Ömer

Ömer

Son dakika ömer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ömer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ömer haber sayfamızda...

Ömer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.632 ömer haberi bulunmuştur.
İzmirli öğrenciler meslekleri tanıdı
İzmirli öğrenciler meslekleri tanıdı İzmir’de lise öğrencilerinin ileride seçecekleri meslekleri tanıması için Mesleki Eğitim Tanıtım Fuarı düzenlendi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, “Mesleki eğitimle ilgili İzmir olarak iddialıyız” dedi.
11.05.2024 Ege
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi
AK Parti'den İsrail'in BM temsilcisine tepki: İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha gösterdi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin tasarısının BM'de kabul edilmesine tepki gösteren İsrailli diplomat için 'İsrail'in BM Büyükelçisinin, Filistin kararı sonrası kürsüde kağıt öğütücü makinesiyle BM Anlaşması'nı parçalaması İsrail’in uluslararası hukuku tanımadığını bir kere daha göstermiştir' dedi.
11.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ın babası hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü, Büyükelçi Hasan Doğan'ın babasının tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.
11.05.2024 Gündem
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor
Yurt dışı eğitimde kapılar kapanıyor Eğitim için en çok tercih edilen ülkeler, vize şartlarına sıkı kurallar getirdi, bazıları verilen öğrenci vizesi oranını düşürdü. Göçmen sorununa işaret eden uzmanlar, ülkelerin demografik yapı ve iş gücünü korumak için bu kararları aldığını belirtti...
11.05.2024 Eğitim
Bakan Bolat ABD ile ticarette hedefi açıkladı
Bakan Bolat ABD ile ticarette hedefi açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2023 yılı itibarı ile ABD ile 14,8 milyar doları ihracat olmak üzere, 33,5 milyar dolar olan ticaret hacmimizi sürdürülebilir bir ivme ile 100 milyar dolar düzeylerine çıkarmakta kararlıyız" dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına ilişkin açıklama
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına ilişkin açıklama Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'nin İsrail'e yönelik ihracat yaptığını açıklamasına yönelik olarak "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiç bir ilgisi yoktur. İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız. Bu karar geçerliliğini korumaktadır" dedi.
9.05.2024 Haberler
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına ilişkin açıklama
Bakan Bolat'tan İsrail'e ihracat iddialarına ilişkin açıklama Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Türkiye'nin İsrail'e yönelik ihracat yaptığını açıklamasına yönelik olarak "İsrail Dışişleri Bakanı’nın açıklamaları kesinlikle hayal ürünü olup, gerçekle hiç bir ilgisi yoktur. İsrail ile ticaret konusunda hükümet olarak almış olduğumuz kararın arkasındayız. Bu karar geçerliliğini korumaktadır" dedi.
9.05.2024 Ekonomi
Balkona tırmanıp eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürmüştü! Tutuklandılar
Balkona tırmanıp eski sevgilisinin erkek arkadaşını öldürmüştü! Tutuklandılar Niğde’de balkona tırmanıp girdiği dairede eski sevgilisinin erkek arkadaşı Emircan Özdoğan’ı (28) öldüren G.Ö. (40) ile arkadaşı T.A. (32) adliyeye sevk edildi.
8.05.2024 Gündem
Yarıştan kopmayın! Uzmanlardan YKS tüyoları
Yarıştan kopmayın! Uzmanlardan YKS tüyoları YKS’ye 30 gün kala temposunu düşürmeyen adayların başarılı olacağını kaydeden uzmanlar, her gün deneme sınavı çözülmesini öneriyor.
8.05.2024 Gündem
Yargıtay Başkanlığı seçimleri yarın devam edecek
Yargıtay Başkanlığı seçimleri yarın devam edecek Yargıtay Başkanlığı seçimlerinin 33'üncü turunda da salt çoğunluk sağlanamadı.
7.05.2024 Gündem
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın!
