Melahat İsminin Anlamı Nedir? Melahat Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Melahat İsminin Anlamı Nedir? Melahat Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Kız isimlerinden biri de Melahat olarak karşımıza çıkmaktadır. Melahat ismi baş harfi m olan ve en çok kullanılan kız isimlerinden biri olmaktadır. Anlamı ise güzellik demektir. Melahat ismine sahip olanlar isimleri ile birlikte güzel olan ve güzel huylara sahip anlamlarını taşımaktadır. Sakıncalı bir isim olarak karşımıza çıkmamaktadır. Osmanlıca bir isimdir. Melahat ismi hakkında merak edilen tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Tarzan Rıfkı 'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu'nun kızını duyunca sizde şaşıracaksınız! Meğer o da oyuncuymuş...
Tarzan Rıfkı 'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu'nun kızını duyunca sizde şaşıracaksınız! Meğer o da oyuncuymuş... Tarzan Rıfkı filminde Melahat karakterine hayat veren Suna Yıldızoğlu'nın kızı da kendi gibi oyuncu çıktı. Aslen Birleşik Krallık vatandaşı olan 1974'te Türkiye'ye yerleşen Suna Yıldızoğlu'nun asıl adı Sonia Eddy olarak bilinmektedir. Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile evlendikten sonra Suna Yıldızoğlu ismini ve Türk vatandaşlığını almıştır. Yeşilçam'da birçok dizi ve filmde rol alan Suna Yıldızoğlu'nun kızı meğer kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş...
27.10.2022 Bilgi Rehberi
Ankara'da 'kesik baş' cinayetinin sırrı çözüldü!
Ankara'da 'kesik baş' cinayetinin sırrı çözüldü! Ankara’nın Çankaya ilçesinde, 5 gün önce boş arazide başı kesik halde bulunan cesedin ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan Melahat A.'a (58) ait olduğu belirlendi. Melahat A.'ı, akrabası Mehmet K.'nin (58) öldürdüğü, cinayeti işledikten sonra kaldığı evde kendini iple asarak yaşamına son verdiği ortaya çıktı.
14.02.2020 Gündem
'Yerli Melo', Afyon İdmanyurduspor’da
'Yerli Melo', Afyon İdmanyurduspor’da Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi’nde geçtiğimiz yıl mücadele eden Emresporlu Melahat Çayır, 3. Lig ekiplerinden Afyon İdmanyurduspor’a transfer oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Sebahat & Melahat fragmanı izle
Sebahat & Melahat fragmanı izle Sebahat & Melahat fragmanı izle
11.09.2019 Televizyon