Metin Albayrak

Metin Albayrak

Son dakika Metin Albayrak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin Albayrak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin Albayrak haber sayfamızda...

Metin Albayrak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.323 metin albayrak haberi bulunmuştur.
Arda Güler Beşiktaş'ın kapısından dönmüş: Sergen'den geri kalır yanı yok
Arda Güler Beşiktaş'ın kapısından dönmüş: Sergen'den geri kalır yanı yok Fenerbahçe'de gösterdiği performansla devlerin ilgisini çeken ve Real Madrid'e imza atan Arda Güler'in altyapıda Beşiktaş'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Yaşananları anlatan kongre üyesi Altan Akdil, kulüp yöneticisinden ‘Ben varım. Hocalarım var. Sana mı kalmış’ sözleriyle durdurulduğunu aktardı.
31.07.2023 Beşiktaş
Kaz Dağları’na yolculuk
Kaz Dağları’na yolculuk Son yıllarda yaptığı tarih, kültür-sanat, gurme turları ile isminden bahsettiren Ayşe Albayrak, bu kez dostlarını Kaz Dağları’na götürdü.
4.01.2022 Cadde
Beşiktaş'tan KAP'a bildirim! Serdal Adalı...
Beşiktaş'tan KAP'a bildirim! Serdal Adalı... Beşiktaş yönetimi, yönetici Metin Albayrak'ın istifasını kabul ederken, istifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine Serdal Adalı'nın getirildiğini KAP'a bildirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Metin Albayrak'ın yerine Serdal Adalı atandı
Beşiktaş'ta Metin Albayrak'ın yerine Serdal Adalı atandı Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden ve yeni yönetimde yer almayan Metin Albayrak'ın yerine Serdar Adalı atandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın listesi belli oldu
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın listesi belli oldu Beşiktaş'ta pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Fikret Orman'ın yeni yönetim kurulu listesi belli oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş-SoccerLAB iş birliği
Beşiktaş-SoccerLAB iş birliği Beşiktaş yönetimi, futbol altyapısı için performanslarını, gelişim süreçlerini, maç ve antrenman değerlerini analiz etmek için SoccerLAB ile iş birliğine gitti.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fikret Orman seçildi
Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Fikret Orman seçildi Beşiktaş Kulübü, yönetim kurulundaki görev değişiklikleri hakkında KAP'a bir açıklama yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
PFDK kararları açıklandı! G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor...
PFDK kararları açıklandı! G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü yöneticisi Metin Albayrak'a hakeme yönelik hakareti nedeniyle 75 gün hak mahrumiyeti ve 35 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı da 1 maç ile cezalandırdı.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi!
Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yaptığı açıklama ile 7 Spor Toto Süper Lig takımının PFDK'ya sevk edildiğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş'tan Genk yönetimine dostluk yemeği
Beşiktaş'tan Genk yönetimine dostluk yemeği Beşiktaş yönetimi, akşam yapılacak maç öncesi Genk Kulübü yetkililerini yemekte ağırladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Dersimiz güzel Türkçe!
Dersimiz güzel Türkçe! Beşiktaş'ta Altyapıdan Sorumlu Yönetici Metin Albayrak’ın girişimiyle, tiyatro oyuncusu Özgür Özgülgün ile el sıkışın yönetim, güzel Türkçe konuşmaktan, kameralar önünde neler yapılmasına kadar, altyapıya ders verdirtecek.
1.07.2020 Futbol
Metin Albayrak: "Bu işin peşini bırakmayacağız"
Metin Albayrak: "Bu işin peşini bırakmayacağız" Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, 21 Yaş Altı Ligi'nde oynanan ve Konyaspor'un 3-2 kazandığı maçın ardından çıkan olaylar nedeniyle davacı olacaklarını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu'nda ikinci başkanlığa Serdal Adalı getirildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Metin Albayrak: "Atiba heykeli dikilecek adam"
Metin Albayrak: "Atiba heykeli dikilecek adam" Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, uzun bir aranın ardından sahalara dönen Atiba Hutchinson'un performansına hayran kaldığını söyledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-1 (İşte maçın özeti)
Fenerbahçe - Beşiktaş: 1-1 (İşte maçın özeti) Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 6. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, goller Andre Ayew ile Ryan Babel'den geldi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta mazbata töreni yapıldı
Beşiktaş'ta mazbata töreni yapıldı Beşiktaş Kulübü'nde başkanlığa yeniden seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 4. Fikret Orman dönemi!
Beşiktaş'ta 4. Fikret Orman dönemi! Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da oy sayma işlemi tamamlandı ve seçime tek aday olarak giren Fikret Orman, bir kez daha siyah-beyazlı kulübün başkanı seçildi.
30.06.2020 Beşiktaş
İşte Fikret Orman'ın yönetim kurulu listesi
İşte Fikret Orman'ın yönetim kurulu listesi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman’dan yönetim kuruluna neşter
Fikret Orman’dan yönetim kuruluna neşter Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 16 Eylül’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda listesinin yarısını yenileyecek. Orman’ın listesinde mevcut yönetimden 8 isim yer alacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Sabancı hamlesi! Yeni yönetimde...
Fikret Orman'dan Sabancı hamlesi! Yeni yönetimde... Ali Koç’un F.Bahçe’de önce yönetici sonra başkan olmasının ardından Orman da Sabancı ailesinin genç üyesi Hacı Sabancı’yı yeni listesine alacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Serkan Reçber ayrılığın gerekçesini açıkladı
Serkan Reçber ayrılığın gerekçesini açıkladı Gökhan Keskin'in yerine futbol planlama-geliştirme, altyapı ve scouting departmanının başına getirilen Serkan Reçber, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Bu ayrılığın sebebi belli oldu.
1.07.2020 Futbol
"Keşke daha önce alsaydık"
"Keşke daha önce alsaydık" Cyle Larin'in B36 Torshavn maçındaki kusursuz performansı Beşiktaş Yönetimi'ni fazlasıyla memnun etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Yasin Öztekin açıklaması
Beşiktaş'tan Yasin Öztekin açıklaması Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Yasin Öztekin konusuna değindi.
30.06.2020 Beşiktaş
Metin Albayrak: '3 -4 transfer yapacağız'
Metin Albayrak: '3 -4 transfer yapacağız' Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Yeni sezona daha umutla bakıyoruz. İnşallah Beşiktaş önümüzdeki sezon daha iyi olacak" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman sokak iftarında!
Fikret Orman sokak iftarında! Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına katıldı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Metin Albayrak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.