IŞİD Bağdat'a yaklaşıyor! Düzinelerce ölü var!
IŞİD Bağdat'a yaklaşıyor! Düzinelerce ölü var! Bağdat'a yaklaşmaya çalışan IŞİD kentin 60 kilometre kuzeydoğusunda yer alan Bakuba'nın bazı bölgelerine saldırdı. Saldırıda ölü sayısının düzinelerce olduğu ifade ediliyor.
11.09.2019 Haberler
Ukrayna'da en az 35 ayrılıkçı öldürüldü!
Ukrayna'da en az 35 ayrılıkçı öldürüldü! Donetsk şehrinde Ukrayna askerleriyle Rusya yanlısı ayrılıkçılar arasında çıkan çatışma gece geç saatlere kadar devam etti. Çatışmalarda ölü sayısı artıyor. Şu ana kadar 35 ayrılıkçı hayatını kaybetti, 50’den fazlası ise yaralandı. 2 sivil de yaşamını yitirdi. Ayrıca Donetsk'ten sonra Lugansk bölgesi de Ukrayna'ya karşı savaş ilan etti.
11.09.2019 Haberler
Varil bombalı hava saldırısı!
Varil bombalı hava saldırısı! Şam’ın güney beldesi Babil’e, Esad yanlısı hava kuvvetleri tarafından varil bombalı hava saldırısı düzenlendi.
11.09.2019 Haberler
Faciaya ramak kaldı!
Faciaya ramak kaldı! Havai fişek gösterisi için bir araya toplananan onlarca kişi ölümden döndü. Havai fişekler insanların arasında patlamaya başlayınca korku dolu dakikalar yaşandı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Su altında 3 gün aç susuz...
Su altında 3 gün aç susuz... Suyun onlarca metre altında 2 metreküplük bir hava balonunun içinde 3 gün mahsur kalan balıkçı böyle kurtarıldı...
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri