İlkbahara özel bakım kürü tarifleri
İlkbahara özel bakım kürü tarifleri Vücudumuzun en kıymetli örtüsü cilttir ve kış mevsimi ne yazık ki cildi olumsuz etkiliyor ve kışın sonunda yenilenmenin, uyanışın ve rengin mevsimi olan ilkbaharda da cildi yenilemek için bakıma almak gerekiyor. Kış sonunda cildimizde kızarıklık, kuruluk, pullanmaya bağlı döküntü, akne ve leke miktarında artış yaşanan sorunlardan sadece bir kısmı… Saç, Cilt Bakımı ve Güzellik Uzmanı, Eğitmen Master Figen Aktosun, mevsim geçişinde cildi rahatlatmak, derinlemesine nemlendirmek için cilt, saç, vücut için ilkbahara özel bakım kürlerini paylaştı.
22.03.2021 Güzellik
Parlayan, lekesiz ciltler için ev yapımı soyulabilir maske tarifleri
Parlayan, lekesiz ciltler için ev yapımı soyulabilir maske tarifleri Güzel ve kusursuz bir cilt isterken sürekli cansız sonuçlar veren cilt bakım ürünleri ile karşılaşmaktan yoruldunuz mu? O zaman evdeyken bazı tarifler deneyerek, istediğiniz cilt tipine kavuşmanızın zamanı geldi. Evde yapabileceğiniz; detoks, arındırıcı ve parlatıcı görevi gören soyulabilir maskelerin tarifini sizler için araştırdık.
15.04.2020 Cilt Bakımı
Cildinizi pürüzsüz ve parlak hale getiren maske tarifleri
Cildinizi pürüzsüz ve parlak hale getiren maske tarifleri Bugün, sizinle iki tarif paylaşmak istiyoruz: birincisi kırışıklıklardan kurtulmanız ve ikincisi de istenmeyen yüz kıllarından kurtulmanıza yardımcı olacak nitelikte. Yapımı kolay olan bu güzellik tariflerine bir göz atalım.
22.10.2018 Cilt Bakımı
Evde hazırlayabileceğiniz basit maske tarifleri
Evde hazırlayabileceğiniz basit maske tarifleri Evde hazırladığınız doğal cilt bakım ürünleri kullanmak , daha sağlıklı görünmenize ve birçok maskede kullanılan sülfatlar ve koruyucu maddeler gibi olası toksik elementlerden kaçınmanıza yardımcı olacaktır. evde nasıl maske yapıldığını bilmiyorsanız sizler için hazırladığımız evde yapılan maske tariflerine göz atabilirsiniz.
19.09.2018 Cilt Bakımı
Arındırıcı yüz maskeleri
Arındırıcı yüz maskeleri Stresli durumlar yoğun çalışma hayatınızı cildinizi yorgun gösterebilir. Ancak bunları artık dert etmeyin. Size vereceğimiz arındırıcı maskelerle eskisinden daha iyi bir cilde sahip olacaksınız.
11.04.2017 Cilt Bakımı
Işıltı veren muz maskesi!
Işıltı veren muz maskesi! Muzun içerisinde bulunan bazı vitamin ve mineraller güzelliğinize güzellik katacak ve cildinizin parlamasını sağlayacak.
27.11.2013 Cilt Bakımı