündem
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi
İBB Meclisi'nde Gazze'ye yardım gerilimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinde, Gazze'ye yapılması planlanan yardımın Kızılay üzerinden yapılması teklifi, CHP ve AK Parti meclis üyeleri arasında gerginliğe neden oldu.
27.11.2023 Gündem
'Dayanıksız site'de süre doldu! 247 daire karanlığa gömüldü
'Dayanıksız site'de süre doldu! 247 daire karanlığa gömüldü Maltepe'de 247 dairenin bulunduğu bir sitedeki binalara 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesi sonrası site sakinlerine verilen 120 günlük süre doldu. Ekipler verilen ek sürenin bitmesi ile 247 dairenin bulunduğu sitenin elektriğini kesti. Elektriğe bağlı su sistemi ve asansörler de kullanıma kapandı.
30.09.2023 Haberler
'Dayanıksız site'de süre doldu! 247 daire karanlığa gömüldü
'Dayanıksız site'de süre doldu! 247 daire karanlığa gömüldü Maltepe'de 247 dairenin bulunduğu bir sitedeki binalara 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesi sonrası site sakinlerine verilen 120 günlük süre doldu. Ekipler verilen ek sürenin bitmesi ile 247 dairenin bulunduğu sitenin elektriğini kesti. Elektriğe bağlı su sistemi ve asansörler de kullanıma kapandı.
30.09.2023 Gündem
Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı
Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı Maltepe Belediyesi'ndeki olayın görüntüleri ortaya çıktı. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasına giren müteahhit Fevzi Polat'ın yaşattığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
12.07.2023 Haberler
Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı
Maltepe Belediyesi'ne silahlı baskının görüntüleri ortaya çıktı Maltepe Belediyesi'ndeki olayın görüntüleri ortaya çıktı. Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasına giren müteahhit Fevzi Polat'ın yaşattığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
12.07.2023 Gündem
Maltepe Belediye binasında ateş eden müteahhitin ifadesi ortaya çıktı!
Maltepe Belediye binasında ateş eden müteahhitin ifadesi ortaya çıktı! Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın odasında ateş ettikten sonra yakalanan müteahhit Fevzi Polat, poliste işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
6.07.2023 Gündem
Maltepe Belediyesi’ne silahlı saldırı
Maltepe Belediyesi’ne silahlı saldırı İstanbul’da müteahhitlik yapan Fevzi Polat (60) dün ruhsatsız silahıyla gittiği Maltepe Belediyesi’nde dehşet saçtı.
6.07.2023 Gündem
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile görüşen müteahhit Fevzi Polat, silahıyla etrafa defalarca ateş etti. Olayla ilgili açıklama yapan Kılıç, "Herhangi bir gerginlik, tartışma söz konusu değil. Daha önce ilçemizde yöneticilik yapan bir arkadaşım. Oradan tanıyorum. Aşağı yukarı 3-4 senedir hiç görmedim. Kendisinden öğrendiğim kadarıyla bir 1 buçuk 2 yıldır tedavi görüyormuş, sağlık sorunları varmış. Sanıyorum aldığı ilaçların etkisiyle psikolojik sorunlarının olduğu bir süreç yaşıyor" dedi.
5.07.2023 Gündem
Belediye başkanına silahlı saldırı! Müteahhit gözaltına alındı
Belediye başkanına silahlı saldırı! Müteahhit gözaltına alındı Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile görüşen müteahhit Fevzi Polat, silahıyla ateş açınca gözaltına alındı. Belediye sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yaptı.
5.07.2023 Gündem
Maltepe'de göçük korkusu! Alınan önlemler yetersiz kaldı
Maltepe'de göçük korkusu! Alınan önlemler yetersiz kaldı Maltepe’de yaklaşık 2 ay önce göçük yaşanan yol üzerinden alınan önlemler yarım kaldı. Göçük yaşanan yol, demir korkuluklarla kapatıldı. Vatandaşlar, konunun defalarca belediyeye bildirilmesine rağmen bir çözüm bulunmadığını belirterek tepki gösterdi.
25.06.2023 Gündem
Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarında bıçaklı saldırı
Maltepe'de 23 Nisan kutlamalarında bıçaklı saldırı Maltepe'de 23 Nisan kutlamaları sırasında E.B. isimli bir kişi bıçakla sahneye çıkarak bağırmaya başladı. E.B. polis ve zabıta ekipleri tarafından etkisiz hale getirilirken, olay sırasında zabıtalardan biri hafif şekilde yaralandı.
23.04.2023 Gündem
Maltepe’de dev kaya kabusu! 'Deprem olduğu zamanda hepsi düşer'
Maltepe’de dev kaya kabusu! 'Deprem olduğu zamanda hepsi düşer' Maltepe Başıbüyük’te bulunan yamaç alandaki kayalardan düşen parçalar, mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, kayalardan düşen parçaların araçlara zarar verdiğini, sokağa çıkarken bile tedirgin olduklarını belirtti.
2.04.2023 Haberler
Maltepe’de yıkım esnasında göçük meydana geldi
Maltepe’de yıkım esnasında göçük meydana geldi Maltepe Belediyesi tarafından Fındıklı Mahallesi'nde bir binanın yıkımı esnasında kepçenin bir bölümü yıkılan binanın enkazı altında kaldı. Kontrolsüz yıkım çalışmaları havadan görüntülendi.
23.03.2023 Gündem
Cemal Süreya gideli 33 yıl oldu: Bütün duygulara tercüman
Cemal Süreya gideli 33 yıl oldu: Bütün duygulara tercüman Türk şiirinin en sevilen şairlerinden Cemal Süreya vefatının 33. yılında anılıyor.
9.01.2023 Kültür Sanat
Onarılan 'Bakireler Tapınağı'na zarar verdiler
Onarılan 'Bakireler Tapınağı'na zarar verdiler Maltepe'de bulunan ve yapımı 1953 yılına dayanan Bakireler Tapınağı ya da diğer adıyla Bakireler Anıtı, ilk yapıldığında kıyıdan 50 metre uzaklıkta denizin açıklarındaydı. Tapınak, denizin doldurulması ile günümüzde  otopark alanı içerisinde kaldı. Bir kaç ay önce restorasyon çalışması yapılan anıt, altında yakılan ateş ve yapılan mangallar nedeniyle zarar gördü.
27.12.2022 Gündem
Su altından gökyüzüne Atatürk...
Su altından gökyüzüne Atatürk... Her 10 Kasım günü 9.05’te İngiliz Ressam Ned Papmhillon’un çizdiği ‘Atatürk ün Gözleri’ isimli yağlı boya tabloyu açan Derinlere Saygı Dalış Topluluğu, dün de Küçükyalı Sahili’nden sualtına indi.
11.11.2022 Gündem
Cumhuriyet için kulaç attılar
Cumhuriyet için kulaç attılar Cumhuriyetin 99. kuruluş yıldönümünde 99 sporcu Maltepe açıklarında kulaç attı. 7’den 77’ye genci, yaşlısı onlarca Maltepelinin akın ettiği 1923 metre mesafede kadınlar ve erkekler kategorisinde yüzme yarışması düzenlendi. Nefes nefese geçen yarışma sonrası dereceye girenlere ödülleri verildi.
2.11.2022 Su Sporları
Maltepe’de SMA hastaları için yüzlerce kişi bir araya geldi
Maltepe’de SMA hastaları için yüzlerce kişi bir araya geldi Maltepe Belediyesi’nin SMA hastalarının yaşam mücadelesine ses olmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği “Run For SMA 6K” koşusuna yüzlerce kişi katıldı.
17.10.2022 Diğer
İşte kadınların hızlı yükselişi
İşte kadınların hızlı yükselişi Kadınları iş dünyasında kritik pozisyonlara yükselmekten alıkoyan görünmez engellere ‘cam tavan’ adı veriliyor. Halbuki Uluslararası Çalışma Örgütü’ne (ILO) göre yönetiminde toplumsal cinsiyet çeşitliliğini izleyen yani liderlik pozisyonlarında kadınlara da yer veren şirketlerin çoğunluğu yüzde 10 - 15 arası kâr artışı elde edebiliyor. Data Expert’in katkılarıyla Türkiye’nin önde gelen bazı firmalarının üst düzey yöneticileriyle toplumsal cinsiyet eşitliğinin daha güçlü tesis edilmesi için yapılabilecekleri konuştuk...
7.10.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Maltepe Belediyesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.