Çocuk ve aidiyet bağı
Çocuk ve aidiyet bağı Çoğu ebeveyn çocuğunun hırçınlığından, söz dinlememesinden, kurduğu yanlış arkadaş ilişkilerinden yakınır ve bu durumu çözmekte çoğu zaman çaresiz kalır. Bu çaresizlik ailede çocuğa karşı takınılan tavırların daha da yanlış bir hal almasına sebep olabilir.
22.01.2021 Ebeveyn
Çocuk yetiştirirken farkında olmadan yapılan hatalar
Çocuk yetiştirirken farkında olmadan yapılan hatalar Çocuk sahibi olan ailelerin iyi niyetle de olsa aşırı korumacı ve baskıcı tutum sergilemeleri, çocuğun gelişiminde büyük sorunlara sebep oluyor. Kendine güvensiz ve mutsuz çocuklar olacağını belirten Çocuk Gelişimi Uzmanı Birgül Bayoğlu, çocuk yetiştirirken yapılan hataları ve çözüm yollarını anlattı.
5.01.2017 Ebeveyn
Mutlu çocuklar yetiştirmek için...
Mutlu çocuklar yetiştirmek için... Özgüveni tam, mutlu, kendine ve çevresine saygılı bireyler yetiştirmek istiyorsanız bu 10 altın kuralı dikkate almalısınız...
24.03.2016 Ebeveyn
Ruhsal yönden güçlü çocuk yetiştirmenin 10 kuralı
Ruhsal yönden güçlü çocuk yetiştirmenin 10 kuralı Ruhsal bakımdan güçlü olan çocuklar dünyanın zorluklarına karşı hazırlıklıdır.
13.04.2015 Ebeveyn
Mutlu çocuklar yetiştirmenin formülleri
Mutlu çocuklar yetiştirmenin formülleri Yrd. Doç. Dr. Gökçakan, konferansa katılan velilere, çocuklara mutlu ve huzurlu bir ev ortamı sunmanın formüllerini anlattı
15.01.2015 Ebeveyn