Nevzat Demir Tesisleri

Nevzat Demir Tesisleri

Son dakika Nevzat Demir Tesisleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nevzat Demir Tesisleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nevzat Demir Tesisleri haber sayfamızda...

Nevzat Demir Tesisleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.391 nevzat demir tesisleri haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkacak Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı.
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 genç futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı!
Beşiktaş'ta 3 genç futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı! Beşiktaş Kulübü; Yakup Arda Kılıç, Göktuğ Baytekin ve Serkan Emrecan Terzi ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı.
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi Fenerbahçe derbisine hazırlanan siyah-beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antremanda yer aldı
25.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral
Beşiktaş'ta yönetimden futbol takımına moral Türkiye Kupası'nda yarın Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş'ta Asbaşkanları Mete Vardar ile Onur Göçmez, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba futbolcularla buluştu.
22.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe ile yenilere gün doğdu! Beşiktaş’taki ikinci macerasına galibiyetle başlayan Serdar Topraktepe, Santos döneminde devre arasında alınmasına rağmen kulübeye mahkum olan Worrall’ın yanında son maçlarda yedek kalan Musrati’ye de ilk 11’de forma verdi.
21.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Umut Meraş kamptan ayrıldı!
Beşiktaş'ta Umut Meraş kamptan ayrıldı! Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı kamp kadrosunda yer alan Umut Meraş, eşinin doğum yapmak üzere hastaneye kaldırılması sonrası kamptan ayrıldı.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
18.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta genç yetenekler antrenmanda
Beşiktaş'ta genç yetenekler antrenmanda BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan idmanda futbol akademisinden yetişen profesyonel futbolcular; Fahri Kerem Ay, Emir Yaşar, Yakup Arda Kılıç ile Mustafa Erhan Hekimoğlu da yer aldılar.
17.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı!
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı! Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un sakatlandığınI açıkladı. İki oyuncunun cuma günü oynanacak Ankaragücü maçında görev alması beklenmiyor.
16.04.2024 Beşiktaş
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Samsunspor mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Samsunspor mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 32'nci haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan taktik çalışması
Beşiktaş'tan taktik çalışması Siyah-beyazlı takım, cumartesi günü Samsunspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
11.04.2024 Beşiktaş
Samet Aybaba, Beşiktaş'ta birlik yemeği tertip etti
Samet Aybaba, Beşiktaş'ta birlik yemeği tertip etti Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı futbolcularla BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde buluştu.
11.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü!
Beşiktaş'ta gençler, Fernando Santos'un elini öptü! Beşiktaş’ta bayramlaşma, dünkü antrenman öncesinde gerçekleşti, gençler, Teknik Direktör Fernando Santos’un elini öperek saygısını gösterdi.
11.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Samsunspor maçı mesaisi devam etti!
Beşiktaş'ta Samsunspor maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 32'nci haftasında Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
8.04.2024 Beşiktaş
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin!
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin! Siyah-beyazlı takım ve teknik direktör Fernando Santos’la dün biraraya gelen Başkan Hasan Arat sert çıktı, “Sahada mücadele vermeyecekseniz, taraftarın istediği futbolu oynamayacaksanız, hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız” ifadelerini kullandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Samsunspor mesaisi eksik başladı!
Beşiktaş'ta Samsunspor mesaisi eksik başladı! Samsunspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar start aldı. Siyah-beyazlılarda Omar Colley ile Al Musrati antrenmanda yer almadı.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi devam etti!
Beşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen idmanla sürdürüldü.
1.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Başakşehir hazırlıkları sürdü!
Beşiktaş'ta Başakşehir hazırlıkları sürdü! Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla sürdürüldü.
30.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi devam etti!
Beşiktaş'ta Başakşehir maçı mesaisi devam etti! Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar bugün gerçekleştirilen antrenmanla devam etti.
29.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında kazanan yok: 1-1
Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçında kazanan yok: 1-1 Milli maç arasını boş geçmeyen Beşiktaş, ikinci hazırlık sınavında Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Mücadelede kazanan çıkmadı ve iki ekip sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
28.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sevinci!
Beşiktaş'ta Alex Oxlade Chamberlain sevinci! Beşiktaş, Başakşehir maçı hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Siyah-beyazlılarda Alex Oxlade Chamberlain bireysel çalışmalara başladı.
27.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş hazırlık maçında Buducnost'u 5-1 mağlup etti
Beşiktaş hazırlık maçında Buducnost'u 5-1 mağlup etti Beşiktaş, Süper Lig'e verilen milli arada Karadağ temsilcisi Buducnost Podgorica ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.
23.03.2024 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Nevzat Demir Tesisleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.