Pablo Batalla

Pablo Batalla

Son dakika pablo batalla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pablo batalla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pablo batalla haber sayfamızda...

Pablo Batalla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 567 pablo batalla haberi bulunmuştur.
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde
Türk futbolunda büyük şok! Başkan açıkladı: Bursaspor'un kapanması gündemde Bursaspor Başkanı Recep Günay, UEFA, CAS ve TFF'ye yapılan şikayetlerin sonucunda kulübün kapanabileceğini ifade etti.
28.11.2023 2.Lig
Furkan Soyalp: 'Bu performansla milli takımda olmak gerçekçi değil'
Furkan Soyalp: 'Bu performansla milli takımda olmak gerçekçi değil' Gaziantep FK’nın başarılı futbolcusu Furkan Soyalp, gösterdiği istatistik ve performansla milli takıma gitmesinin gerçekçi bir hedef olmadığını söyledi. Furkan, yeni sezonda uygulanacak yabancı kuralıyla ilgili ise yabancı futbolcularla kıyaslanmakla alakalı korkusunun bulunmadığını ifade etti.
31.01.2022 Gaziantep FK
Ertuğrul Sağlam: Ümraniyespor maçı tekrar edilmeli
Ertuğrul Sağlam: Ümraniyespor maçı tekrar edilmeli Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) Ümraniyespor maçında kural hatası yapıldığını raporladığını ve maçın tekrar edilmesi gerektiğini söyledi. Futbolculuk döneminde en iyi 10 numaralarını açıklayan Sağlam, "Türkiye’ye gelmiş geçmiş en iyi 10 numara kim derseniz 1 tanesine Alex’i koyabiliriz, Sergen Yalçın’ı koyabiliriz ve Bursaspor’da elde ettiğimiz şampiyonlukta o zamanki kadronun önemli oyuncularından olan Pablo Batalla’yı söyleyebilirim" dedi.
11.02.2021 1.Lig
Bursaspor, Brezilyalı Jadson'un peşinde!
Bursaspor, Brezilyalı Jadson'un peşinde! Batalla’nın boşluğunu dolduramayan Bursa, aradığı ismi yine Güney Amerika’da buldu. Fluminense’den Brezilyalı Jadson’u radarına aldı.
25.12.2018 BursaSpor
Bursaspor Spor Lisesi için imzalar atıldı
Bursaspor Spor Lisesi için imzalar atıldı Bursaspor Kulübü'nün altyapı oyuncularının yetiştiği Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ne yapılması planlanan lise için protokol imzalandı.
22.05.2018 BursaSpor
Ali Ay: "Batalla fahri elçimiz olacak"
Ali Ay: "Batalla fahri elçimiz olacak" Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Batalla çok karakterli bir futbolcu onun yerine bir başkası olsaydı tamam der, oynamadan da 3 milyon Euro'nun sahibi olurdu. Batalla bizim Güney Amerika’da fahri elçimiz olacak" dedi.
21.05.2018 BursaSpor
Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Kötü takım değildik"
Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Kötü takım değildik" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Tuna Spor ve Gençlik Merkezi’nde yeşil beyazlı taraftarlarla görüştü. Kentteki sanayicilerin kulübe yeteri kadar destek olmadığını ifade eden Başkan Ay, "Taraftarlar kadar iş adamları ve kent dinamikleri de destek verse Bursaspor’un önünde kimse duramaz. Kötü bir takım değildik" dedi.
20.05.2018 BursaSpor
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı!
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı! Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 BursaSpor
Bursaspor evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek
Bursaspor evinde Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek Spor Toto Süper Lig'de 26'ncı hafta mücadelesinde Bursaspor, sahasında Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa.
16.03.2018 BursaSpor
Osmanlıspor - Bursaspor: 2-1
Osmanlıspor - Bursaspor: 2-1 Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Osmanlıspor sahasında Bursaspor'u 2-1 mağlup etti.
10.03.2018 BursaSpor
Le Guen: "Buraya 6 aylığına gelmedim"
Le Guen: "Buraya 6 aylığına gelmedim" Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ile Beşiktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Bursa'da koreografi şov
Bursa'da koreografi şov Bursaspor, taraftarları Beşiktaş maçı öncesinde Türkiye haritalı ve şehrin simgeleyen figürlerin yer aldığı koreografi yaparak görsel şölen oluşturdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Batalla, 4 hafta sahalardan uzak kalacak
