EGM'den en uzun gece 21 Aralık için özel klip
EGM'den en uzun gece 21 Aralık için özel klip Emniyet Genel Müdürlüğü'nce (EGM), yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık dolayısıyla hazırlanan özel klip, sosyal medyadan yayınlandı. Emniyet görevlilerinin yer aldığı klip, yoğun ilgi gördü.
21.12.2020 Gündem
MSB'den Sakarya Zaferi'nin yıl dönümüne özel klip
MSB'den Sakarya Zaferi'nin yıl dönümüne özel klip Milli Savunma Bakanlığı, Sakarya Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü nedeniyle hazırlanan videoyu, Twitter'da paylaştı.
11.09.2019 Haberler
TSK 'bordo berelilere' için özel olarak hazırladı!
TSK 'bordo berelilere' için özel olarak hazırladı! Genelkurmay Başkanlığınca hazırlanan videoda, Özel Kuvvetler Komutanlığına bağlı timlerin kara, deniz ve havadaki zorlu eğitimlerinden görüntüler yer aldı. Videoda, TSK'nın kullandığı yeni tasarım kamuflaj üniformalar ve kullanılan gelişmiş teknoloji ürünler dikkat çekti.
11.09.2019 Televizyon
Türk Yıldızları’ndan Çanakkale klibi
Türk Yıldızları’ndan Çanakkale klibi 2017 yılının ilk gösterisine Çanakkale’de imza atmaya hazırlanan Türk Yıldızları, gösteri öncesi yayınladıkları klip ile Çanakkale’yi bir kez daha yad ettiler. Türk Yıldızları tarafından hazırlanan videoda Çanakkale Savaşları’nda çekilen tarihi fotoğraflar ile Türk Yıldızları’nın Çanakkale’de daha önceki senelerde gerçekleştirdiği gösterilerin kayıtları harmanlandı. Yaklaşık bir dakika süren ve Çanakkale’nin ruhunu yansıtan klip izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Türk Yıldızları klibin sonunda "Kahramanların toprağa kavuştuğu yerden yükseliyoruz" mesajı ile videoya son verdi.
11.09.2019 Televizyon
TSK’dan anlamlı ’Cumhuriyet Bayramı’ mesajı
TSK’dan anlamlı ’Cumhuriyet Bayramı’ mesajı Türk Silahlı Kuvvetleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığı ile resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. TSK, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resmi YouTube sitesinde bir video yayınladı. “Cumhuriyet 93 yaşında” başlığıyla verilen video da, “Hürriyet yolunda bir millet, gözyaşı, onur, gurur, umut, inanç, zafer, yenilik. Cumhuriyet 93 yaşında” ifadeleri yer alıyor.
11.09.2019 Televizyon
Arkadaşlar İyidir dizisinden özel klip - İzle
Arkadaşlar İyidir dizisinden özel klip - İzle Arkadaşlar İyidir dizisi çok yakın Show Tv’de başlıyor. Heyecanla beklenen Arkadaşlar İyidir için özel bir klip hazırlandı. Özel istek üzerine kilipte, İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekilen romantik ve duygusal kareleri eşlik ediyor. İşte Arkadaşlar İyidir dizisinden özel klip...
14.08.2016 Gündem
Mehmetçik’ten duygulandıran Anneler Günü klibi
Mehmetçik’ten duygulandıran Anneler Günü klibi Şırnak’ta görev yapan askerler, Anneler Günü için video hazırladı. Ailelerinden uzakta terörle mücadele eden kahramanlar, kendi anneleri ve şehit düşen silah arkadaşlarının annelerinin Anneler Günü’nü kutladı. Eşlerinden, annelerinden ve çocuklarından uzakta kahramanca terörle mücadele eden askerler, Anneler Günü için video hazırladı. Şırnak’ta görev yapan askerler, kendilerinin ve şehit düşen silah arkadaşlarının annelerinin Anneler Günü’nü, duygu ve özlem dolu mesajlarla kutladı.
11.09.2019 Televizyon
Luis Enrique'ye özel hoşgeldin klibi!
Luis Enrique'ye özel hoşgeldin klibi! İspanya'nın başarılı ekiplerinden Barcelona yeni hocası Luis Enrique için hoşgeldin videosu yayınladı.
21.05.2014 Futbol
Şimdi zafer zamanı
Şimdi zafer zamanı Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu 2. maçında Chelsea ile oynayacağı maç öncesinde GSTV maç ile ilgili bir klip hazırladı.
18.03.2014 Futbol
Kaka'ya yuvaya hoşgeldin videosu!
Kaka'ya yuvaya hoşgeldin videosu! Real Madrid'den ayrılarak eski kulübü Milan'a dönen Kaka için taraftarlar "Hoşgeldin" videosu hazırladı.
5.09.2013 Futbol
Santos'tan Neymar'a veda klibi!
Santos'tan Neymar'a veda klibi! Brezilya futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan biri olan Neymar için yetiştiği Santos kulübü Barcelaona transferi sonrasında bir veda klibi hazırladı. İşte o klip...
27.05.2013 Futbol
Bu video Fenerbahçe'ye finali getirir!
Bu video Fenerbahçe'ye finali getirir! Fenerbahçe ile Benfica arasındaki UEFA Avrupa Ligi Yarı final mücadelesi öncesinde işte bu muhteşem klip izlenme rekorları kırıyor.
2.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri