TFF Başkanı Nihat Özdemir: Kurullar değişecek
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Kurullar değişecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF'de yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu ve Tahkim Kurulu gibi kurulların yeniden atanacağını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Son dakika: Doktor kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama!
Son dakika: Doktor kardeşinden Mehmet Ali Erbil'le ilgili flaş açıklama! Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil, ünlü şovmenin son durumu hakkında çok önemli bilgiler verdi.
11.02.2019 Cadde
Skorer TV - Spor Bülteni | 16 Mayıs 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 16 Mayıs 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Transferde ismi büyük takımlarla geçen Gökhan Töre hakkında ünlü spor yorumcusu Sinan Engin Skorer Tv’ye çok özel açıklamalarda bulundu.   Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin’in peşini İtalyan devi İnter bırakmıyor.   Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Ersun Yanal arasında merakla beklenen görüşme gerçekleşirken, sözleşme yenileme konusu Kayserispor maçı sonrasına kaldı.   Galatasaray Kulübü, Türk Telekom ve Avea ile olan reklam anlaşmalarını birer yıl daha uzattı.
16.05.2014 Futbol