Emre Belözoğlu: "Ligi ilk 5 sırada tamamlamak istiyoruz"
Emre Belözoğlu: "Ligi ilk 5 sırada tamamlamak istiyoruz" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Antalyaspor maçının ardından, ligi ilk 5 sırada tamamlamak istediklerini söyledi. Belözoğlu ayrıca Türkiye Kupası'nda da final oynayıp kupayı almak istediklerini vurguladı.
22.05.2023 Futbol
Emre Belözoğlu: “11’e 11 olsa farklı sonuç elde edebilirdik”
Emre Belözoğlu: “11’e 11 olsa farklı sonuç elde edebilirdik” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında oyunun 11’e 11 olması durumunda farklı sonuç alabileceklerini dile getirdi. Belözoğlu, siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik küfürlü tezahüratları için, “Anneme ettikleri küfürden sonra hepsi annesinin elini öpsün, eşine sarılsın” dedi.
13.03.2023 Futbol
Okan Buruk: "Daha kaliteli, bu maçı daha çok önemseyecek bir hakem olmalıydı"
Okan Buruk: "Daha kaliteli, bu maçı daha çok önemseyecek bir hakem olmalıydı" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştirerek, "Zaten maçın başından sonuna kadar hayal dünyasında gibi sahada içerisinde dolaşan Yaşar Kemal Uğurlu vardı. Ben bu maçın ataması olarak doğru bir atama olduğunu düşünmüyorum. İki kulübenin de hakemden çok şikayeti oldu. Daha kaliteli, bu maçı daha çok önemseyecek bir hakem olmalıydı" dedi.
28.01.2021 Futbol
Okan Buruk: "Kalitemizi ortaya koyamadık"
Okan Buruk: "Kalitemizi ortaya koyamadık" Hes Kablo Kayserispor mağlubiyetinin ardından konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kalitemizi ortaya koyamadık. Kayserispor da büyük bir mücadele ortaya koydu, hak ettikleri galibiyeti aldılar" dedi.
19.01.2021 Futbol
Okan Buruk: "Önemli olan kulüplerin menfaatleri"
Okan Buruk: "Önemli olan kulüplerin menfaatleri" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, milli futbolcu İrfan Can Kahveci’ye gelen transferler tekliflerinin sorulması üzerine, "Onların transferde adı geçmesi, sadece bu transfer döneminde değil her transfer döneminde adı geçiyor ama onlar işlerini yapıyor. Muhatap olacaklar yönetim kurulumuz ve başkanımız. Önemli olan kulüplerin menfaatleri. Şu ana kadar bu anlamda net bir şey olmadığını başkanımızın söylemlerinden duyuyoruz. Son kararı olan verecek başkanımız ve yönetim kurulumuz" diye cevap verdi.
14.01.2021 Futbol
Okan Buruk: “Hem skor olarak hem oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıttık”
Okan Buruk: “Hem skor olarak hem oyun olarak istediklerimizi sahaya yansıttık” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Turgutluspor maçının ardından skor ve oyun olarak istediklerini sahaya yansıttıklarını ifade ederken, 6 gün sonra oynanacak olan Fenerbahçe maçıyla ilgili ise, “Fenerbahçe’de kendi sahasında 3 maçtır yaşadığı kayıp var ve bu her takımın başına gelebilir” dedi.
17.12.2020 Futbol
Okan Buruk: “İstediğimiz yerde değiliz”
Okan Buruk: “İstediğimiz yerde değiliz” Gaizantep FK karşısında alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, “Savunmadaki eksikler bizi çok zorladı. İstediğimiz yerde değiliz ama bunu düzeltme şansı elimizde” dedi.
13.12.2020 Futbol
Başakşehir topbaşı yaptı
Başakşehir topbaşı yaptı Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, sezonun ilk idmanında, “Başakşehir’in hedefleri neyse bu doğrultuda yola çıktık. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi, ardından da lig. Şampiyonluk hedefinden vazgeçmemiş bir takım olarak yola devam edeceğiz” dedi. Buruk, Fenerbahçe’ye imza atan Emre Belözoğlu hakkında ise, “Onun eksikliğini kapatmak biraz zor olacak” yorumunu yaptı. Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni sezonun ilk idmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başakşehir’in yeni sezonda şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyeceğini belirten Buruk, “Hepimiz için önemli bir görev. Özellikle ben ve ekibim için. Yeni sezon yeni hedefler var. Bir yenilik başladı. Başakşehir’in hedefleri neyse bu doğrultuda yola çıktık. Öncelikli hedefimiz Şampiyonlar Ligi. 5 haftalık bir süremiz var. En iyi şekilde hazırlanıp, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil etmek istiyoruz. Daha sonra lig yarışı başlayacak. Şampiyonluk hedefinden vazgeçmemiş bir takım olarak yola devam edeceğiz” dedi.
2.07.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “Delikanlı adam devam eder!”
Abdullah Avcı: “Delikanlı adam devam eder!” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, saha içinde yaşanan olaylar hakkında Fatih Terim’in hareketlerini ima ederek, “Bir teknik direktör golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, yumruk atacak, telaffuz edemiyorum. Hem hakaret edecek hem yumruk atacak sonra da kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder” dedi. Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu. Avcı, attıkları golden sonra maruz kaldıkları olaylara değinerek konuşmasına başlarken, “Burada gol atmak hakikaten çok zor. Gol attığınız anda yedek kulübenize bir saldırı oluyor. Provokasyon oluyor, herhalde VAR kayıtları da vardır bakarlar. Bir teknik direktör golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, yumruk atacak, telaffuz edemiyorum. Maçın 4. hakemi de bunu göremeyecek. Olayların ardından sonra bir daha gelecek hem de eski çalıştığı oyuncusuna, hem hakaret edecek hem yumruk atacak sonra da kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder. Bizler bu yüzden mesafe kat edemiyoruz. Biz sahanın içinde kalmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
19.05.2019 Futbol
Abdullah Avcı: "33. hafta final maçına çıkacağız"
Abdullah Avcı: "33. hafta final maçına çıkacağız" Spor Toto Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.   "33. hafta final maçına çıkacağız" "Bizim de planlarımız var. Bugünlük var, haftaya var. Haftaya bir final oynanacaktı, kazanıp oynamak başkaydı. Bir takım stratejilerimiz var. İlk gelen topun gol olması da sorundu. Geçen Göztepe maçında da oldu. Cevap verememiştik geçen hafta, bu hafta verebilirdik. 2'den sonra 3'ü bulsak daha rahat organizasyon yapabilirdik. Bu haftalar kolay değil. Böyle bir kültüre de sahip değiliz. Ligin son dönemlerinin en başarılı takımlarından biriyiz. 33. hafta final maçına çıkacağız."
12.05.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “Hala 3 puan öndeyiz”
Abdullah Avcı: “Hala 3 puan öndeyiz” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, “Mağlup olsak zihinsel yıpranma olabilirdi ama hala 3 puan öndeyiz” dedi. Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensupların açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor karşısında oyuncularının vazgeçmediklerinin altını çizen Abdullah Avcı, “Özellikle ligin ikinci yarı itibariyle en iyi çıkış yapan, topa sahip olup rakip arkası koşu yapan Rizespor takımıyla karşılaşacaktık. Rakibe göre olan organizasyonumuzu kullanmak istedik. İlk yarı itibariyle özellikle saha dağılımı ve organizasyonumuzu istediğimiz şekilde oynayamadık. Rakip o anlamda daha arzuluydu. Ona rağmen 3 net pozisyona girdik. İkinci yarı itibariyle oyunu 62. dakikaya kadar elimize aldık. İkinci yarı 38 kez ceza sahasına girmişiz. Golden sonra iki kez sistem değiştirdik. Son bolümde 2 santrforla hamlelerimizi denedik. Fırsatlar yakaladık. Sonuna kadar kovaladık. VAR’dan penaltı kazandık ve bunu değerlendirdik. Mağlup olsak zihinsel yıpranma olabilirdi. Hala 3 puan öndeyiz. Oyuncular vazgeçmeden devam ettiler. Kimseden beklentimiz yok. Bizi buraya getiren oyun gücümüze güveniyoruz. Organizasyonlarımızın içine duyguları sokmadan kullanmaya devam edeceğiz. 3 puan öndeyiz devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
21.04.2019 Futbol
Abdullah Avcı: “Maç öncesi birçok senaryo ortaya çıktı”
Abdullah Avcı: “Maç öncesi birçok senaryo ortaya çıktı” Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Sahadan çok hava şartlarından dolayı birçok senaryo ortaya çıktı” şeklinde konuştu. Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Medipol Başakşehir sahasında Bursaspor’u 3-0 mağlup etti. Müsabaka sonrasında konuşan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç öncesinde birçok senaryo yazıldığını belirterek, “2 gündür Başakşehir oynanacak mı? Oynamayacak mı? Ve oynamak istemiyor mu? Gibi bir sürü senaryonun çizildiği, ama 2 gündür 60 kişilik personel burada fedakarlık yaptı. Biz içeride sıcak odada çalışırken onlar bu çalışmaları yapıyordu. Sahadan çok hava şartlarından dolayı birçok senaryo ortaya çıktı. Rakip sıcak teması seven, fiziksel teması seven ve ikili mücadeleyi kazanan bir takım. Bugün zaman zaman pas oyunu yaptık ve yüzde yetmiş topa sahip olduk. Yaşlı bir takım olarak genç takıma karşı koşu mesafemiz fazla. Net bir skor aldık bu hava şartlarında. Onun için oyuncularım her şeyden evvel konsantrasyonu yüksek, şartlar ne gerektiriyorsa onu oynayabilen bir takımdı. Net bir galibiyet aldılar onları tebrik ediyorum. Bursaspor Türk futbolunun en önemli takımlarından birisi. Bursaspor’un şampiyonluğunu örnek alıyoruz. Onlara da bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum” diye konuştu.
24.02.2019 Futbol
Abdullah Avcı: "İlk yarı biterken liderliği garantiledik"
Abdullah Avcı: "İlk yarı biterken liderliği garantiledik" Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "İlk yarı biterken liderliği garantiledik fakat önünüzde daha 19 hafta var" dedi. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "En son futbolcu olarak gelmiştim Afyon’a. Zemin için Afyon yetkililerine teşekkür ediyorum. Savunmada topa sahip önemli. Kullanacağımız hücum organizasyonlarında topa sahip olmak önemli. İlk yarı biterken liderliği garantiledik fakat önünüzde daha 19 hafta var. Haftaya da geçen senenin şampiyonu ile karşılaşacağız" dedi.
10.12.2018 Futbol