Msb

Msb

Son dakika msb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan msb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan msb haber sayfamızda...

Msb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.880 msb haberi bulunmuştur.
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları
MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI yayın bilgisi! 📌MSB 1829 personel alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? MSB işçi alımı meslek grupları Milli Savunma Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları tamamlandı ve şimdi sırada kura çekimi var. İlan ile ilgilenen adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirdi. Peki, MSB işçi alımı kura çekimi ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanır?
9.05.2024 Bilgi Rehberi
Samsun’dan İstanbul’a akciğer grefti başarıyla ulaştırıldı
Samsun’dan İstanbul’a akciğer grefti başarıyla ulaştırıldı Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait ambulans uçağımız ile acil organ nakli bekleyen bir vatandaşımız için Samsun’dan İstanbul’a akciğer grefti başarıyla ulaştırıldı" denildi.
8.05.2024 Gündem
Taciz ateşi açan 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Taciz ateşi açan 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4 terörist etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
7.05.2024 Haberler
Terör örgütüne peş peşe darbeler! Etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 6'ya yükseldi.
Terör örgütüne peş peşe darbeler! Etkisiz hale getirilen PKK'lı sayısı 6'ya yükseldi. Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 4, Gara'da 2 terörist etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan peş peşe açıklamalar yapıldı.
7.05.2024 Gündem
3 bölgede 16 terörist etkisiz hale getirildi
3 bölgede 16 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi.
6.05.2024 Haberler
3 bölgede 16 terörist etkisiz hale getirildi
3 bölgede 16 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi.
6.05.2024 Gündem
MSB duyurdu! 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
6.05.2024 Haberler
MSB duyurdu! 7 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 7 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
6.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bilal Durdalı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.
6.05.2024 Gündem
İki bölgede 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İki bölgede 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken toplam 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
5.05.2024 Gündem
Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk
Adalet Bakanı Tunç: Toplam 2 bin 449 mahkeme kurduk Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, vatandaşların adalet hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla 504'ü deprem bölgesinde olmak üzere toplam 2 bin 449 yeni mahkeme kurduklarını açıkladı.
4.05.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye TÜRKSOY'dan ziyaret
MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye TÜRKSOY'dan ziyaret MHP lideri Devlet Bahçeli'ye TÜRKSOY heyeti bir ziyarette bulundu. İşte anlamlı ziyaretin detayları...
4.05.2024 Gündem
MSB'den operasyonlara devam mesajı! 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB'den operasyonlara devam mesajı! 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.05.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü
Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
4.05.2024 Haberler
Son dakika: Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü
Son dakika: Saldırı hazırlığındaki 7 PKK'lı terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.
4.05.2024 Gündem
Yıldırım düşmesi sonucunda 1 asker şehit oldu
Yıldırım düşmesi sonucunda 1 asker şehit oldu Pençe operasyonu bölgesinde yıldırım düşmesi sonucunda yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit oldu.
4.05.2024 Gündem
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde İsrail ile ilgili atılan yeni adım da vardı.
3.05.2024 Gündem
Saraçhane arbedesinde yeni detay! Polise damacana ile saldıran kadın da gözaltında
Saraçhane arbedesinde yeni detay! Polise damacana ile saldıran kadın da gözaltında İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Saraçhane’de tedbir alan polis memurlarına saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 29 kişi arasında damacana ile polise vurduğu belirlenen Ayşe Beliz İ.'nin de olduğu öğrenildi.
3.05.2024 Gündem
İstanbul’da sahte pasaport, kimlik ve vize şebekesine operasyon
İstanbul’da sahte pasaport, kimlik ve vize şebekesine operasyon İstanbul’da düzenlenen operasyonda, Türkiye'deki yabancı uyruklulara ve yurt dışında firari olarak aranan kişilere para karşılığı sahte pasaport ve kimlik belgesi düzenleyip satan şebeke çökertildi.
3.05.2024 Gündem
ASKERLİK YERİ ÖĞRENME 💥Mayıs askerlik celp sonuçları AÇIKLANDI! MSB Askerlik mayıs sınıflandırma sonucu...
ASKERLİK YERİ ÖĞRENME 💥Mayıs askerlik celp sonuçları AÇIKLANDI! MSB Askerlik mayıs sınıflandırma sonucu... Askerlik yerleri Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından duyuruldu. Seçim ve sınıflandırma sonuçlarını bekleyen yükümlüler sorgulama sayfasını ziyaret ediyor. Yedek subay/astsubay adayları ile erlerin celp ve sevk tarihleri MSB tarafından paylaşıldı. Mayıs askerlik celp sonucu naısl sorgulanır? Sınıflandırma sonuçları sorgulama sayfası...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
3.05.2024 Haberler
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
5.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! Saraçhane arbedesinde yeni gözaltılar
Bakan Yerlikaya açıkladı! Saraçhane arbedesinde yeni gözaltılar İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs'ta Saraçhane önünde yaşanan arbedeye ilişkin 29 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
3.05.2024 Gündem
MSB duyurdu: Askerlik yerleri açıklandı
MSB duyurdu: Askerlik yerleri açıklandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeralma Genel Müdürlüğü'nün tarafından yapılan açıklamaya göre askerlik yerleri erişime açıldı.
3.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Msb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.