Kuveyt ile 6 anlaşma imzalandı! Erdoğan'dan İslam dünyasına çağrı: Filistin Devleti için çalışın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın görüşmesinin ardından iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin açıklama yapıldı.
7.05.2024 Gündem
İYİ Parti Alaşehir'de istifa kararı! CHP'ye katıldılar
İYİ Parti Alaşehir'de istifa kararı! CHP'ye katıldılar İYİ Parti Alaşehir İlçe Başkanı Volkan Bozdağ ile 7 yönetim kurulu üyesi görevlerinden ve partiden istifa ederek CHP'ye katıldı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özkan çifti ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özkan çifti ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve Prof. Dr. Ömer Özkan ile Dolmabahçe Sarayı'nda görüştü.
7.05.2024 Gündem
Bir göl daha kurudu:  Kaçınılmaz son adım adım yaklaşıyor
Bir göl daha kurudu: Kaçınılmaz son adım adım yaklaşıyor Antalya'nın Elmalı ilçesinde geçen yıl yaşanan ciddi kuraklığın ardından kış aylarındaki yağışlarla yeniden su tutan Avlan Gölü, yağışlardaki düşüşe bağlı olarak yeniden kurumaya başladı.
7.05.2024 Gündem
32. tur oylama bugün
32. tur oylama bugün Yargıtay’ın yeni başkanını belirlemek için gerçekleştirilen seçim turları sonuçsuz devam ediyor.
7.05.2024 Gündem
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı
İntegral neden yok? Bakan Tekin Milliyet'e açıkladı Milli Eğitim Bakanı Tekin, yeni eğitim müfredatına ilişkin açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi ile görüştü
CHP lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi ile görüştü CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.
6.05.2024 Gündem
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin'
2 doktora hapis şoku! 'Biz seninle evlenecektik, sen gittin başka kadınla evlendin' İstanbul'da bir doktor, kendisine takıntılı olduğunu ve 'karını da seni de öldürürüm' dediğini öne sürdüğü meslektaşından şikayetçi oldu. Diğer doktor da eskiden gönül ilişkisi yaşadığını iddia ettiği meslektaşının tartışma sırasında yüzüne yumruk attığını iddia edip suç duyurusunda bulundu. 2 doktora da hapis talebiyle dava açıldı.
6.05.2024 Gündem
Gaziantep FK ve Hatayspor puanları paylaştı!
Gaziantep FK ve Hatayspor puanları paylaştı! Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Hatayspor'la 1-1 berabere kaldı.
5.05.2024 Gaziantep FK
Başakşehir, Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti
Başakşehir, Kasımpaşa'yı farklı mağlup etti Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir sahasında konuk ettiği Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.
5.05.2024 Basaksehir
İsrail’e yönelik pratik bir adım
İsrail’e yönelik pratik bir adım Türkiye’nin İsrail ile ticari ilişkileri tamamen kesmesiyle ilgili Filistin’in Ankara Büyükelçisi Mustafa, “Türkiye’nin bu kararı uluslararası hukuku çiğneyen bir devleti etkilemeye yönelik atılmış pratik bir adımı temsil etmektedir” dedi.
5.05.2024 Gündem
Deprem bölgesine kitap kampanyası
Deprem bölgesine kitap kampanyası Kula Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Kitap Köprüsü” projesi kapsamında toplanan 18 bin 683 adet kitap, deprem bölgesindeki kardeş okullarda öğrenim gören öğrencilere ulaştırılacak.
4.05.2024 Ege
280 dansçıdan aynı anda harmandalı!
280 dansçıdan aynı anda harmandalı! Bornova Belediyesi tarafından Dünya Dans Günü’nde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan dansçılar renkli görüntüler oluşturdu.
4.05.2024 Ege
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip!
Göztepe, Eyüpspor deplasmanında farklı galip! Trendyol 1. Lig'in 33'üncü haftasında Göztepe, Eyüpspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
4.05.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ömer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.