Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi!
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi! Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Odell Beckham Jr.’la kalacakları lüks otele giriş yaparken paparazzilere yakalandılar. Kim Kardashian, kalbini yeni bir aşka açık tuttuğunu ancak bu kez yaşına uygun bir sevgili aradığını söylüyordu.
12.02.2024 Cadde
Kim Kardashian'ın 12 yaş küçük yeni aşkı! Daha önce kız kardeşiyle görüntülenmişti
Kim Kardashian'ın 12 yaş küçük yeni aşkı! Daha önce kız kardeşiyle görüntülenmişti Geçtiğimmiz sene dört çocuğunun babası Kanye West'ten boşanan Kim Kardashian'ın, adı daha önce kardeşi Khloe Kardashian ile anılan 30 yaşındaki Amerikan futbolcusu Odell Beckham Jr. ile yakınlaştığı iddia edildi.
21.09.2023 Cadde
NFL yıldızı Odell Beckham Jr. Met Gala'ya takısıyla damga vurdu! 650 bin dolar değerinde
NFL yıldızı Odell Beckham Jr. Met Gala'ya takısıyla damga vurdu! 650 bin dolar değerinde New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, önceki gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Geceye elmas kolyesiyle katılan NFL yıldızı Odell Beckham Jr. dikkatli üzerine topladı.
4.05.2022 Magazin
Arka Sayfa | Bu kez fena yakalandı
Arka Sayfa | Bu kez fena yakalandı Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
1.06.2016 Programlar
Khole Kardashian yine fena yakalandı!
Khole Kardashian yine fena yakalandı! Reality şov yıldızı Khole Kardashian, Amerikan futbolu oyuncusu 23 yaşındaki Odell Beckham Jr'la samimi bir şekilde görüntülendi.
1.07.2020 Magazin