O Hayat Benim

O Hayat Benim

Son dakika O Hayat Benim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan O Hayat Benim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan O Hayat Benim haber sayfamızda...

O Hayat Benim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.871 o hayat benim haberi bulunmuştur.
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim!
Keremcem: Şarkıcılığı ihmal ettim! 'Elif', 'O Hayat Benim', 'İki Yalancı' ve 'Kimse Bilmez' gibi yapımlarda rol alan Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi.
4.04.2024 Cadde
Ceren Moray'ın son pozları olay oldu! Zayıflığı dikkat çekti
Ceren Moray'ın son pozları olay oldu! Zayıflığı dikkat çekti Ünlü oyuncu Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim 'yokluk postu geldi' dediği paylaşımında adeta bir deri bir kemik kaldğı görüldü.
21.02.2024 Cadde
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz!
Keremcem: Kendine güvenen kadında kıskançlık olmaz! 'O Hayat Benim', 'İki Yabancı' ve 'Elif' gibi yapımlarda rol almış olan ünlü şarkıcı Keremcem, önceki gün sevgilisi Sena Seçen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan çiftten Seçen sevgilisini kadın hayranlarından kıskanmadığını söylerken, Keremcem araya girerek dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
25.01.2024 Cadde
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Ceren Moray annesiyle alışveriş turunda
Ceren Moray annesiyle alışveriş turunda Ceren Moray, önceki akşam Akmerkez'deydi. Annesi ile çıktığı alışveriş turunda objektiflere yansıyan 37 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi.
20.01.2023 Cadde
Aybüke Pusat kimdir, boyu ve yaşı kaç? Aybüke Pusat dizileri, filmleri ve hayatı...
Aybüke Pusat kimdir, boyu ve yaşı kaç? Aybüke Pusat dizileri, filmleri ve hayatı... Genç oyuncu Aybüke Pusat, dizi ve filmlerde yer alarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Pusat, 2014 yılı Miss Turkey'de 3.'lük elde etmiştir. İlk olarak ise fenomen dizi Medcezir'de rol aldı. Peki, Aybüke Pusat aslen nereli, kaç yaşında?
21.12.2022 Bilgi Rehberi
Verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Yeşim Ceren Bozoğlu: Yeter ki isteyin!
Verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Yeşim Ceren Bozoğlu: Yeter ki isteyin! Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren ve zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü oyuncu, tekrardan proje okuduğunu ve her an sürprizler yapabileceğini duyurdu. Bozoğlu, '60 kiloyu nasıl verdiniz, sırrınız nedir?" sorularına da yanıt verdi.
23.10.2022 Cadde
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı
Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan yaza veda paylaşımı Mide küçültme ameliyatı sonrası 60 kilo veren oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sonbahar gelmesine rağmen deniz ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren güzel oyuncu, son olarak denize girdiği anları kameraya aldı.
29.09.2022 Cadde
Meriç Özkaya-Asude Atik dünyaevine girdi
Meriç Özkaya-Asude Atik dünyaevine girdi Daha önce 'Bir Deli Rüzgar', 'O Hayat Benim', 'Payitaht Abdülhamid', 'Masumlar Apartmanı', 'Ev Kira Semt Bizim' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Meriç Özkaya, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Asude Atik ile hayatını birleştirdi. Ünlü isim, mutluluk pozlarını takipçileriyle paylaştı.
27.09.2022 Cadde
60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozuyla dikkat çekti
60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozuyla dikkat çekti Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Sağlıklı yaşam ve spor sayesinde formunu koruyan ünlü oyuncu bikinisiyle poz verdi. Bozoğlu'nun pozunu görenler "Resmen 20'li yaşlarına dönmüşsün" yorumlarında bulundu.
21.08.2022 Cadde
Sevgilisiyle görüntülenen Ceren Moray'ın panik anları!
Sevgilisiyle görüntülenen Ceren Moray'ın panik anları! Fransız Nicco Brun ile 5 yıllık evliliğini geçen ay noktalayan ünlü oyuncu Ceren Moray, önceki gece gizemli sevgilisiyle Alaçatı'da kameralara yansıdı. Gazetecileri görünce panik olan çift, ara sokağa girerek saklanmaya çalıştı.
29.06.2022 Cadde
Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum ilk kez görüntülendi
Yeşim Ceren Bozoğlu ile Halil İbrahim Kurum ilk kez görüntülendi Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Önceki gün Galataport'ta bir partiye katılan güzel oyuncu, 'Yeni Gelin' dizisiyle adını duyuran ve şimdilerde 'Seversin'de rol alan Halil İbrahim Kurum ile el ele katıldı.
13.06.2022 Cadde
Ceren Moray ve gizemli arkadaşının panik anları!
