Vahşeti tek tek anlattı: 'Birlikte yaşıyorlarmış, gücüme gitti ve...'
Vahşeti tek tek anlattı: 'Birlikte yaşıyorlarmış, gücüme gitti ve...' Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, boşanma davası açan eşi Melike Baştürk ile birlikte yaşadığı, kendisinin asker arkadaşı Salih Durmuş'u (49) tabancayla vurarak öldüren Nazım Baştürk'ün (49), mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Baştürk'ün "Birlikte yaşıyorlarmış, gücüme gitti ve çok kafama taktım. Adreslerini boşanma davası için gelen tebligattan öğrendim. Sonra Çorlu'ya geldim, evlerinin olduğu mahalledeki parkta sabahladım" dediği öğrenildi.
3.09.2019 Gündem
Vahşice öldürülen Melike'ye acı veda
Vahşice öldürülen Melike'ye acı veda Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden kadının cenazesi, memleketi Zonguldak'ta defnedildi.
11.09.2019 Haberler
Vahşice öldürülen Melike'ye acı veda! Cenaze sonrası kavga çıktı
Vahşice öldürülen Melike'ye acı veda! Cenaze sonrası kavga çıktı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden kadının cenazesi, memleketi Zonguldak'ta defnedildi.
1.09.2019 Gündem
Sokak ortasındaki infazda katil tanıdık çıktı
Sokak ortasındaki infazda katil tanıdık çıktı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sokakta yürürken bir kişinin silahlı saldırısında ölen Salih Durmuş ile Melike Baştürk'ün katil zanlısının kimliği polisin titiz çalışması sonucu tespit edildi. Katin zanlısı N.B.'nin Melike Baştürk'ün boşanma davası açtığı eşi ve Salih Durmuş'un da asker arkadaşı olduğu iddia edilen N.B. olduğu belirlendi. Polis, N.B.'yi yakalamak için geniş kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor.
31.08.2019 Gündem