Dünyanın en çok ziyaret edilen 12 müzesi
Dünyanın en çok ziyaret edilen 12 müzesi Müzeler ziyaret edilen kent hakkında ve hatta o kentin içinde bulunduğu kültür ve ülke hakkında bize en önemli bilgileri veren bir çeşit canlı belleklerdir. Günümüzde turistik ziyaretlerin önemli bir bölümünü oluşturan müzeler bizzat yapıların kendisi ya da içlerinde barındırdıkları eserler nedeniyle de ilgi odağı. İşte dünyanın en çok ziyaret edilen müzeleri.
17.09.2019 Tatil
Dünyanın en çok ziyaret edilen müzeleri
Dünyanın en çok ziyaret edilen müzeleri Tatili deniz, kum ve güneş üçlüsünden çıkarıp işin içine kültür ve keşfi katmak son yıllarda turizmde artan trend. İyi ki de öyle. Gidilen kentin tarihini, kültürünü veyahut sahip olduğu sanatsal hazineleri topluca görmenin en güzel kuşkusuz müzelerdir. Tarihe ışık tutan objelerden paha biçilemez sanat eserlerine envai çeşit parçanın sergilendiği bu müzeler günümüzde milyonlarca turisti ağırlıyor. Zirvenin tepesinde de Paris'i Paris yapan yerlerden biri olan Louvre var.
27.05.2019 Sanat
Orsay, en iyi müze seçildi
Orsay, en iyi müze seçildi Paris'in ünlü müzelerinden Museé d'Orsay, dünyanın en iyi müzesi seçildi. TripAdvisor oylamasına göre belirlenen listenin zirvesinde yer alan Orsay, çok sayıda ünlü ressamın eserlerine ev sahipliği yapıyor.
22.11.2018 Tatil
Ziyaretçiler en iyi müzeleri seçti
Ziyaretçiler en iyi müzeleri seçti Özellikle kent turlarının en önemli ayaklarından biri olan müze ziyaretleri, hem gidilen yer hem de geçmişe dair fikir sahibi olma konusunda önemli yapılar. Dünyanın önde gelen bir tatil tavsiye sitesinin yaptığı araştırmaya göre ziyaretçilerin en sevdiği müzeler belli oldu.
10.09.2018 Tatil
Dünyanın en sevilen 20 müzesi
Dünyanın en sevilen 20 müzesi Seyahat için gidilen kentlerde müzelere uğramak en önemli turistik faaliyetlerden biridir. Şöhreti, bulunduğu kenti aşan, her yıl milyonlarca turistin akınına uğrayan bu müzelerin en çok beğenilenlerini derledik. işte en sevilen 20 müze.
28.08.2017 Tatil

Benzer Haber Etiketleri