Mario Testino

Mario Testino

Son dakika Mario Testino haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mario Testino gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mario Testino haber sayfamızda...

Mario Testino

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 120 mario testino haberi bulunmuştur.
Modanın ruhuydu
Modanın ruhuydu Moda dünyası bir efsanesini yitirdi. ‘Kayzer’ lakaplı, Alman modacı Karl Lagerfeld, 85 yaşında Paris’te hayata veda etti. Lagerfeld, sanat direktörü olduğu Chanel için değil dünya moda endüstrisi için ikon haline gelen isimdi
20.02.2019 Dünya
‘Eski’lerin peşinde!
‘Eski’lerin peşinde! Kendall Jenner, Vogue dergisinin kasım sayısı için objektif karşısına geçti.
17.10.2018 Cadde
Ünlü makyaj sanatçısı Max Factor ile anlaştı
Ünlü makyaj sanatçısı Max Factor ile anlaştı Aranan bir yetenek ve güvenilir bir trend belirleyici olan Makyaj Sanatçısı ve Güzellik Uzmanı Wendy Rowe Küresel Makyaj Sanatçısı ve Kreatif Direktör olarak Max Factor bünyesine katıldı.
İki efsane bir arada
İki efsane bir arada 1990’lı yılların süpermodeli Kate Moss ve şimdilerde podyumlarda fırtına gibi esen Gigi Hadid, ilk kez birlikte objektif karşısına geçti.
16.01.2018 Cadde
En genç kapak kızı!
En genç kapak kızı! Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, eylül ayında dünyaya gelen kızı Alexis Olympia ile Vogue dergisine kapak oldu. Dergi, 3 aylık bebeği 'En genç kapak yıldızı' olarak lanse etti.
12.01.2018 Cadde
'Işık güzel çıkmanızda büyük etken'
'Işık güzel çıkmanızda büyük etken' Oyunculardan modellere, şarkıcılardan ikonik isimlere ‘ünlüler dünyasının fotoğrafçısı’ olarak bilinen Mario Testino, “Onların özel ve samimi hallerini yakalamaya çalışıyorum” dedi.
20.09.2017 Cadde
Mario Testino’nun koleksiyonu satışta
Mario Testino’nun koleksiyonu satışta Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mario Testino’nun sanat koleksiyonu satışa sunulacak.
27.05.2017 Gündem
‘Seksi poz vermeyi seviyorum’
‘Seksi poz vermeyi seviyorum’ Kendall Jenner, Mario Testino’nun sorularını cevapladı. Fotoğraf çekimleri sırasında farklı kimliklere bürünmekten zevk aldığını söyleyen model, “Özellikle seksi poz vermeyi seviyorum çünkü bunu çok sık yapmıyorum” dedi.
9.05.2017 Cadde
Mario Testino'nun 'Havlu Serisi'
Mario Testino'nun 'Havlu Serisi' Ünlüler moda fotoğrafçısı Mario Testino'nun 'Towel Series' (Havlu Serisi) adı verilen fotoğraf serisi için birbiri ardına çırılçıplak kamera karşısına geçiyor. İşte hala devam eden seriden en seksi pozlar...
24.04.2017 Stil
Doutzen Kroes ve Lara Stone’dan çırılçıplak poz
Doutzen Kroes ve Lara Stone’dan çırılçıplak poz Hollandalı modeller Doutzen Kroes ve Lara Stone, Hollanda Vogue'un 5'inci yılına özel çok konuşulacak bir poz verdiler.
9.03.2017 Cadde
Doutzen Kroes ve Lara Stone’dan çırılçıplak poz
Doutzen Kroes ve Lara Stone’dan çırılçıplak poz Hollandalı modeller Doutzen Kroes ve Lara Stone, Hollanda Vogue'un 5'inci yılına özel çok konuşulacak bir poz verdiler.
9.03.2017 Cadde
Doutzen Kroes ve Lara Stone birlikte soyundu
Doutzen Kroes ve Lara Stone birlikte soyundu Hollandalı modeller Doutzen Kroes ve Lara Stone, Vogue Hollanda'nın yeni sayısı için birlikte çırılçıplak kamera karşısına geçtiler. Ünlü modellerin seksi pozlarını fotoğrafçı Mario Testino çekti.
9.03.2017 Stil
“Dove Gerçek Güzellik Yemini”
“Dove Gerçek Güzellik Yemini” Dove, kuruluşunun 60’ıncı yılında, Gerçek Güzellik konusundaki kararlılığını, 3 ilkeden oluşan “Dove Gerçek Güzellik Yemini” ile bir kez daha yineliyor.
Kendall Jenner'ın dövmesi olay oldu!
Kendall Jenner'ın dövmesi olay oldu! Victoria's Secret modeli Kendall Jenner'in, V magazine dergisi kapağındaki kalça dövmesi çok konuşuldu.
6.01.2017 Cadde
Ayakkabıdan başka birşey giymedi
Ayakkabıdan başka birşey giymedi Stuart Weitzman kampanyası için kamera karşısına geçen Gigi Hadid, çıplak pozlar verdi. Mario Testino'nun çektiği fotoğraflardan bazılarında Gigi, sadece ayakkabı giydi.
15.12.2016 Ayakkabı
20 yıl sonra yeniden birlikteler
20 yıl sonra yeniden birlikteler Yakın dostluklarıyla bilinen dünyaca ünlü mankenler Naomi Campbell ve Kate Moss, 20 yıl aradan sonra aynı projede yer aldı.
15.04.2016 Cadde
Yıldız dolu kampanya
Yıldız dolu kampanya İngiliz lüks giyim markası Burberry, 2015 kampanyası için ‘Billy Elliot’ müzikalini tema aldı.
3.11.2015 Cadde
Beyonce'dan Vogue için seksi pozlar
Beyonce'dan Vogue için seksi pozlar Vogue dergisinin Eylül sayısı için Mario Testino'ya seksi pozlar veren Beyonce, çekici fiziğiyle yine adından bahsettiriyor
24.08.2015 Stil
Prensin doğum günü sürprizi
Prensin doğum günü sürprizi İngiliz Kraliyeti, resmi Twitter hesabından Prens George’un yeni bir fotoğrafını yayınladı.
22.07.2015 Gündem
Selena Gomez soyundu
Selena Gomez soyundu Justin Bieber'ın eski sevgilisi şarkıcı Selena Gomez, çıplak poz verdi.
20.04.2015 Makyaj
Kendall Jenner ünlü maymunla
Kendall Jenner ünlü maymunla ABD’li Allure dergisinin moda çekimi için kameraların karşısına geçen Kendall Jenner, Friends dizisinin ünlü maymunu Marcel’le birlikte poz verdi.
13.02.2015 Gündem
Michael Kors 2015 İlkbahar Koleksiyonu
Michael Kors 2015 İlkbahar Koleksiyonu Michael Kors’un ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino imzasını taşıyan neşeli şıklık temalı 2015 İlkbahar reklam kampanyası çekimleri tamamlandı.
8.01.2015 Stil
Çırılçıplak poz verdi
Çırılçıplak poz verdi Pek çok markanın yüzü olan Cara Delevingne , Allure Magazine'nin Ekim sayısı için çırılçıplak poz verdi.
24.09.2014 Stil
Kate Moss ve Cara Delevingne birlikte poz verdi!
Kate Moss ve Cara Delevingne birlikte poz verdi! Burberry, Londra’nın yağmur sonrası büyüleyici kokan çiçek bahçelerinden esinlenerek yarattığı yeni parfümü “My Burberry” ile moda ve güzellik dünyasını bir araya getiriyor.
3.09.2014 Stil

Benzer Haber Etiketleri

Mario Testino ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.