Mülteci

Mülteci

Son dakika mülteci haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mülteci gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mülteci haber sayfamızda...

Mülteci

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.841 mülteci haberi bulunmuştur.
Yabancıya satışta zirve İstanbul'un
Yabancıya satışta zirve İstanbul'un Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Konut satışları içinde yabancılara yapılan konut satışının payı yüzde 1,7’ye kadar geriledi. İstanbul ise yabancılara yapılan konut satışlarında ilk sıradaki yerini koruyor” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı adına tam bir skandal! Katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Aşırı sağcı akımların kimi Avrupa ülkelerinde bizzat devlet tarafından himaye edilmesi, Batı demokrasileri adına tam bir faciadır, utançtır, skandaldır.' dedi.
2.05.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor Lübnan medyasına konuşan Hamas'ın üst düzey ismi, savaşta en kritik 24 saate girildiğini açıkladı. Hamas kanadı ayrıca İran'ın 209 gündür süren savaştaki rolü hakkında değerlendirmelerde bulundu. İsrailli eski general İsrael Ziv ise Orta Doğu'daki savaşa dair yaptığı açıklamada ABD, Suudi Arabistan ve Katar'ın Tel Aviv'den bölgede daha fazla söz sahibi olduğunu itiraf etti.
2.05.2024 Dünya
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu Araştırmacı gazetecilik projesi Lost in Europe tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre, Avrupa'da 2021 ile 2023 yılları arasında 50 binden fazla refakatsiz çocuk göçmen kayboldu.
1.05.2024 Dünya
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 34 bin 500'ü geçti
Gazze'de bilanço ağırlaşıyor! Ölü sayısı 34 bin 500'ü geçti 7 Ekim'den beri devam eden İsrail saldırıları sonucu Gazze'deki ölü sayısı artmaya devam etti.
1.05.2024 Dünya
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı
Memur-Sen Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı Memur-Sen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2024 Gündem
Arabic Booker Filistinli yazara
Arabic Booker Filistinli yazara “Arabic Booker” adıyla bilinen Uluslararası Arap Romanı Ödülü’nün 17’ncisini, Filistinli tutuklu yazar Basim Hendekçi, “Gökyüzü Renginde Bir Maske” romanıyla kazandı.
1.05.2024 Kültür Sanat
İsrail katliam planını onayladı: Büyük saldırı birkaç gün içinde başlayacak!
İsrail katliam planını onayladı: Büyük saldırı birkaç gün içinde başlayacak! İsrail ordusu Hamas'ın son kalesi olduğunu iddia ettiği ve 2 milyon sivilin yaşadığı Refah'a geniş çaplı bir savaşı başlatmak üzere. Rusya resmi medyasının çektiği görüntülerde ise Tel Aviv'in adeta bütün orduyu Mısır sınırına yığdığı kayıtlara geçti. İsrail ise dünyanın beklediği Refah'a yönelik savaşı artık resmileştirdi. Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi.
29.04.2024 Dünya
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor Filistin’de yaşanan insanlık suçlarının ele alındığı 5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Uluslararası hukukun ve uluslararası sistemin hiçbir kararını uygulamayan İsrail, adeta bir devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor” dedi.
27.04.2024 Gündem
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu
AB'ye ulaşmak isterken Atlantik Okyanusu'nda sürüklenen göçmenlerin cesetleri Brezilya'da bulundu Brezilya'nın Amazon bölgesi açıklarında Batı Afrika'dan geldiği sanılan bir teknedeki dokuz göçmen törenle defnedildi.
26.04.2024 Dünya
'Filistinli esirler idam edilsin' sözleriyle tepki toplamıştı! İsrailli Bakan kaza yaptı
