Ağaçkakanlarla başı dertte! Delikleri takozlarla kapatıyorlar
Ağaçkakanlarla başı dertte! Delikleri takozlarla kapatıyorlar Van’ın Erciş İlçesi’nde yaşayan Bülent Keser (42), ağaçkakanların deldiği meyve ağaçlarını, kendi kestiği takozlarla kapatıyor. Bahçelerindeki meyve ağaçlarının, ağaçkakanların istilasına uğradığını belirten Keser, "Bazı meyve ağaçlarımızda 20'den fazla delik var. Nasıl bir çözüm buluruz diye düşünürken, delikleri kendi hazırladığımız takozlarla kapatmaya çalışıyoruz" dedi.
3.09.2020 Gündem
Ünlülerin yeni gözde meyvesi: Passiflora!
Ünlülerin yeni gözde meyvesi: Passiflora! Türkiye'nin tropik ve subtropik meyve üreticiliğinde son yıllarda büyük gelişmenin sağlandığı, başta Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerinde yetiştirilen 'çarkıfelek', 'gençlik iksiri' gibi isimlerle de anılan passiflora meyvesi, ünlü isimlerin yeni gözdesi oldu. Antalya'dan birçok ünlü isme passiflora gönderildi.
21.07.2020 Yaşam
Evde yetiştirebileceğiniz meyve ağaçları
Evde yetiştirebileceğiniz meyve ağaçları Evinizin temiz hava ve büyük bir enerji ile dolmasını ister misiniz? Klasik çiçek saksılarının yanı sıra, evinizde kolayca yetiştirebileceğiniz çok güzel meyve ağaçları vardır. İşte evde yetiştirebileceğiniz meyve ağaçları...
10.09.2019 Dış Mekan
Meyve ağaçları saksıya girdi!
Meyve ağaçları saksıya girdi! Şehirde yaşayan ancak meyveyi dalından koparıp yeme keyfini de tatmak isteyenlerin imdadına saksıda yetişen bodur meyve ağaçları yetişti.
17.08.2008 Ekonomi