Motosiklet ağaca çarptı; sürücü ile arkadaşı öldü
Motosiklet ağaca çarptı; sürücü ile arkadaşı öldü Niğde’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin refüjde ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ile arkasında bulunan arkadaşı hayatını kaybetti. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
11.07.2021 Gündem
O hakimlerin cezaları belli oldu
O hakimlerin cezaları belli oldu "Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların  tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen hakimler Metin Özçelik ile  Mustafa Başer'e, Yargıtay 16. Ceza Dairesinde yargılandıkları davada, "terör  örgütü üyeliği" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından 10'ar yıl hapis cezası  verildi.
24.04.2017 Gündem
Eski hakimlerin 17 yıl hapsi istendi
Eski hakimlerin 17 yıl hapsi istendi "Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen hakimler Metin Özçelik ile Mustafa Başer'in Yargıtay 16. Ceza Dairesinde yargılandıkları davada, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kenan Zeybek, esas hakkındaki mütalaasını sundu. Savcı Zeybek, sanıkların "terör örgütü üyeliği" ve "görevi kötüye kullanma" suçlarından 17 yıla kadar hapisle cezalandırılmalarını istedi.
21.02.2017 Gündem
FETÖ'cüleri bırakan eski hakimlerin yurt dışı bağlantıları ortaya çıktı
FETÖ'cüleri bırakan eski hakimlerin yurt dışı bağlantıları ortaya çıktı 'Paralel Yapı" soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran ve meslekten ihraç edilen hakimler Özçelik ile Başer'in yurt dışı bağlantıları ortaya çıkarıldı. Özçelik ve Başer'in yurt dışında telefonla görüştükleri kişilerin  terör örgütü elebaşı Gülen'in "sağ kolu"  olduğu iddia edilen isimler Kemal Öksüz ve Sait Aksoy'a ait olduğu belirlendi.
10.01.2017 Gündem