'Filistinli esirler idam edilsin' sözleriyle tepki toplamıştı! İsrailli Bakan kaza yaptı Orta Doğu'da tansiyon günden güne artıyor. Dünyanın birçok kentindeki üniversitelerde Gazze protestoları devam ediyor Öte yandan "Filistinli esirler idam edilsin" sözleriyle tepki toplayan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in aracı kaza yaptı. İşte o anlar...
26.04.2024 Dünya
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu Katar medyası İsrail ordusunun aylardır yakalayamadığı Hamas lideri Yahya Sinvar'ın yeryüzüne çıktığını yazdı, Hamas üst düzey yöneticisi Hayya ise İstanbul'da verdiği röportajda dönüm noktasını işaret eden açıklamalar yaptı.27.04.2024 11:11
26.04.2024 Dünya
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor!
Alman medyası dönerin damga vurduğu ziyareti yazdı: Türkiye vazgeçilmez ve zor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Steinmeier'in ziyareti sırasında nüktedan bir ev sahibi olduğunu kanıtladığını belirten Alman basını, 'Döner kebap baharatlı mı, baharatsız mı?', 'Kebap şişiyle dış politikanın mayın tarlasında' ve 'Bu kez skandalsız' gibi başlıklar attı.
25.04.2024 Dünya
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü Kalkınma Yolu projesinin hayata geçirilmesi ve Türkiye ile ilişkilere büyük önem veren Irak yönetimi, terör örgütü PKK’nın Irak’taki silahlı gücüne son vermek için formül arıyor.
25.04.2024 Gündem
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler
Gazze'deki savaşta son durum... İsrail askeri havaya uçtu! Filistin bayrağını indirmeye gitti, korkunç görüntüler 1 Nisan'da İsrail, İran'ın Hizbullah ve Orta Doğu için en önemli komutanlarını Suriye'de öldürdü. Bloomberg ise söz konusu saldırının yeni detaylarını ortaya çıkarırken Suriye lideri Esad'ın saldırının istihbaratını çoktan aldığını yazdı. Filistin bayrağını indirmeye giden İsrail askerinin başına gelenler ise dünyada yankı uyandırdı.
21.04.2024 Dünya
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’
Gizemli casus uçağı İran için havalandı! ABD ve İsrail ortak geliştirdi: 1 milyar dolarlık ‘MARS2’ İran geçtiğimiz hafta sonu tarihi bir saldırı düzenleyerek İsrail'e yüzlerce füze ve intihar dronu fırlattı. Bu füzelerin birçoğu ABD ve İsrail savunma güçleri tarafından düşürüldü. İngiliz medyası ise saldırının neden beklenilen etkiyi veremediğini anlattığı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde ABD ve İsrail tarafından geliştirilen 'MARS2'nin özelliklerine yer verildi.
17.04.2024 Dünya
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında
Alman İçişleri Bakanı Türk Bulgar sınırında Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, Avrupa Birliği’nin (AB) iltica reformunun Avrupa Parlamentosu’nda onaylamasından 5 gün sonra Bulgaristan’ı ziyaret etti.
17.04.2024 Dünya
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil! İsrail televizyonları, Tel Aviv'in İran'a dün gece saldıracağını ancak gizli bir telefon görüşmesi sonrası bu kararın ertelendiğini duyurdu. Channel 14 televizyonu telefonun diğer ucundaki sesin İsrail'e 'Bu gece değil' dediğini aktardı.
15.04.2024 Dünya
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... F-35'ler nükleer üsleri havaya uçuracak! İsrail medyası çizgiyi aştı: İran için kıyamet senaryosu İran, dün gece İsrail'e misilleme saldırısı olarak onlarca intihar dronu ve füze fırlattı, Tahran'ın "Gerçek Söz" olarak adlandırdığı saldırılar tarihe bir ilk olarak geçti. İsrail medyası ise Tel Aviv'in İran'a yönelik nasıl bir cevap vereceğinin sinyalini veren bir analiz yayınladı, söz konusu analizde F-35'ler ve nükleer üsler bir kez daha gündeme geldi.
15.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mülteci ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.