Bakan Yardımcısı Sayan'dan ailelere 'Momo' uyarısı
Bakan Yardımcısı Sayan'dan ailelere 'Momo' uyarısı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, uzun saçları ve sıra dışı görüntüsüyle korku filmi karakterini andıran "Momo" adlı çizim ve çocuklara yönelik diğer sanal tehditler konusunda aileleri ve gençleri uyardı.
7.03.2019 Gündem
Momo nedir? Momo nasıl ortaya çıkıyor? Momo'dan çocukları nasıl koruyabiliriz...
Momo nedir? Momo nasıl ortaya çıkıyor? Momo'dan çocukları nasıl koruyabiliriz... Bugünlerde gündemi en çok meşgul edilen konulardan bir tanesi çocukları korkutan ve iddialara göre intihara sürükleyen Momo karakteri, oyunu ve reklamları. Peki Momo nedir, Momo nerelerde karşımıza çıkabilir ve Momo'dan çocukları nasıl koruyabiliriz? İşte detaylar...
7.03.2019 Sosyalmedya
WhatsApp üzerinden hızla yayılıyor! Sonu intihar...
WhatsApp üzerinden hızla yayılıyor! Sonu intihar... Çocukları ve gençleri intihara sürükleyen Momo oyunu hakkında ailelere uyarılarda bulunan uzmanlar, oyunun depresyona yatkın çocuklar tarafından daha fazla oynandığını söyledi.
2.03.2019 Gündem
Mavi Balina benzeri Momo oyunu nedir?
Mavi Balina benzeri Momo oyunu nedir? Mavi Balina ve Mariam oyunlarının ardından şimdi de Momo adlı tehlikeli bir oyun gündemde. 12 yaşındaki bir çocuğun intihar etmesine sebep olduğu öne sürülen Momo nasıl bir oyun? Momo oyununun görevleri neler?
24.10.2018 Trend