Park tartışmasında polis memuru komşusunu öldürdü
Park tartışmasında polis memuru komşusunu öldürdü Kilis'te polis memuru Mahmut Y., araç parkı nedeniyle tartıştığı komşusu Hamdi Öten'i (50) tabancasıyla vurarak öldürdü.
26.07.2023 Gündem
Park tartışmasında kadının kaburgasını kırdı
Park tartışmasında kadının kaburgasını kırdı Konya'da bir arkadaşının oturduğu sitede araç parkı yüzünden tartıştığı Ayşe Y.'yi (36) dövüp, kaburgalarını kırdığı iddiasıyla tutuklanan öğretim görevlisi Dr. Fevzi Altan Göksu (43) hakkında 'adam öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Göksu, Ayşe Y.’nin topuklu ayakkabıyla koşarken düştüğünü öne sürürken, saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ise davaya delil olarak sunuldu.
19.01.2020 Haberler
Park etme tartışmasında dehşet! Silahla saldırdı...
Park etme tartışmasında dehşet! Silahla saldırdı... Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde park etme tartışmasında kavga çıktı. Kurşunların konuştuğu kavgada bir kişi yaralanırken, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
7.01.2018 Gündem
Park etme tartışmasında dehşet! Silahla saldırdı...
Park etme tartışmasında dehşet! Silahla saldırdı... Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde park etme tartışmasında kavga çıktı. Kurşunların konuştuğu kavgada bir kişi yaralanırken, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı.
7.01.2018 Gündem
Tartıştığı gence defalarca ateş açtı
Tartıştığı gence defalarca ateş açtı Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde park etme tartışmasında kavga çıktı. Kurşunların konuştuğu kavgada bir kişi yaralanırken, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sırakapılar Mahallesi 1549 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinin önüne aracını park eden Mesut K. ile A.G., arasında sözlü tartışma çıktı. Bir süre tartışan iki kişi, yolda biraz ilerledi. Tartışmanın dozu artınca Mesut K., yanındaki tabancayı çıkararak, A.G.’nin ayağına ateş etmeye başladı. Mesut K., A.G.’nin ayağına 5 el ateş etti. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerine yakın bir iş yerine sığınmaya çalışırken yere yığıldı. Zanlı ise elindeki silahla olay yerinden hızla uzaklaştı. “Yaralı iş yerine sığınmaya çalışırken yere yığıldı, ilk yardımı esnaf yaptı” Çevredeki esnaflar, yaralıya ilk müdahaleyi yaparak onu bir iş yerinin içine aldı ve durumu 112 Acil servise haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaparken, polis de etrafta güvenlik önlemi ve zanlının yakalanması için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı A.G.’yi Denizli Devlet hastanesine kaldırırken, polis ekipleri olay yerinde parmak izi ve güvenlik kamerası incelemesi yaptı. “Zanlı yaklaşık iki saat sonra yakalandı” Yaralı olan A.G.’nin kaldırıldığı hastanede tedavisi sürerken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Silahlı yaralama olayı ile ilgili geniş çalışma yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yaklaşık 2 saat sonra yakaladı. Yakalanan zanlı ifadesi alınmak üzere Çınar İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüldü. “Kurşunlama saniye saniye kameraya yansıdı” Park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Kamerada, önce tartışan ve yürüme halinde olan iki kişiden biri, bir süre sonra elindeki silahla diğerinin ayağına sıktığı görülüyor. Ola
11.09.2019 Yaşam
İki güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı
İki güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı Gaziantep'te aracını kaldırıma park eden bir kişi, tartıştığı bir alışveriş merkezinde çalışan 2 güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı. İddiaya göre Fikret Ç, alışveriş yapmak amacıyla ailesi ile birlikte Şehitkamil ilçesi Yaprak Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Forum Gaziantep AVM'ye gitti. Aracını park edecek yer bulamayan F.Ç., 27 J 2367 plakalı aracını alışveriş merkezi önündeki kaldırıma park etti. AVM'nin güvenlik görevlileri R.K ve C.K Fikret Ç'nin yanına gelerek, aracı park edemeyeceğini söyleyip, aracı kaldırmasını istedi. F Ç ile güvenlik görevlileri, arasındaki tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine ise F.Ç, 2 güvenlik görevlisini bıçak darbeleri ile yaraladı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Gaziantep'teki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Fikret Ç'nin de AVM görevlileri ve vatandaşlar tarafından darp edildiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Hastane önünde linç girişimi!
Hastane önünde linç girişimi! Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yer verme meselesinden çıkan kavga sırasında kalp krizi geçiren yaşlı adam hayatını kaybetti. Hastanede toplanan yaşlı adamın yakınlarıysa kavgaya karışan karşı tarafı linç etmeye çalıştı. Edinilen bilgilere göre Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında yaşlı bir adamla iki genç, araç park etme yüzünden tartıştı. Tartışma sırasında aniden fenalaşan yaşlı adam kalp krizi geçirdi. Hemen acil servise kaldırılan yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Mardinli olduğu öğrenilen yaşlı adamın yakınları hastane önünde toplandı. Polis hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmayan grup, yaşlı adamın ölümünden sorumlu tuttukları iki genci linç etmeye çalıştı. Zanlıların hastaneden çıkarılması sırasında polis aracına doğru saldıran kalabalık, arbedeye neden oldu. Zor anlar yaşayan polis, iki zanlıyı güçlükle kalabalıktan uzaklaştırdı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki gerginlik sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Park tartışması silahlı kavgaya dönüştü
Park tartışması silahlı kavgaya dönüştü İstanbul Beyoğlu’nda araç parkı yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın yaşandığı sokaktaki hurdacı dükkanı sahibi, başına aldığı darbe sonucu yaralandı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Beyoğlu Tarlabaşı Bostan Mahallesi Şirket Sokak’ta birkaç gündür yaşanan gerilim bugün silahlı kavgaya dönüştü. İddiaya göre sokağa malzeme yüklemek için aracıyla giren gruba, hurdacı dükkanı sahibi olan Ramazan Özbek tepki gösterdi. Araç parkından çıkan tartışmalar her gün tekrarlanmaya başlayınca taraflar arasında kavga çıktı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda sokağa malzeme almaya gelen 5 kişilik grup önce Ramazan Özbek’i darp etti. Özbek’e yardıma gelen yakınlarının da olaya karışması sonucu kavga büyüdü. 5 kişilik gruptan biri elindeki taşı yerde yatan Özbek’e fırlattı. Elinde silah olan bir diğer saldırgan ise çevreye rastgele ateş açtı. Özbek’in yakınları da kaçan grubun aracının camları demir sopalarla kırdı. Atılan taş nedeniyle başından yaralanan Ramazan Özbek, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Özbek’in durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavga anı ise güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde Ramazan Özbek’le bir süre tartışan grup daha sonra saldırarak Ramazan Özbek’i önce darp ediyor. Taş atıp etrafa rastgele ateş eden grubun kaçarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran polisin olay hakkındaki soruşturması devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam