Bir dönem müziğe el atıp tutturamayan isimler
Bir dönem müziğe el atıp tutturamayan isimler Fenomen olanın mikrofon karşısına geçtiği günümüzde, bir dönem de kameraların ilgi gösterdiği herkes geçiyordu. Magazin bültenlerinin sevdiği isimler şarkı söyleyip bizleri mest (!) ediyordu. Bizler de bir dönem müzik camiasına atılan ünlülere Molatik olduk.
27.01.2021 Ünlüler
Deri ve Kürk Moda Fuarı Antalya'da açıldı
Deri ve Kürk Moda Fuarı Antalya'da açıldı Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneğince organize edilen Deri ve Kürk Moda Fuarı (Leather&Fur Fashion Show) Belek Turizm Bölgesi'nde manken Çağla Şikel ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın podyuma çıktığı defileyle başladı. İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği(İDMİB) desteği Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği tarafından düzenlenen Leather&Fur Fashion Show'un açılış defilesinde manken Çağla Şikel ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın yanı sıra 30 manken podyuma çıktı. Defilede, deri ve kürk sektörünün önde gelen markaları, ürünlerini sergilendi. Defilede Ayşe Hatun Önal, sevilen şarkılarını da seslendirdi. Bir yandan şarkı söyleyen bir yandan da podyumda yürüyen Önal, davetlilerden alkış aldı. Çağla Şikel defilede iki elbise tanıttı. Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, fuarda hedef müşterilerle birebir iletişim kurduklarını söyledi. Fuara katılan müşterilerin ülkelerinde kendi mağazaları olduğunu ve çok büyük ticari potansiyel oluşturduklarını kaydeden Gözmen, Katılımcıların müşteri başı 100-150 bin dolar alım potansiyeli var. Bu fuarda 20-50 milyon arası sipariş toplama potansiyeli görüyoruz dedi. Türkiye'den 46 firmanın stant açtığı fuarda, Kanada, Dubai, Kazakistan, Ukrayna, Özbekistan, Tunus, Rusya, Çeçenistan, Kırgızistan gibi 15 ülkeden binin üzerinde kişinin katıldığı fuar 30 Kasım'da sona erecek.
11.09.2019 Haberler
Sosyal Alem 76 - Seksi yıldızdan samimi itiraflar!
Sosyal Alem 76 - Seksi yıldızdan samimi itiraflar! Herkesin bir kusuru olduğu doğru. Önemli olan kusurlarınızla barışık olmak. Kim Basinger’ın kızı Ireland Basinger Baldwin, neon renkteki bikinisiyle paylaştığı bir fotoğrafın altına samimi bir itirafta bulunarak kusurlarını sıraladı.
11.09.2019 Magazin
Sosyal Alem 76 - Ebru Şallı'dan 18 yıllık paylaşım!
Sosyal Alem 76 - Ebru Şallı'dan 18 yıllık paylaşım! Hızla akıp giden zaman çoğu kişiye acımasız davranırken Ebru Şallı ve Azra Akın a yaramış gibi görünüyor.. TBT yani geçmişten bir resim paylaşan Ebru Şallı, Azra Akın ile olduğu bir fotoğraf paylaştı. Hazırlayan / Sunan: Gül Gençer Kamera: Sertan Keser / Fevzi Tapan Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Tuncay Özata
11.09.2019 Magazin
Milliyet Tv Sosyal Alem 21.12.2016
Milliyet Tv Sosyal Alem 21.12.2016 Magazin basınının ünlü isimleri sosyal medya aracılığıyla birbirinden ilginç resim ve videolar paylaştı. Ünlüler dünyasından son haberler Sosyal Alem'de Hazırlayan / Sunan: Gül Gençer Kamera: Sertan Keser Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Tuncay Özata
11.09.2019 Magazin
Milliyet Tv Sosyal Alem 21.12.2016
Milliyet Tv Sosyal Alem 21.12.2016 Magazin basınının ünlü isimleri sosyal medya aracılığıyla birbirinden ilginç resim ve videolar paylaştı. Ünlüler dünyasından son haberler Sosyal Alem'de Hazırlayan / Sunan: Gül Gençer Kamera: Sertan Keser Kurgu: Kahraman Öztürk Yönetmen: Tuncay Özata
11.09.2019 Magazin
Parayla çalışan mankenler var
Parayla çalışan mankenler var Şenay Akay’ın yaptığı açıklama ortalığı karıştıracak cinsten: Parayla çalışan mankenler var.
15.11.2008 Cadde
Genç mankenlerin gözlüğü Mert’ten
Genç mankenlerin gözlüğü Mert’ten Bu yıl 8’incisi düzenlenen Miss&Mr Model 2008’in finalistleri, Mert Optik’in İzmir Alsancak’taki merkez mağazasına konuk oldu.
16.09.2008 Ege
En iyi mankenler seçildi
En iyi mankenler seçildi Rönesans Ajans, Yeni Asır Gazetesi ve Yeni Asır TV’nin düzenlediği “Miss&Mr. Model 2008”in finali Çeşme Sisus Otel’de yapıldı.
21.08.2008 Ege