Need For Speed Payback

Need For Speed Payback

Son dakika Need for Speed Payback haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Need for Speed Payback gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Need for Speed Payback haber sayfamızda...

Need For Speed Payback

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10 need for speed payback haberi bulunmuştur.
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler?
Need for Speed Payback sistem gereksinimleri neler? Ghost Games tarafından geliştirilen kült yarış oyunu Need for Speed Payback'e ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı ve sistem gereksinimleri de açıklandı. İşte Need for Speed Payback'in minimum ve önerilen sistem gereksinimleri...
7.07.2020 Oyun
FIFA 18 artık ücretsiz oynanabilecek!
FIFA 18 artık ücretsiz oynanabilecek! FIFA 19’un çıkmasıyla birlikte EA Games bir önceki oyununun ücretsiz oynanabileceğini açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Dijital oyun şov başladı
Dijital oyun şov başladı Dijital oyun fuarı Gaming İstanbul, yerli geliştiricilerle renkleniyor. Dünya devleri firmaların yanı sıra yerliler de oyunseverlerin ve yatırımcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Sektör büyürken, Türkiye’nin oyun ihracatı da 500 milyon dolara ulaştı.
2.02.2018 Ekonomi
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor
Need For Speed Payback'e çevrim içi serbestçe dolaşma modu geliyor Need For Speed Payback için gelecek yeni güncellemeyle oyuncular, online olarak haritada serbestçe dolaşabilecekler. Oyuncular, Need for Speed Payback'te arkadaşları veya diğer oyuncularla özgürce dolaşıp farklı deneyimler kazanabilecek.
2.01.2018 Oyun
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor
Need for Speed Payback'in yeni videosu nefes kesiyor Need for Speed'in yeni oyunu Need for Speed Payback için yeni bir video daha Gamescom 2017 etkinliğinde yayınlandı. İşte Need for Speed Payback'in yeni görüntüleri.
22.08.2017 Oyun
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı
Xbox One X için geliştirilen oyunların tam listesi açıklandı Xbox One X bugüne kadarki en güçlü oyun konsolu olacak. Microsoft ise Xbox One X geliştirmelerini içeren tam bir oyun listesi yayınladı.
21.08.2017 Teknoloji
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı
Need for Speed Payback için yepyeni bir video yayınlandı Bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Need for Speed Payback için yeni bir video yayınlandı. Videoda oyunu kişiselleştirme ve modifikasyon sistemi gösteriliyor.
27.07.2017 Oyun
YouTube, E3 süresince en çok izlenen oyun videolarını açıkladı
YouTube, E3 süresince en çok izlenen oyun videolarını açıkladı YouTube, oyun dünyasının en büyük etkinliği olan E3 süresince en çok izlenen videoları listeledi. Listeye Star Wars Battlefront II damgasını vurdu.
20.06.2017 Oyun
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı
Need for Speed: Payback'in ilk oynanış videosu yayınlandı Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed serisinin aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback'in EA Play etkinliği sırasında ilk oynanış videosu yayınlandı.
12.06.2017 Oyun Dunyasi
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu
Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu Dünyanın en çok satan oyun serilerinden biri olan Need for Speed, aksiyon dolu yeni sürüş macerası Need for Speed Payback resmi olarak duyuruldu.
2.06.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Need For Speed Payback ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.