Noland

Noland

Son dakika noland haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan noland gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan noland haber sayfamızda...

Noland

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.674 noland haberi bulunmuştur.
'Fenerbahçe maçın tekrarını isteyebilir' | 'Eyüpspor -Galatasaray ilk haftalarda oynanmalı'
'Fenerbahçe maçın tekrarını isteyebilir' | 'Eyüpspor -Galatasaray ilk haftalarda oynanmalı' Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı 'Perde Arkası' programında Süper Lig'de geride kalan 33. haftada yaşananları masaya yatırdı.
25.04.2024 Futbol
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Futbol
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Futbol
İsmail Kartal: Kalan 5 maçımızı kazanmak istiyoruz
İsmail Kartal: Kalan 5 maçımızı kazanmak istiyoruz Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor maçından sonra konuştu.
23.04.2024 Futbol
Emma Meesseman'dan Fenerbahçe marşı | Alper Onar: Hayal bile edemezdim
Emma Meesseman'dan Fenerbahçe marşı | Alper Onar: Hayal bile edemezdim Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızları Emma Meesseman, Alperi Onar ve Merve Aydın Skorer'den Serkan Özen'e konuştu. Euroleague'de MVP seçilen Emma Meesseman sezonu değerlendirdi. Kariyerin noktalayan Merve Aydın taraftara seslendi. Fenerbahçe'nin kaptanı Alperi Onar ise "Bu hayal edemeyeceğim bir şeydi" dedi.
22.04.2024 Basketbol
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Futbol
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem
Eda Erdem, Ali Koç'tan söz aldı | Galatasaray'da İlkin Aydın'dan hakeme sitem Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen ve Nergis Aşkın'ın hazırlayıp sunduğu programda; Gabi'nin VakıfBank'a vedası, Serkan Hurma ve Ali Frantti aşkı, İlkin Aydın'ın hakeme isyanı, Eda Erdem ve Ali Koç arasında geçen diyalog gibi haftanın birçok viral videosu değerlendirildi.
17.04.2024 Programlar
Talimatlara aykırı 'Korsan' hakem | Fenerbahçe 2. bile olsa İsmail Kartal başarısız gösterilecek!
Talimatlara aykırı 'Korsan' hakem | Fenerbahçe 2. bile olsa İsmail Kartal başarısız gösterilecek! Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Perde Arkası'nda Nergis Aşkın'a gündemi değerlendirdi. İsmail Kartal ve Okan Buruk arasındaki imaj farkından bahseden Anıklı, yabcanıc VAR hakemiyle ilgili maddeyi açıkladı. Deneyimli gazeteci, Sergen Yalçın ile ilgili iddiasını dile getirdi.
16.04.2024 Programlar
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Futbol
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır
Senad Ok'tan Fenerbahçeli yıldıza eleştiri: Kendini değiştirmesi lazım! Böyle giderse yollar ayrılır Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fatih Karagümrük engelini 2-1'lik skorla aştı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, galibiyet sonrası sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri aktardı.
15.04.2024 Futbol
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 hükmen galip gelmesi beklenen Galatasaray'da gözler Trendyol Süper Lig'e çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardak son gelişmeleri aktardı.
9.04.2024 Futbol
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz'
ÖZEL | Ali Koç'tan Şanlıurfa dönüşü U19 takımına tebrik! 'Tarihe geçtiniz' Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri aktardı.
8.04.2024 Futbol
Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Futbol
Galatasaraylı baba ve kıza saldıran şüpheliler kamerada
Galatasaraylı baba ve kıza saldıran şüpheliler kamerada Galatasaray Daikin – Nilüfer Belediyesi kadın voleybol maçının ardından Uğur İris ve kızı Nil İris'e saldırarak ellerindeki pankart ve bayrakları alan şüpheliler yakalandı.
7.04.2024 Futbol
İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız
İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Futbol
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Futbol
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek
Senad Ok, Fenerbahçe kulisini paylaştı: Yönetim izin vermeyecek Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.
3.04.2024 Futbol
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! "Ağır yaptırımlar gelebilir"
ÖZEL | Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! "Ağır yaptırımlar gelebilir" Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa finalinin ertelennenesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda maça çıkılmaması veya Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkılabileceğini duyurdu. Süper Kupa finaline çıkmaması durumunda Fenerbahçe'yi ağır yaptırımlar bekliyor.
3.04.2024 Programlar
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı
Galatasaray'dan Süper Kupa'da yabancı hakem kararı! Nevzat Dindar açıkladı Milli arada çalışmalarını Antalya kampında sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte sarı-kırmızılı ekibin Süper Kupa için yabancı hakem kararı...
28.03.2024 Futbol
Hande Baladın'da kaptanlık gördüm! Eda Erdem'den Melissa Vargas'a jest
Hande Baladın'da kaptanlık gördüm! Eda Erdem'den Melissa Vargas'a jest Eğlence voleybol programı Sonradan Voleybol Gurmesi'nde hem haftanın viral videoları hem de çok konuşulan olaylar mercek altına alındı. Skorer'den Serkan Özen'in sunduğu programda; Hande Baladın'ın isyanı, Stysiak'ın Gizem Örge ve Aslı Kalaç'a sabotajı, Eda Erdem'in Melissa Vargas'a jesti, saha içinde yapılan evlilik teklifine kadar birçok viral değerlendirildi.
28.03.2024 Diğer Sporlar
Hakem toplantı görüntüleri nasıl sızdı? | 'Ali Koç'un izlediğini tahmin ediyorum'
Hakem toplantı görüntüleri nasıl sızdı? | 'Ali Koç'un izlediğini tahmin ediyorum' Gündeme bomba gibi düşen hakem semineri görüntülerini Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Perde Arkası'nda Serkan Özen'e değerlendirdi. Görüntüler nasıl sızdırıldı? Sadece Galatasaray maçları mı gösterildi? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un haberi var mıydı? Milli Takım'da yaşanan Semih Kılçsoy krizinin perde arkası programda masaya yatırıldı.
26.03.2024 Programlar
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin Galatasaray Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Futbol
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur?
Senad Ok: Fenerbahçe için yol kalmadı artık! Para kaybetse ne olur? Trabzonspor-Fenerbahçe maçında istenmeyen olaylar ve arbede yaşanırken, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
22.03.2024 Futbol
Neuralink: Beyin çipi takılan felçli hasta düşünce gücüyle satranç oynadı
Neuralink: Beyin çipi takılan felçli hasta düşünce gücüyle satranç oynadı Elon Musk'ın Neuralink şirketi, beyin çipi taktığı felçli bir hastanın düşünce gücünü kullanarak satranç oynadığı görüntüleri yayınladı.
21.03.2024 Dünya
Aksal Yavuz: Trabzonspor hakkı sahada çok yendi | İnsanların aklıyla dalga geçmeyin
Aksal Yavuz: Trabzonspor hakkı sahada çok yendi | İnsanların aklıyla dalga geçmeyin Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında Milliyet yazarı Aksal Yavuz, yaşananları Skorer'e değerlendirdi. Saha olaylarına değinen Yavuz, öte yandan gelecek sezon için bordo-mavili ekibin şimiden 4-5 futbolcu ile görüşme halinde olduğunu açıkladı.
21.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Noland ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.