Ceren Moray ve gizemli arkadaşının panik anları! Fransız Nico Brun ile beş yılık evliliği sessiz sedasız biten, "Boşanma sonrası toparlanmaya çalışıyorum" diyen Ceren Moray, önceki gün Cihangir'deydi. Erkek arkadaşı ile taksi bekledikleri sırada basın mensuplarını fark edince panikleyen oyuncu, çareyi mekana geri kaçmakta buldu. Yaklaşık bir sonra dışarı çıkan Moray ve gizemli kişinin açıklamaları dikkat çekti.
29.05.2022 Cadde
Hamdi Alkan aslen nereli kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir kaç yaşında?
Hamdi Alkan aslen nereli kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir kaç yaşında? Hamdi Alkan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hazırladığı komedi içerikleri ile adından söz ettiren Hamdi Alkan son yıllarda ise sinema ve TV için hazırladığı diziler ile adından söz ettirmeye başlamış. Mart ayında eşi Selen Görgüzel'den boşanmıştı. İşte Hamdi Alkan hayatı ve kariyeri...
21.05.2022 Cadde
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları)
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları) Oya Başar 11 Şubat 1956 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Oya Başar kariyerine çok erken yaşlarda başladı. 8 yaşındayken İBB şehir tiyatrolarına giren usta sanatçı İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli tiyatrolarda görev aldı. İşte Oya Başar hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
21.05.2022 Cadde
Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler?
Keremcem şaştı kaldı: Nereden çıkıyor bu haberler? Şarkıcılık kariyerininin ardından oyunculuğa yönelen 'O Hayat Benim'in Ateş'i, 'Kimse Bilmez'in Ali'si Keremcem, Etiler'de objektiflere yansıdı. Birlikte görüntülendiği kişi için "Aman arkadaşlar" diyerek basın mensuplarını uyaran Keremcem, uzun yıllar sonra sevenlerine müjde verirken, gündem olan "oyunculuğu bıraktığı" iddiasına da açıklık getirdi.
4.05.2022 Cadde
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli?
Gülümse Kaderine Eda kimdir? Eda'yı oynayan Bahar Şahin boyu ve yaşı kaç, nereli? Bahar Şahin, Gülümse Kaderine dizisinde Eda rolüne hayat verecek. Genç oyuncu, Zalim İstanbul ile adından söz ettrimişti. 1997 yılında doğan Bahar Şahin, Umut Vaat Eden Oyuncu ödülüne layık görülmüştü. Peki, Gülümse Kaderine dizisinin Eda'sı Bahar Şahin kimdir?
27.04.2022 Cadde
Yeşim Ceren Bozoğlu: 25'lik genç kızlar botoks yaptırıyor!
Yeşim Ceren Bozoğlu: 25'lik genç kızlar botoks yaptırıyor! Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, katıldığı davette gazetecilerle sohbet etti. Değişimiyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren oyuncu, yüzüne birçok uygulama yaptırdığını itiraf ederken, Instagram'da filtre kullanımı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.
11.03.2022 Cadde
İclal Aydın kaç yaşında kimdir? Üç Kız Kardeş romanın yazarı İclal Aydın kitapları film ve dizileri...
İclal Aydın kaç yaşında kimdir? Üç Kız Kardeş romanın yazarı İclal Aydın kitapları film ve dizileri... İclal Aydın hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelecek olan Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin rolüne hayat verecek. Dizi aynı isimli romandan uyarlanırken bu kitabın yazarı olan isimde İclal Aydındır. Peki İclal Aydın kimdir kaç yaşında kitapları film ve dizileri nelerdir?
22.02.2022 Cadde
Hülya Şen sağlığına kavuştu
Hülya Şen sağlığına kavuştu 2004 yılında 'Zerda' dizisinin setine giderken trafik kazası geçiren oyuncu Hülya Şen, yıllar sonra sağlığına tamamen kavuştu.
9.01.2022 Cadde
Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Photoshop yok" diyerek paylaştı!
Yeşim Ceren Bozoğlu, 'Photoshop yok" diyerek paylaştı! 'Doktorlar' dizisinde 'Fikret', 'O Hayat Benim'de 'Nuran', 'Kuruluş Osman'da 'Hazal Hatun' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, "Photoshop yok" diyerek bikinili pozlarını yayınladı.
16.12.2021 Cadde
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Armağan Zengin, Türk oyuncudur. TV Sinema ve devlet tiyatrosu oyuncusu olan Armağan Zengin, izmir Karsiyaka'da dünyaya gelmistir.
13.12.2021 Cadde
Yalancılar ve Mumları Elif kimdir? Ceren Moray kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Yalancılar ve Mumları Elif kimdir? Ceren Moray kaç yaşında, nereli, eşi kim? Avlu ve O Hayat Benim dizileri ile sevilen Ceren Moray, Yalancılar ve Mumları adlı dizide Elif rolüne hayat veriyor. Oyuncu, 1985 yılında Diyarbakır'da doğdu ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamladı. Peki, Yalancılar ve Mumları dizisinin Elif2i Ceren Moray eşi kim, yaşı ve boyu kaç?
3.10.2021 Cadde
Selen Görgüzel Alkan'dan tatil pozu
Selen Görgüzel Alkan'dan tatil pozu Bodrum'da tatil yapan oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel Alkan, önceki gün plajdan bir pozunu paylaştı.
10.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

O Hayat Benim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.