Öğretmenler Odası

Öğretmenler Odası

Son dakika öğretmenler odası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öğretmenler odası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öğretmenler odası haber sayfamızda...

Öğretmenler Odası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 277 öğretmenler odası haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak
Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Yarın kamuoyuyla paylaşılacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi. Tekin, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" adını taşıyan yeni müfredatla ilgili görüş ve önerilerin "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden paylaşılabileceğini bildirdi.
25.04.2024 Gündem
Bakan Tekin sosyal medya hesabından paylaştı! Öğretmenler Odası ziyareti
Bakan Tekin sosyal medya hesabından paylaştı! Öğretmenler Odası ziyareti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara'nın Mamak ilçesinde Ergenekon İlkokulunu ziyaret etti. Öğrenciler ile birlikte derse giren Bakan Tekin o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
18.03.2024 Gündem
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Bakan Tekin açıkladı! Müfredat değişikliği yapılacak
Bakan Tekin açıkladı! Müfredat değişikliği yapılacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda müfredat değişikliği yapılacağını duyurdu.
3.02.2024 Gündem
Okulda demokrasi sınavı
Okulda demokrasi sınavı İlker Çatak’ın Almanya’yı temsil ederek Oscar için yarışan filmi “Das Lehrerzimmer/Öğretmenler Odası” ideal demokrasi kavramının uygulanabilirliğini sorguluyor.
2.02.2024 Kültür Sanat
Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı ile görüştü
Bakan Tekin, Azerbaycan Başbakanı ile görüştü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Azerbaycan'daki programı kapsamında Başbakan Ali Esedov ile bir araya geldi. Görüşmede, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki stratejik ortaklık ve müttefiklik ilişkilerinin her alanda başarılı şekilde gelişmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.
31.01.2024 Gündem
Yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' filmi Oscar'a aday oldu!
Yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' filmi Oscar'a aday oldu! Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen ve film dünyasının en iyilerinin seçildiği Oscar Ödülleri'nin adayları açıkladı. Türk yönetmen İlker Çatak'ın 'The Teachers' Lounge' (Öğretmenler Odası) adlı filmi, En İyi Uluslararası Film dalında aday gösterildi.
24.01.2024 Cadde
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğrenci, öğretmen ve velilere 'yarıyıl tatili' mesajı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğrenci, öğretmen ve velilere 'yarıyıl tatili' mesajı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yarıyıl tatiline girecek öğrencilere, meslektaşlarına ve velilere sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.
19.01.2024 Eğitim
Bakan Tekin Sivas'ta öğretmenlerle bir araya geldi
Bakan Tekin Sivas'ta öğretmenlerle bir araya geldi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Sivas'ta tarihi Behrampaşa Hanı'nda düzenlenen programda öğretmenlerle bir araya geldi.
6.01.2024 Gündem
Bakan Tekin: Yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz
Bakan Tekin: Yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Önümüzdeki 100 yılı milli bir terbiye programı ile kendi kültürümüzden, geleneklerimizden, geçmişimizden hareketle yepyeni bir 100 yıl inşa etmeyi arzu ediyoruz" dedi.
26.12.2023 Eğitim
Bakan Tekin: Eğitimi yeni hedeflere taşıma kararlılığındayız
Bakan Tekin: Eğitimi yeni hedeflere taşıma kararlılığındayız Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM Genel Kurulu’nda, bakanlığı ve bağlı kuruluşların 2024 Yılı bütçesi üzerine sunum yaptı. Bakan Tekin, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı açısından resmi ve özel okullarda an itibarıyla 20 milyona yakın öğrenci, 1 milyon 200 bine yakın öğretmen olduğunu açıkladı.
17.12.2023 Gündem
Bakan Tekin Keçiören'de öğretmenlerle bir araya geldi
Bakan Tekin Keçiören'de öğretmenlerle bir araya geldi Okul ziyaretleri kapsamında Keçiören Şehit Mustafa Ünal Oraokulu’nu ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmenlerle bir araya geldi.
15.12.2023 Eğitim
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf
Okul müdürünün aşk zinciri! Öğretmenler odasındaki fotoğraf Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Fabrikalar okula dönüşecek
Fabrikalar okula dönüşecek Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kemal Şamlıoğlu, bir dizi ziyarette bulunmak üzere İzmir’e geldi.
9.12.2023 Ege
Ders sürelerinde kısalma olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı
Ders sürelerinde kısalma olacak mı? Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı Millî Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin alan değişikliği başvurularının 18-22 Aralık tarihleri arasında MEBBİS üzerinden alınacağını ve atama işlemlerinin 26 Aralık tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin herkesin merak ettiği ders sürelerindeki kısalmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.12.2023 Gündem
'Öğretmenler Odası'nda 'sistemin zayıf noktalarına eleştiri'den çok daha fazlası var
'Öğretmenler Odası'nda 'sistemin zayıf noktalarına eleştiri'den çok daha fazlası var İlker Çatak'ın yönettiği ve Almanya'nın Oscar aday adayı olarak seçilen 'Öğretmenler Odası', sezonun en heyecan veren işlerinden biri olmayı başarıyor. Yönetmen Çatak, kağıt üstünde basit gibi gözüken bir konuyu otorite, sansür, güç, göçmenlik, suç, şiddet ve adalet gibi kavramlar eşliğinde minimal ve yaratıcı dokunuşlarla ele alarak unutulmaz bir filme imza atıyor...
7.11.2023 Sanat
Filmekimi hoş gelir
Filmekimi hoş gelir 13-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Filmekimi’nin programı hayli zengin. Bu yapımlar arasından ‘kaçırmayın’ dediğimiz bir izleme listesi hazırladık.
11.10.2023 Kültür Sanat
Kariyer Sınavı ücretsiz olacak
Kariyer Sınavı ücretsiz olacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, daha önce 530 TL olarak duyurulan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı başvuru ücretinin alınmayacağını açıkladı.
26.09.2023 Eğitim
'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı' için ücret alınmayacak
'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı' için ücret alınmayacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı' başvurularının bugün itibarıyla başladığını açıkladı.
25.09.2023 Gündem
Bakan Tekin: Öğretmenlerle ilgili yeni formülü açıklayacağız
Bakan Tekin: Öğretmenlerle ilgili yeni formülü açıklayacağız Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "En az 10 yıllık bir öğretmenin bir test sınavı ile değerlendirilmesini doğru bulmuyorum. O yüzden bu konuda hazırladığımız bir formülü önümüzdeki hafta sizlerle paylaşacağız." dedi.
23.09.2023 Gündem
Bakan Tekin: Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrenci sınıf geçemeyecek
Bakan Tekin: Türkçe ortalaması 70 olmayan öğrenci sınıf geçemeyecek Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğrenci ve velilerin merakla beklediği yeni döneme ilişkin bilgiler verdi.
23.09.2023 Gündem
Bakan Tekin’in 100 günü yoğun tempoda geçti
Bakan Tekin’in 100 günü yoğun tempoda geçti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, göreve atandığı 4 Haziran’dan bu yana 106 günü geride bıraktı.
19.09.2023 Eğitim
Bakan Tekin'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı mektubu
Bakan Tekin'den öğretmenlere yeni eğitim öğretim yılı mektubu Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla kaleme aldığı bir mektupla öğretmenlere başarılar diledi.
13.09.2023 Gündem
Türk asıllı yönetmenin filmi Oscar yarışında
Türk asıllı yönetmenin filmi Oscar yarışında Almanya’nın 96. Oscar Ödülleri’nde En İyi Uluslararası Film kategorisindeki adayı belli oldu.
26.08.2023 Kültür Sanat
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı
'Whatsapp' kararı! Bakan Tekin yeni uygulamaları açıkladı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şanlıurfa’da gerçekleştirdiği temaları sırasında yeni eğitim ve öğretim yılında uygulamaya girecek yeni uygulamaları açıkladı.
23.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öğretmenler Odası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.