Öldürme

Öldürme

Son dakika öldürme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan öldürme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan öldürme haber sayfamızda...

Öldürme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.030 öldürme haberi bulunmuştur.
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı
9 yaşındaki Gina'nın korkunç ölümü! Sanıklar birbirini suçladı Kilis'te, kaybolduktan sonra boynuna briket bağlı halde su kuyusunda cesedi bulunan ve cinsel istismara maruz kaldığı anlaşılan Suriye uyruklu 9 yaşındaki Gina Mercimek'in ölümüne ilişkin ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 2 sanık, duruşmada masum olduklarını ileri sürerek birbirini suçladı.
26.04.2024 Gündem
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı
Vahşice öldürülen 9 yaşındaki çocuğun davasında mütalaa açıklandı Kilis'te 9 yaşındaki Gina Mercimek'in cinsel istismara maruz bırakıldıktan sonra öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı.
26.04.2024 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı Kadıköy'de Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. İfadesi alınan tanık M.Ç. kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.
26.04.2024 Haberler
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı
Fatma'yı 4'üncü kattan ölüme itti! Arkasından gülüp, müzik açtı Kadıköy'de Fatma Duygu Özkan'ın Avukat Doğan Can Gündüz tarafından 4'üncü kattaki evin balkonundan atılarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. İfadesi alınan tanık M.Ç. kadının sert bir şekilde yere düştükten sonra şüphelinin aşağıya bakarak güldüğünü ve içeri geçerek müzik açtığını söyledi.
26.04.2024 Gündem
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi Kocaeli İzmit'te komşusu ile alkol aldığı sırada tartışma çıktı ve silahlar patladı. Nişanlısına küfür ettiği gerekçesiyle komşusunu tüfekle vuran sanığa müebbet hapis cezası istendi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erdal Çaycı hakimlikteki ifadesinde, " İki aydır nöbet listeleri yüzünden tartışıyorduk. Birkaç kez kendisini bu sebeple uyardım. Beni dinlemedi. Üstüne küfür etti. Önce o yanında duran sopaya yöneldi. Bende sağ tarafımda duran sopayı elime aldım. Savurduğumda omzuna vurmayı amaçladım ama başına geldi. Birkaç kez vurdum" dedi
25.04.2024 Haberler
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Erdal Çaycı'nın hakimlikte verdiği ifades ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum Trabzon'da otobüs firması grup başkanı Murat Seymen'i (46) tabanca ile vurarak yaralayan Y.C.K. (23), yayla evinde yakalandı. Şüpheli, sorgusunda, "Ters bakıp, ileri geri, ters konuştuğu için ateş edip, vurdum" dedi.
25.04.2024 Gündem
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar
Kesikbaş cinayetinde yeni gelişme! Hakim karşısındalar Zonguldak’ta emekli madenci Mustafa Keleş’in başı kesilerek ayrı bir yere gömülmüştü. Tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısında.
24.04.2024 Gündem
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu
Kastamonu’da taksici cinayeti! Ormanlık alanda ölü bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç’in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.
22.04.2024 Gündem
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Haberler
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane'de düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalanmıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı.
21.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi. Hakkından 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı ise daha önceden deldiği duvardan kaçmak istediği sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Öldürme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.