Batalla, 4 hafta sahalardan uzak kalacak Bursaspor'da Başakşehir maçında sakatlanan kaptan Pablo Martin Batalla'nın 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
22.01.2018 BursaSpor
Bursaspor 2 - 1 Gençlerbirliği
Bursaspor 2 - 1 Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu 2. maçında Bursaspor, Gençlerbirliği'ni 2-1 yenmesine rağmen turu geçen ve çeyrek finale yükselen taraf Ankara ekibi oldu. Bursaspor'da yeni transfer Sow, 75. dakikada oyuna dahil oldu.
1.07.2020 Türkiye Kupası
İrfan Buz: Larin konuşuldu ama net bir şey yok
İrfan Buz: Larin konuşuldu ama net bir şey yok Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz "(Larin) Kiralık formulü konuşuldu ama net bir şey yok. Bizim birkaç alternatifimiz var" dedi.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'un transferde uğrak noktası Afrika kıtası
Bursaspor'un transferde uğrak noktası Afrika kıtası Bursaspor bu sezonki transferlerinde Afrika kıtasına yönelmiş durumda. Yeşil beyazlı ekip, Moussa Sow ile birlikte bu sezon Afrika kıtasından 7’nci oyuncu transferini gerçekleştirecek.
13.01.2018 BursaSpor
Batalla bu kez takımla çalıştı
Batalla bu kez takımla çalıştı Dün gerçekleştirilen antrenmanda yer almayan Pablo Batalla, takımla çalıştı.
19.12.2017 BursaSpor
Bursasporun belini sakatlıklar büküyor
Bursasporun belini sakatlıklar büküyor Bursaspor sakatlıklardan yana bu sezon talihsiz bir dönem geçirirken bu sezon forma şansı bulan 13 farklı futbolcusu birçok lig maçını sakatlık sebebiyle kaçırdı. Bursasporda son olarak Jires Kembo, Fenerbahçe maçında sakatlık yaşarken Trabzonspora karşı oynama ihtimali belirsizliğini koruyor.
10.12.2017 BursaSpor
Le Guen: F.Bahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından biri
Le Guen: F.Bahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından biri Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, ligde karşılaşacakları Fenerbahçe'nin kendisini endişelendirdiğini dile getirerek, "Son haftalardaki çıkışları gerçekten bizi endişelendiriyor. Fenerbahçe, sakat oyuncularının da dönüşüyle muhtemelen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacak" dedi.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor’da Fenerbahçe maçı öncesi Batalla şoku
Bursaspor’da Fenerbahçe maçı öncesi Batalla şoku Bursaspor’da kasığında zorlanma meydana gelen kaptan Batalla’nın 2 gün takımdan ayrı kalacağı ve Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışacağı öğrenildi.
1.07.2020 Futbol
"Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız"
"Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız" Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Göztepe maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Kafamızı dik tutup, önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.
18.11.2017 BursaSpor
Le Guen’in Sivasspor kozu Batalla
Le Guen’in Sivasspor kozu Batalla Ligin 9. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, Teknik Direktör Paul Le Guen'in en büyük kozu yine Arjantinli yıldız Pablo Batalla olacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Bursaspor'a kötü haber!
Bursaspor'a kötü haber! Bursaspor, günü tek antrenmanla tamamlarken dünkü antrenmanda sakatlanan Onur Atasayar'ın kaburgasında kırık tespit edildi. Batalla ise takımdan ayrı çalıştı.
7.10.2017 BursaSpor
Bursaspor'dan görme engelli futbolculara destek!
Bursaspor'dan görme engelli futbolculara destek! Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ve futbolcular Pablo Batalla ile Furkan Soyalp, görme engellilerin yaşadığı zorluklara dikkati çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğe katıldı.
4.10.2017 BursaSpor
Bursaspor’un golleri yabancılardan
Bursaspor’un golleri yabancılardan Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 9 puan toplayan Bursaspor’da, yabancı oyuncuların takıma katkısı dikkat çekti.
18.09.2017 BursaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Pablo Batalla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.