Munzur Dağları'nda moda çekimi
Munzur Dağları'nda moda çekimi Tunceli'de, bir dönem terör örgütlerinin yuvası haline gelen ve gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütlerinden temizlenen Munzur Dağları, profesyonel fotoğraf sanatçıları ve modacılar tarafından doğal stüdyo gibi kullanılmaya başlandı. Moda çekimi için Tunceli'ye gelen ve 'The Miss Globe' güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Duygu Çakmak, "İnsanların bölgeye karşı ön yargıları var. Ön yargıları kırabilmek adına böyle bir işe girdik. Burada terör yok. Burada huzur, moda, barış ve sanat var. Bu çalışmadan sonra birçok insanın ön yargısının kırılacağını düşünüyorum" dedi.
5.02.2021 Gündem
Teröristlerden temizlenen Munzur Dağları'nda moda çekimi
Teröristlerden temizlenen Munzur Dağları'nda moda çekimi Tunceli'de bir dönem terör örgütlerinin yuvası haline gelen ve gerçekleştirilen operasyonlarla terör örgütlerinden temizlenen Munzur Dağları, profesyonel fotoğraf sanatçıları ve modacılar tarafından doğal stüdyo gibi kullanılmaya başlandı. Moda çekimi için Tunceli'ye gelen ve 'The Miss Globe' güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Duygu Çakmak, "İnsanların bölgeye karşı ön yargıları var. Ön yargıları kırabilmek adına böyle bir işe girdik. Burada terör yok. Burada huzur, moda, barış ve sanat var. Bu çalışmadan sonra birçok insanın ön yargısının kırılacağını düşünüyorum" dedi.
5.02.2021 Gündem
Utanç verici çekim! İsrailli manken BAE'de pijamalarıyla poz verdi...
Utanç verici çekim! İsrailli manken BAE'de pijamalarıyla poz verdi... İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasında imzalanan anlaşmanın ardından model May Tager, Körfez ülkesinde pijamalarıyla objektiflerin karşısına geçti.
9.09.2020 Dünya
"Modelliğin kolay olduğunu kim söyledi?"
"Modelliğin kolay olduğunu kim söyledi?" Ünlü top model Cindy Crawford, geçmişte yaptığı bir moda çekimini ve o çekimin kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
11.09.2019 Nevidyo
Moda çekimine mülteci çıkarması
Moda çekimine mülteci çıkarması Ekaterina Juskowski'nin Miami'de yaptığı moda çekimi esnasında, ülkeye yasa dışı giriş yapan göçmenlerin girişi böyle görüntülendi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tülin Şahin objektif karşısına geçti!
Tülin Şahin objektif karşısına geçti! Bahar mevsiminin gelişini Tülin Şahin ile birlikte kutlayan n11.com ilkbahar-yaz çekimleri Nihat Odabaşı tarafından fotoğraflandı, yeni sezon konsepti 4 farklı kombinle yansıtıldı
30.03.2015 Cadde
2013 SI Swimsuit Dergisi: Hannah Davis
2013 SI Swimsuit Dergisi: Hannah Davis Sports Illustrated/ Swimsuit dergisinin 2013 konukları arasındakilerden biri de Hannah Davis...
25.02.2013 PembeNar
Kırkına merdiven dayadı
Kırkına merdiven dayadı 37 yaşındaki seksi aktris Eva Longoria, GQ Meksika için iç çamaşırları ile Randall Slavin’in objektifi karşısına geçti.
11.01.2013 PembeNar
Pamukkale'de bir güzel: Candice Swanepoel
Pamukkale'de bir güzel: Candice Swanepoel Candice Swanepoel, bikini ve mayo çekimleri için en çok tercih edilen modellerden ve dünyanın en güzel kadınlardan biri şüphesiz.
27.08.2012 PembeNar
RETRO: Another (ilkbahar/yaz 2007)
RETRO: Another (ilkbahar/yaz 2007) Another dergisi, 2007 ilkbahar/yaz edisyonunda yayınlanan Lara Stone editoryali...
17.06.2013 PembeNar
Dost, düşman birbirine karıştı!
Dost, düşman birbirine karıştı! Yetenek ve yaratıcılık sıkıntısı çekmeyen Jose Morraja, Van’s, Converse, Adidas, Supra gibi ünlü spor ayakkabıları kendi tarzı ile yorumluyor.
5.09.2012 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri