Oğlum Bak Git

Oğlum Bak Git

Son dakika Oğlum Bak Git haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Oğlum Bak Git gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Oğlum Bak Git haber sayfamızda...

Oğlum Bak Git

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 177 oğlum bak git haberi bulunmuştur.
Restoran şefinin geyikle muhabbeti güldürdü
Restoran şefinin geyikle muhabbeti güldürdü Manisa Spil Dağı Milli Parkının restoran bölümüne girmek isteyen kızıl geyikle diyaloğa girmeye çalışan restoran şefinin görüntüleri güldürdü. Restoran şefini dikkatlice dinleyen kızıl geyik 'Git, yarın sabah yine gel' sözünün üzerine arkasını dönerek ormanın yolunu tuttu. Cep telefonu ile kaydedilen ve 'Oğlum bak git' yazısı ile paylaşılan o anlar ise sosyal medyada bir gün içinde 2 milyon izlenmeye ulaştı.
27.09.2022 Yaşam
Temizlik işçisinin yavru köpekle oynadığı anlar sosyal medyada ilgi gördü
Temizlik işçisinin yavru köpekle oynadığı anlar sosyal medyada ilgi gördü Edirne'de temizlik işçisi Recep İrden (51), temizlik yaptığı sırada yavru köpek ile birlikte oyun oynarken çektiği videoyu sosyal medya paylaşınca, ilgi odağı oldu. Kentte hayvan severliği ile tanınan İrden, "Burada gezen hayvanlarımız zaten devamlı beslediğimiz hayvanlar. Bir çocuk gibi, süpürgenin hareketlerinden dolayı geldi. Süpürgeme atladı, onu sevdim" dedi.
22.03.2022 Haberler
Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli? Komedyen Yavuz Seçkin hakkında bilinmeyenler...
Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli? Komedyen Yavuz Seçkin hakkında bilinmeyenler... İbo Show konukları arasında yer alan Yavuz Seçkin konusunda araştırmalar devam ediyor. 28 yaşında taklit yeteneğini katıldığı bir programın ardından keşfeden Yavuz Seçkin katıldığı bir yarışma programında tanıştığı İsmail Baki ile radyo programı yapmaya başlayarak kariyerine adım atmıştır. Farklı Radyo kanallarında program yapan Yavuz Seçkin daha sonra ATV ekranında yayınlanan Avrupa Yakası dizisinde Sertaç karakterine hayat vermiştir. Peki Yavuz Seçkin kimdir, aslen nereli?
10.04.2021 Cadde
Selahattin Taşdöğen kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı?
Selahattin Taşdöğen kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? 19 Temmuz 1951'de Erzurum'da doğan Selahattin Taşdöğen,1986 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Kariyeri boyunca çeşitli tiyatro oyunları, dizi ve filmlerde rol aldı.
24.06.2019 Gündem
Esra Sönmezer kimdir? Hangi tiyatrolarda rol aldı?
Esra Sönmezer kimdir? Hangi tiyatrolarda rol aldı? Esra Sönmezer kaç yaşında? Oyunculuk ve tiyotro eğitimi alarak sahnelerde yer almaya başladı. Yer aldığı sinema filmleri ile de dikkatleri üzerine çekti. Şimdilerde ise tiyatro sahnesinde. İşte Esra Sönmezer'in biyografisi...
21.05.2019 Gündem
Bu da ‘Oğlum bak git’in kedi-karga versiyonu
Bu da ‘Oğlum bak git’in kedi-karga versiyonu Antalya’da haylaz bir karganın kediyle uzun süre uğraşması, daha önce temizlik işçisiyle bir çocuğun arasında geçen ‘oğlum bak git’ olayını akıllara getirdi. Antalya’da vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntülerde bir karga, sokakta yürüyen kediyle uzun süre uğraştı. Durumdan rahatsız olan kedi, her ne kadar kovalamaya çalışsa da inadından vazgeçmeyen karga, kedinin arkasını dönmesiyle birlikte tekrar yanına doğru yanaştı. Bir süre sonra kargayı kovalamaktan pes eden kedi, çareyi oturarak beklemekte buldu. Kedi son yaramazlık hamlesine de kovalayarak karşılık verdikten sonra karga direğe çıktı. Kedi ile karga arasındaki bu olay daha önce bir temizlik işçisiyle küçük yaştaki bir çocuğun tartışma sahnelerini akıllara getirdi.
11.09.2019 Nevidyo
Dilan Rende'den ilk ilk single: Oğlum Bak Git
Dilan Rende'den ilk ilk single: Oğlum Bak Git Türkiye'de dans müziğinin yeni öncülerinden olma iddiasıyla yola çıkan Dilan Rende, ilk single'ı 'Oğlum Bak Git'i 18 Ekim'de yayınladı.
18.10.2017 Cadde
Esra Sönmezer kimdir?
Esra Sönmezer kimdir? Esra Sönmezer sosyal medyada çok konuşuluyor. TV'8 de ekrana gelen İşte Benim Stilim'de yarışmaya başlayan ünlülerden biri olan Esra Sönmezer büyük beğeni topladı. Peki Esra Sönmezer kimdir? İşte detaylar..
4.01.2016 Gündem
ABD’de ‘Oğlum bak git’ vakası
ABD’de ‘Oğlum bak git’ vakası Güvenlik görevlisi ile karşı karşıya gelen genç, tüm uyarılara rağmen diklenmeye devam etti. Şapkasını çıkaran ve kavga hazırlığına girişen genç, güvenlik görevlisinin sert yumruğuyla yere kapaklandı. Öfkeli görevli, genci yerde de darp etmeye devam etti.Görüntü, akıllara Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşanan ‘Oğlum Bak git’ olayını hatırlattı.
11.09.2019 Nevidyo
'Köpek bak git' vakası
'Köpek bak git' vakası Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde çalışan bir temizlik görevlisinin görevi sırasında iki başıboş köpeğin nedensiz saldırısına uğraması ilginç sahneler oluşturdu.
11.09.2019 Nevidyo
"Kızım bak git!"
"Kızım bak git!" Zonguldak’ta üç genç kıza “Yere çöp atmayın” uyarısında bulunan temizlik işçisi gördüğü tepki karşısında uzun süre sabretti.
11.09.2019 Yaşam
Bu da 'kızım bak git' vakası
Bu da 'kızım bak git' vakası Zonguldak’ta üç genç kıza “Yere çöp atmayın” uyarısında bulunan temizlik işçisi gördüğü tepki karşısında uzun süre sabretti
30.04.2014 Gündem
İnternet fenomenleri - 6
İnternet fenomenleri - 6 Oğlum bak git! İnternette en çok izlenen videoları sizin için derledik.
11.09.2019 Nevidyo
Bu markalar çok iyi yaa!
Bu markalar çok iyi yaa! Püskevit, Panpiş, One minute’in ardından, yolsuzluk operasyonuyla gündeme gelen ayakkabı kutusu da marka oluyor. O Ses Türkiye jürisi Gökhan’ın ‘Abi çok iyi yaa’ sözü de tescil bekleyen markalar arasında.
21.01.2014 Ekonomi
OĞLUM BAK GiT
OĞLUM BAK GiT New York’ta geçen hafta doğum yapan eşi Hilaria’yla yürüyüşe çıkan oyuncu Alec Baldwin, kendilerini takip eden paparazzi Paul Adao’ya saldırdı.
28.08.2013 Cadde
"Oğlum bak git" dedi dayak yedi!
"Oğlum bak git" dedi dayak yedi! Adana'da bir temizlik görevlisi, "Oğlum bak git" dediği kişi tarafından darp edilip para ve cep telefonu gasp edildi.
11.09.2019 Yaşam
‘Oğlum bak git’le meşhur olan temizlik işçisi boğa besliyor
‘Oğlum bak git’le meşhur olan temizlik işçisi boğa besliyor Kendisine sataşan gencin kafasına süpürgeyle vurma görüntüleri internette fenomen haline gelen Selçuk Kahraman, “Herkes para istedi ama her gün ahırımda ‘oğlum’ dediğim boğamı besliyorum” dedi
5.03.2013 Gündem
Şöhret başına bela oldu
Şöhret başına bela oldu 'Oğlum bak git' diyen temizlik işçisi aldığı cezayı nasıl ödeyeceğini düşünürken akrabaları ve komşuları 'para' diye yakasına yapıştı
5.03.2013 Gündem
Oğlum Bak Git’e 740 lira ceza!
Oğlum Bak Git’e 740 lira ceza! Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 21 Mayıs 2012 tarihinde meydana gelen olayda temizlik işçisi Selçuk Kahraman, kemeriyle kendisine vurmaya çalışıp alay eden 17 yaşındaki Yasin Karaaslan’ı “Oğlum bak git” diyerek defalarca uyardıktan sonra Karaaslan’ın başına süpürgeyle vurmuştu.
5.03.2013 Gündem
"Oğlum bak git"
"Oğlum bak git" "Oğlum bak git"
11.09.2019 Nevidyo
'Oğlum bak git' diyen temizlik işçisinin cezası belli oldu
'Oğlum bak git' diyen temizlik işçisinin cezası belli oldu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, temizlik işçisi ile bir çocuk arasında geçen 'Oğlum bak git' polemiği sonrasında kavgaya dönüşen ve mahkemeye taşınan davada karar çıktı...
4.03.2013 Gündem
Bak yürüyün gidin!
Bak yürüyün gidin! İnternette “Oğlum bak git” sözüyle ünlü olan temizlik işçisi Selçuk Kahraman hâkim karşısına çıktı. Kahraman’ın arkadaşlarından biri adliye önündeki gazetecilere çıkıştı: Bak yürüyün gidin...
28.11.2012 Gündem
''Oğlum bak git''den sonra ''Yürüyün gidin bak!''
''Oğlum bak git''den sonra ''Yürüyün gidin bak!'' Gölcük’te temizlik işçisi ile bir çocuk arasında yaşanan ve kısa sürede fenomen hale gelen ve davalık olan “Oğlum bak git” polemiğinin ilk celsesi görüldü. Mahkeme çıkışı sanık yakınları basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Yakınlar basın mensuplarına, “yürüyün gidin bak” diye tepki gösterdi.
11.09.2019 Yaşam
"Oğlum bak git" davasının ilk duruşması yapıldı
"Oğlum bak git" davasının ilk duruşması yapıldı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, temizlik işçisi ile bir çocuk arasında geçen 'Oğlum bak git' polemiği sonrasında kavgaya dönüşen ve mahkemeye taşınan davanın ilk duruşması yapıldı.
28.11.2012 Gündem
Tesadüfün böylesi!
Tesadüfün böylesi! Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fenerbahçe ile Pendikspor eşleşti. İki ekip 13 yıl önce de karşı karşıya gelmiş, Pendikspor'un galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşma tarihe geçmişti
1.07.2020 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Oğlum Bak Git ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.