Orta Doğu

Orta Doğu

Son dakika Orta Doğu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Orta Doğu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Orta Doğu haber sayfamızda...

Orta Doğu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.053 orta doğu haberi bulunmuştur.
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusu uçaklardan binlercesini attı: Katliamın habercisi
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusu uçaklardan binlercesini attı: Katliamın habercisi Kassam Tugayları'nın roket saldırısında üç İsrail askeri öldü, bu sabah yayınlanan duyuru aylardır korkuyla beklenen saldırının kısa sürede başlayabileceği sinyalini veriyor. İsrail ordusu ise havadan bıraktığı bıraktığı broşürlerde Filistinlileri güvenli bölge olduğunu öne sürdüğü konuma gitmelerini talep etti.
6.05.2024 Dünya
11 bin kilometreden savaşmak için geldiler! Resmi belgeler sızdırıldı: Yüksek maaş ve pasaport için kan dökecekler
11 bin kilometreden savaşmak için geldiler! Resmi belgeler sızdırıldı: Yüksek maaş ve pasaport için kan dökecekler Aylık 25 dolar kazanan Güney Amerika ülkesindeki erkeklerin yüksek maaş ve daha iyi bir pasaport için 11 bin kilometre ötedeki savaşa katıldıkları ortaya çıktı.
6.05.2024 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Genç Türkiye Forumu'ndaki cevabının çarpıtılmasına tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Genç Türkiye Forumu'ndaki cevabının çarpıtılmasına tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Genç Türkiye Forumu'nda göçmenlerle ilgili sözlerinin çarpıtıldığını açıkladı. Erbaş, "Gençlerin Balkanlara ve Orta Doğu'ya bakışımızın neden farklı olduğu şeklindeki sorusuna verdiğim cevabın başı ve sonu kesilerek, çarpıtılıp art niyetli bir yaklaşımla medyaya servis edilmiş" dedi.
5.05.2024 Gündem
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi İngiltere'de yapılan yerel seçimlerde iktidardaki Muhafazakar Parti ağır kayıplar yaşarken, ana muhalefet İşçi Partisi yarışı önde götürüyor. Yerel seçim sonuçları yaklaşan genel seçimler için de önemli bir işaret olarak değerlendiriliyor. Başkent Londra'da mevcut Belediye Başkanı Sadiq Khan 3. kez bu göreve seçilerek şimdiye kadar görülmemiş bir başarıya imza attı.
5.05.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... ABD ordusundan 212. günde gelen itiraf: Vurulan bütün İHA'lar bizim
Gazze'deki savaşta son durum... ABD ordusundan 212. günde gelen itiraf: Vurulan bütün İHA'lar bizim İsrail gazetesi Türkiye'nin uyguladığı ambargonun sonuçlarının ne olacağını yazdı, ABD ordusu ise Orta Doğu'daki düşürülen İHA'lara dair çarpıcı bir itirafta bulundu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı William Burns, Katar Başbakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile İsrail ve Hamas arasında devam eden ateşkes müzakereleriyle ilgili acil bir toplantı için Katar’a gidiyor.
6.05.2024 Dünya
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi
Orta Doğu'daki savaşta son dakika... Gözler Kahire'de! Hamas'tan ateşkes açıklaması geldi ABD'den Türkiye'nin hamlesine ilk yorum geldi, savaş uçakları ve silahlı insansız hava araçlarını yeni bir üsse kaydıran Amerikan ordusunun neden acele ettiği ortaya çıktı. Hamas yetkilisi, ateşkes ile ilgili açıklama yaptı.
4.05.2024 Dünya
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Bakan Tunç: UCM'nin dava açmaması İsrail'i cesaretlendirmekedir
Bakan Tunç: UCM'nin dava açmaması İsrail'i cesaretlendirmekedir Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) Filistin’de işlenen insanlık suçları karşısında soruşturmayı tamamlayarak dava açmamasının Gazze’deki dramın giderek artmasına, çocuk katliamının devamına neden olduğunu belirtti.
4.05.2024 Gündem
Fırtına koptu! New York Times Türkiye'yi öne çıkardı, İsrailli uzman 'şoke edici' diye tanımladı
Fırtına koptu! New York Times Türkiye'yi öne çıkardı, İsrailli uzman 'şoke edici' diye tanımladı Ankara'nın resmen ilan ettiği kararla İsrail'in izolasyonunun büyüdüğünü belirten Amerikan gazetesi, global baskı artarken Türkiye'nin hamlesiyle en son uluslararası yaptırımın geldiği yorumunu yaptı. Alman medyasına konuşan İsrailli uzman ise, asıl bundan sonra yaşanabilecekler konusunda endişeli olduğunu söyledi.
4.05.2024 Dünya
Saraçhane arbedesinde yeni gelişme
Saraçhane arbedesinde yeni gelişme 1 Mayıs’ta Şaraçhane’den Taksim meydanına yürümek isteyen gruba engel olan polis ekiplerine saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınanlarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
