Meghan Trainor yeniden anne oldu! Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı
Meghan Trainor yeniden anne oldu! Bebeğini kucağına aldığı ilk anları paylaştı Sevgilisi Daryl Sabara ile 2018 yılında nikah masasına oturan ABD'li şarkıcı Meghan Trainor, ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. 29 yaşındaki ünlü isim, bebeğini kucağın aldığı ilk anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.
11.07.2023 Cadde
Meghan Trainor: Bebeğim doğdu ama normal nefes almıyordu
Meghan Trainor: Bebeğim doğdu ama normal nefes almıyordu Ünlü şarkıcı Meghan Trainor, büyük bir heyecanla beklediği bebeğine kavuştuğu an yaşadığı kabusu ilk kez anlattı. Oğlunun dünyaya geldiğinde hiç ağlamadığını söyleyen Trainor, "Doktorlar normal nefes alamadığını söyledi; korkunçtu" dedi.
3.06.2021 Cadde
Meghan Trainor anne oldu
Meghan Trainor anne oldu ABD'li şarkıcı Meghan Trainor, üç sene önce hayatını birleştirdiği oyuncu Daryl Sabara ile olan evliliklerinden bir erkek bebek dünyaya getirdi.
16.02.2021 Cadde
Albümleri üçledi
Albümleri üçledi Meghan Trainor’ın yeni albümü ‘Treat Myself’, müzik marketlerdeki yerini aldı.
1.02.2020 Cadde
Sürpriz teklif!
Sürpriz teklif! ABD’li pop şarkıcısı Meghan Trainor, 24’üncü doğum gününde bir yıllık sevgilisi Daryl Sabara’dan evlilik teklifi aldı.
24.12.2017 Dünya
Ünlü şarkıcı canlı yayında yere düştü
Ünlü şarkıcı canlı yayında yere düştü Meghan Trainor, Jimmy Fallon'ın programında tam şarkıya giriş yapacakken bir anda yere kapaklandı.
11.09.2019 Televizyon