Silahla paylaşım yapan Pakistan uyruklu kişi gözaltına alındı
Silahla paylaşım yapan Pakistan uyruklu kişi gözaltına alındı Sosyal medya hesabından silahla paylaşım yapan Pakistan Uyruklu kişi, gözaltına altına alınarak, sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı.
21.04.2022 Gündem
Çocukları gizlice çekip paylaşan yabancı uyruklu şahıs yakalandı
Çocukları gizlice çekip paylaşan yabancı uyruklu şahıs yakalandı İstanbul Gaziosmanpaşa’da, oyun oynayan çocukları gizlice çekip sosyal medyada paylaştığı tespit edilen Pakistan uyruklu S.A. gözaltına alındı.
19.04.2022 Gündem
İstanbul'da akılalmaz olay! Rehin alıp görüntüleri paylaştılar
İstanbul'da akılalmaz olay! Rehin alıp görüntüleri paylaştılar İstanbul Bayrampaşa’da Pakistan uyruklu 9 kişiyi evinde rehin alarak gasp eden ve bu anları sosyal medya hesabından paylaşan 6 Pakistanlı’dan 2’si tutuklandı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada olayda kullanılan bir adet silah, bir adet bıçak ve mağdurlara ait olduğu tespit edilen kıyafetler bulundu.
19.01.2022 Haberler
Kız çocuklarına tacizde bulunduğu öne sürülen kişi yakalandı!
Kız çocuklarına tacizde bulunduğu öne sürülen kişi yakalandı! İstanbul Beyoğlu’nda Suriyeli kız çocuklarına sözlü tacizde bulunduğu iddia edilen yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.
8.12.2019 Gündem
Kaçakların bulunduğu otomobil kaza yaptı
Kaçakların bulunduğu otomobil kaza yaptı EDİRNE'nin Keşan ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isteyen Pakistan uyruklu kaçakların bulunduğu otomobil bariyerlere çarptı, sürücü Mehmet P. (29) ve 7 kaçak yaralandı. Kaza, saat 21.45 sıralarında Keşan-Malkara Karayolu üzerindeki Dörtyol Kavşağı'nda meydana geldi. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinden, Keşan yönüne giden Mehmet P. yönetimindeki 34 GY 3298 plakalı otomobil, Dörtyol Kavşağı'na geldiği sırada önce dönel kavşağa, daha sonra ise savrularak bariyerlere çarptı. Kazada sürücü Mehmet P. ile araçta bulunan ve yasa dışı yollardan Yunanistan gitmek isteyen Pakistan uyruklu 7 kişi yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Kaza nedeniyle Keşan'dan, İpsala yönüne bir süre kapalı kalan kavşak, devrilen otomobilin çekilmesi ve Karayolları ekiplerinin yolu temizlemesiyle tekrar trafiğe açıldı. Kazanın olduğu noktada, geçen ocak ayında da Suriye ve Afganistan uyruklu kaçakların bulunduğu ticari taksinin dönel kavşağa çarparak, devrilmesi sonucu 7 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam