Mutlu çiftler her hafta bunları yapıyor!
Mutlu çiftler her hafta bunları yapıyor! Herkes bir şeyleri kendi istediği gibi yapmaktan zevk alsa da, mutlu çiftlerin her hafta birlikte yapmayı tercih ettiği bazı şeyler vardır. Neyse ki bunlar kolayca yapabileceğiniz basit şeylerdir. Bunlar diğer sorumluluk veya ilişkilerinizi etkilemezler. Mutlu bir ilişkinin sırrını keşfetmek ister misiniz?
24.09.2019 Aşk
Mutlu çiftlerin uyumadan önce yaptığı 11 şey
Mutlu çiftlerin uyumadan önce yaptığı 11 şey Uykudan önce partnerinizle biraz zaman geçirmeniz önemlidir. Birlikte geçirdiğiniz zamanın uzunluğundan çok kalitesi önemlidir. Birlikteyken sadece ikinizin varlığı önemliyse, birbirinizle konuşmak, aşkınızı göstermekten zevk alıyorsanız ihtiyacınız olan şeye sahipsiniz. Sizlere psikologların basit ama etkili tavsiyelerini derledik.
8.09.2017 Aşk
Mutlu çiftlerin farklı yaptığı 7 şey
Mutlu çiftlerin farklı yaptığı 7 şey Gerçekten mutlu bir çift olup olmadığınızı merak ediyorsanız listemizdeki maddeleri mutlaka okuyun. Bu özellikler sizin ilişkiniz için de geçerliyse mutlu bir çiftsiniz demektir.
30.06.2015 Aşk
Mutlu çiftlerin yatak sırları
Mutlu çiftlerin yatak sırları Cinsel anlamda birbirlerine bağlı olan çiftler daha şefkatli, affedici, romantik, hassas oluyor; daha az yalnız, daha az keyifsiz ve daha az şüpheci hissediyor.
26.11.2014 Cinsellik