4.05.2024 Gündem
58 yıldır gerçek kimliğini arıyor... Babasının mezarı açıldı, DNA örneği alındı
58 yıldır gerçek kimliğini arıyor... Babasının mezarı açıldı, DNA örneği alındı Sivas'ta yaşayan 58 yaşındaki Raziye Şimşek, doğduğu günden bu yana gerçek kimliğine kavuşamadı. Hikâyesiyle filmlere konu olacak olayın aydınlatılması için Şimşek'in biyolojik babasının mezarı açılarak DNA örneği alındı.
4.05.2024 Gündem
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü'
Eski ABD'li müsteşardan dikkat çeken açıklamalar! 'ABD İsrail saldırısında dehşete düştü' ABD Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı Matthew Bryza, CNN TÜRK kanalında Enver Kaptanoğlu'nun konuğu oldu. Matthew Bryza, Türkiye - ABD ilişkileri, İsrail - Filistin savaşı gibi konular hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar....
3.05.2024 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde İsrail ile ilgili atılan yeni adım da vardı.
3.05.2024 Gündem
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre İran ve İsrail arasındaki tansiyonda belirgin bir düşüş gözlemlenirken, vekil güçlerin dahil olduğu çatışmalar tırmanıyor.
3.05.2024 Haberler
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre
Savaşta son dakika... Orta Doğu'da beşinci cephe açıldı! İsrail'e ilk saldırı, mesafe 1600 kilometre Türkiye'nin resmen duyurduğu karar anında dünyada yankı buldu, uluslararası ajanslar tarafından 'son dakika' koduyla geçildi. Yayınlanan video ise İsrail'e ilk kez bir Körfez ülkesinden saldırı düzenlendiğini gösteriyor.
3.05.2024 Dünya
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrailli general itiraf etti: ABD ne derse o oluyor Lübnan medyasına konuşan Hamas'ın üst düzey ismi, savaşta en kritik 24 saate girildiğini açıkladı. Hamas kanadı ayrıca İran'ın 209 gündür süren savaştaki rolü hakkında değerlendirmelerde bulundu. İsrailli eski general İsrael Ziv ise Orta Doğu'daki savaşa dair yaptığı açıklamada ABD, Suudi Arabistan ve Katar'ın Tel Aviv'den bölgede daha fazla söz sahibi olduğunu itiraf etti.
2.05.2024 Dünya
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var'
Haaretz: ABD sonunda buldu, İsrail itiraf etti! 'Panik atmosferi var' Türkiye'nin ilan ettiği kararla aynı gün yayımlanan bir analiz, İsrail'in başını ağrıtan asıl sorunu tüm ayrıntılarıyla deşifre etti. Haaretz'teki analize göre, 'çok ciddi' olarak görülen kararın etkisi şimdiden savaşta ve müzakerelerde görüldü bile.
2.05.2024 Dünya
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu
5 ayda yüzde 200 zamlandı! Bakanlık harekete geçti: Fiyat artışının nedeni belli oldu Ticaret Bakanlığı tavuk etindeki fahiş fiyat artışına karşı harekete geçti. Fiyatlarda 5 ayda yüzde 200’e varan artışlar kamuoyunun dikkatini çekmişti. Konuyla ilgili milliyet.com.tr’ye açıklama yapan uzman isim fiyatların semtten semte değiştiğini bildirdi. Peki yeni adım fiyatları düşürür mü? İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin büyük bölümü tamamlandı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin büyük bölümü tamamlandı ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Sabrina Singh, ABD ordusunun Gazze Şeridi kıyısına insani yardımların bölgeye deniz yoluyla ulaştırılması için inşasına başladığı iskelenin yüzde 50’den fazlasının tamamlandığını açıkladı.
1.05.2024 Dünya
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi
Çin, Fujan'ı suya indirdi! Dünya Pasifik’e kilitlendi: Yapılan en güçlü uçak gemisi Çin, Fujan isimli uçak gemisini dünyaya tanıttı. ABD medyası ise bu geminin kendi gemilerinden olan farklarını derledi.
2.05.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk
Gazze'deki savaşta son durum... Yeni Orta Doğu planı sızdı! 9 bin kilometre uzağa yolculuk İsraillilerin üç saatlik kısa ve acil ziyaretinin ardından Fransa bugün sürpriz yaptı, Amerikan medyası ise Beyaz Saray'ın Filistin planını gizli belgelere dayanarak duyurdu.
1.05.2024 Dünya
Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirmişti! Teoman Mehmet son yolculuğuna uğurlandı
Zoom üzerinden mülakatta kalp krizi geçirmişti! Teoman Mehmet son yolculuğuna uğurlandı Ankara'daki evinde Münih Teknik Üniversitesi'ndeki yüksek lisans eğitimi için mülakata girdiği görüşmede kalp krizi geçiren ODTÜ Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi Teoman Mehmet Arslan, Antalya’da son yolculuğuna uğurlandı.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Orta Doğu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.