Paris Hilton'a transfer teklifi!
Paris Hilton'a transfer teklifi! NHL takımı Los Angeles Kings, kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürürken Paris Hilton ile ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.
1.07.2020 Diğer
Zlatan Ibrahimovic NHL'de başlama vuruşu yaptı!
Zlatan Ibrahimovic NHL'de başlama vuruşu yaptı! Los Angeles Galaxy'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic, NHL'de LA Kings ile New York arasındaki maçın başlama vuruşunu gerçekleştirdi.
19.10.2018 Futbol
Ortalık savaş alanına döndü! Derek Grant ile Garnet Hathaway...
Ortalık savaş alanına döndü! Derek Grant ile Garnet Hathaway... NHL'de Anaheim Ducks ile Calgary Flames arasında oynanan maçta Derek Grant ile Garnet Hathaway birbirine girdi ve ortalık savaş alanına döndü. İşte o anlar...
19.01.2018 Diğer Sporlar
NHL'de Bieksa, Gudas'ı tek yumrukla yere serdi!
NHL'de Bieksa, Gudas'ı tek yumrukla yere serdi! NHL'de Anaheim Ducks oyuncusu Kevin Bieska, bir pozisyon sonrası Philadelphia Flyers savunmacısı Radko Gudas'ı sert bir yumrukla yere serdi. O anlar kameraya böyle yansıdı.
27.10.2017 Diğer Sporlar
Werenski'nin yüzü tanınmaz halde!
Werenski'nin yüzü tanınmaz halde! Columbus Blue Jackets defans oyuncusu Zach Werenski, Pittsburgh Penguins ile oynadıkları NHL playoff maçı sırasında talihsiz bir an yaşadı. Penguins'li Phil Kessel, hokey diskini rakibi Werenski'nin gözüne atınca genç oyuncunun yüzü tanınmaz hale geldi. Werenski daha sonra yüzünün halini Twitter hesabından paylaştı.
18.04.2017 Diğer Sporlar
NHL'de yumruklar konuştu!
NHL'de yumruklar konuştu! Minnesota Wild oyuncusu Chris Stewart, ligin çaylak oyuncularından Arizona Coyotes'li Lawson Crouse'a yumruklarla 'hoş geldin' dedi.
23.01.2017 Diğer Sporlar
EA, E3 2017 etkinliğine katılmayacak
EA, E3 2017 etkinliğine katılmayacak EA yaptığı bir açıklama ile birlikte E3 2017 (Electronic Entertainment Expo) konferansına katılmayacağını duyurdu.
19.01.2017 Teknoloji
NHL’de görünmez kaza
NHL’de görünmez kaza ABD Ulusal Hokey Ligi'nde (NHL) benzerine az rastlanan bir kaza yaşandı.  Washington Capitals ile Toronto Maple Leafs arasındaki maçta pak, Koç Barry Trotz’un kafasına isabet etti. Washington Capitals koçu bir anda acı içinde kafasını tutarken, başında yarık oluştuğu ve kanama olduğu gözlendi.  Trotz takımını başındaki şişle yönetmeyi sürdürdü.
27.11.2016 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü | 30 Nisan 2016
Spor Günlüğü | 30 Nisan 2016 THY Euroleague'de üst üste 2. kez Final Four'a kalan Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı.Sarı lacivertlilerin ilk hedefinin Litvanya’lı yıldız Kuzminskas olduğu öğrenildi.   Amerikan Ulusal Buz Hokeyi Ligi NHL’de Washington Capitals oyuncusu Jay Beagle zor anlar yaşadı.Beagle’ın önce kaskına sonra da patenine hokey sopası girdi.   Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Jon Diebler, el parmağından yaşadığı sakatlık sebebiyle en az 5 hafta parkelerden uzak kalacak.   NBA’de play-off heyecanı bu sabaha karşı oynanan 3 karşılaşma ile devam etti. Portland Trail Blazers, Los Angeles Clippers'ı 106-103 yenerek 4-2 ile turu geçmeyi başardı.
30.04.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 05 Şubat 2016
Spor Günlüğü - 05 Şubat 2016 Türk Hava Yolları Euroleague TOP 16 turunda Kızılyıldız'ı konuk eden Darüşşafaka Doğuş, 6. haftada ilk galibiyetini aldı.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Detroit Pistons, New York Knicks'i geçmeyi başardı.    Eski Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo, geçirdiği kayak kazası sonrası beyin travması geçiren ve tedavisi süren efsane pilot Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.    NHL'de, Calgary ile Nashville’in oynadığı karşılaşmada beklenmedik bir olay yaşandı.  Hakemi sert bir şekilde iten oyuncu, 20 maç ceza alarak tarihe geçti.
5.02.2016 Programlar
Rakibi diye hakeme vurdu!
Rakibi diye hakeme vurdu! Amerikan Buz Hokeyi Ligi NHL'de Los Angeles Kings-Colorado Avalanche maçında bir pozisyon sonrası çıkan arbedede Kings oyuncusu Milan Lucic'in rakibine salladığı yumruk hakeme geldi.
29.01.2016 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü | 31 Ocak 2015
Spor Günlüğü | 31 Ocak 2015 - Türk Hava Yolları Euroleague TOP16 Turu F Grubu beşinci maçında Fenerbahçe Ülker, Unicaja Malaga deplasmanından galibiyet ile döndü. E Grubu'nda ise, Galatasaray Liv Hospital, Panathinaikos engelini geçemedi.    - NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 9 karşılaşma ile devam etti. New Orleans Pelicans, konuğu Los Angeles Clippers'ı mağlup etmeyi başardı.    - NHL'de Predators ve Blues arasında oynanan ve dünyaca ünlü FOX kanalının canlı yayınladığı buz hokeyi maçın yayını sırasında arka plandan gelen porno film sesleri, bir anda  gündem yarattı.
31.01.2015 Programlar
Yumruğu önce kendisine attı!
Yumruğu önce kendisine attı! ABD Ulusal Hokey Ligi'nde Buffalo Sabres ile Ottawa Senators arasında oynanan maçta Jared Cowen ile Patrick Kaleta arasında çıkan kavga ilginç görüntülere tanık oldu. Rakibine yumruk atmak isteyen Kaleta yanlışlıkla kendisine yumruk atınca izleyenleri güldürdü.
30.12.2014 Diğer Sporlar