Mart

Mart

Son dakika mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mart haber sayfamızda...

Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 123.839 mart haberi bulunmuştur.
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum'
Köpek saldırısı bu hale getirdi! 'Dişlerini hala içimde hissediyorum' Arkadaşıyla keyifli zaman geçirmek için evine gitti. Arkadaşının köpeği başta hiç saldırganlık emaresi göstermiyordu. Ancak bir anda üzerine atılıp dişlerini yüzüne geçirdi.
26.04.2024 Dünya
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı Ukrayna'da bir mahkeme, Tarım Bakanı Mykola Solsky'nin "yolsuzluk" şüphesiyle gözaltına alınmasına hükmetti.
26.04.2024 Dünya
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı
Milletvekili olamayınca hastaneye kaldırılmıştı! Bu kez muhtarlık için yarıştı Elazığ’da 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bağımsız milletvekili olan ve kazanamadığını öğrendiğinde hastaneye kaldırılması ile gündeme gelen Salıbaba Mahallesi Muhtarı Muhammet Hacı Güneş, yerel seçimlerde yeniden muhtar seçildi.
26.04.2024 Gündem
Çin'in altın tüketimi arttı
Çin'in altın tüketimi arttı Çin Altın Birliği verilerine göre Çin'in 2024 yılının ilk çeyreğindeki altın tüketimi artan güvenli liman talebiyle bir önceki yıla göre %5,94 oranında arttı.
26.04.2024 Uzmanpara
Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Japonya Merkez Bankası faizi değiştirmedi Japonya Merkez Bankası (BoJ), 17 yıl sonra ilk faiz artışını gerçekleştirdikten bir ay sonraki toplantıda faiz oranı hedefini değiştirmedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo!
Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiriyor: Kira artışında dikkat çeken tablo! Son dönemde bazı bölgelerde kira fiyatları geriledi. Bazı semtlerde ise fiyatların artış hızı durdu. Peki kira fiyatlarındaki artış hızının yavaşlamasının nedeni ne? Hangi ilde fiyatlar ne durumda? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’
‘Konut satış fiyatı 9 aydır düşüşte’ Konutta reel satış fiyatında 9 aydır düşüşün devam ettiğini ortaya koyan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) işbirliğiyle hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” mart ayı raporunda kiralıkta da gerileme olduğu belirtildi.
26.04.2024 Ekonomi
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu Merkez Bankası (TCMB) politika faizini değiştirmeyerek yüzde 50’de sabit tuttu. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.
26.04.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz
Numan Kurtulmuş: Afrika ülkeleriyle ilişkilerimizi kazan kazan çerçevesine oturtuyoruz TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Biz Afrika ülkeleriyle ve halklarıyla ilişkimizi kazan kazan üzerine oturtuyoruz. Her alanda müşterek projeler geliştirerek ülkelerin karşılıklı menfaatlerini sağlayacak şekilde geliştirmek istiyoruz" dedi.
25.04.2024 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu
Yeniden Refah Partisi'nde istifa! Doğanhisar Belediye Başkanı Öztoklu duyurdu Konya'nın Doğanhisar Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili (YRP) Ali Öztoklu, partisinden istifa ettiğini, yoluna bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.
25.04.2024 Gündem
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz'
'İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz' Katıldığı törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Arıtma tesisimiz hızla tamamlanarak Asya yakasında ve Avrupa Yakasında ihtiyaç duyulan noktalara özellikle buradan aktarılacak olan suyla ilgili süreçleri en verimli hale getireceğiz. İnşallah kesintisiz hijyenik su konusunda ciddi bir rahatlama yaşayacağız " şeklinde konuştu. İmamoğlu, "İstanbul gibi bir şehrin su ihtiyacını karşılamak büyük bir meseledir, zorunluluktur.Biz İstanbul'un su meselesini ciddiye alıyoruz." dedi.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı
Beyaz eşya sektöründe iç satışlar yüzde 28 arttı Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD), 2024 yılı ilk çeyreğinde beyaz eşya sektöründe iç satışların yüzde 28 artış kaydettiğini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
FED TOPLANTI TAKVİMİ 2024: NİSAN FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi gün, saat kaçta açıklanacak?
FED TOPLANTI TAKVİMİ 2024: NİSAN FED FAİZ KARARI toplantısı ne zaman? Bu ayki FED faiz kararı hangi gün, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) Nisan ayı faiz kararı bekleniyor. Mart ayında açıklanan karara göre faizi sabit bırakmıştı. Piyasaların gözü ise Nisan FED faiz kararı açıklamasında! Yeni FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, tarih...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak?
SEÇİM PARASI YATTI MI, NASIL SORGULANIR 2024? Seçim görevli ücreti ne zaman ödenecek, 31 Mart seçim sandık paraları hangi bankaya yatacak? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerine belirli tutarlarda ödemeler yapılıyor olacak. Yerel seçimler geride kaldı ve 31 Mart Pazar günü sandık başlarında görev yapan görevliler seçim parası yattı mı, yatmadı mı araştırıyor. 31 Mart seçim ücreti ne zaman yatacak?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
ABD'de büyüme beklentileri karşılamadı
ABD'de büyüme beklentileri karşılamadı ABD'de 2024 yılı için ilk kez açıklanan gayri safi yurtiçi hasıla (GSYH) verileri piyasa beklentilerini karşılamadı.
25.04.2024 Uzmanpara
ABD ekonomisi büyüdü
ABD ekonomisi büyüdü Yayınlanan öncü verilere göre ABD 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 1,6 büyüdü.
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Haberler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Uzmanpara
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde!
Milliyet Mimarlık Dergisi’nin 39. sayısı bu Pazar bayilerde! Yapı Dergisi’nin içerik yönetimiyle yayınlanan Milliyet Mimarlık dergisinin 39. sayısı 28 Mart Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerde!
25.04.2024 Mimarlık
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu Büyükada’da bir kişi, kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak koparmış ve kulak parçasını bir martı kapmıştı. Sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'in cezası belli oldu.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.