Bebeğin gelişimi nasıldır adım adım bebek gelişimi
Bebeğin gelişimi nasıldır adım adım bebek gelişimi Bebek, daha anne karnında iken çevresinde olup biteni hissedebilmektedir. Bebekler, anne karnında annenin kalp atışlarını hissettikleri için doğum sonrasında annenin kucağına gidince aynı kalp atışını duyarak kendilerini güvende hissederler. Böylece kaygı durumları azalmış olur.
28.04.2018 Gündem
Sanal bebek 'Tamagotchi' artık cebimizde
Sanal bebek 'Tamagotchi' artık cebimizde 90'lar denildiğinde akla ilk gelen oyuncaklardan biri de elbette Tamagotchi'lerdi... Bir anda ortalığı kasıp kavuran Tamagotchi'ler sayesinde sanal bebek bakıcılığı yapmış, ödevlerimizi aksatmıştık. Biz büyüdük ve hafiften de olsa dünya şöyle bir bulanıklaştı, dünya biraz daha dijitalleşti. Bu değişime elbette Tamagotchi'ler de uydu...
24.05.2018 Trend
Disneyland’de mahsur kaldılar!
Disneyland’de mahsur kaldılar! Dünyanın en ünlü eğlence parkı Disneyland’deki elektrik kesintisi kazasız belasız atlatılsa da, aletlerde mahsur kalan insanlar büyük korku yaşadı.ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Disneyland’in Toontown ve Fantasyland kısımlarında elektrik kesildi. Trafodaki sorun yüzünden, yaklaşık 12 aletteki insanlar mahsur kaldı. Birkaç saat süren elektrik kesintisi sırasında, insanlar mahsur kaldıkları aletlerden kurtarıldı. Hiç kimsenin yaralanmadığı açıklandı.
11.09.2019 Haberler
Oyuncaklar ses olacak
Oyuncaklar ses olacak Dar gelirli ailelerin işitme engelli çocukları için oyuncak kütüphanesi açıldı. Sesli oyuncaklar, onların gelişiminde ve eğitiminde kullanılacak
27.12.2008 Ege
Türkiye'nin ilk oyuncak kütüphanesi Antalya'da
Türkiye'nin ilk oyuncak kütüphanesi Antalya'da Türkiye’de ilk kez Antalya’da kurulan oyuncak kütüphanesine gelen 3-13 yaş grubundaki çocuklar, kendilerine verilen üyelik kartını göstererek, 15’er günlük sürelerle ödünç oyuncak alabiliyorlar.
7.12.2008 Eğitim