Sevgilisi, yıldız tenisçi Kyrgios'un yatakta başka kadınla fotoğrafını paylaştı!
Sevgilisi, yıldız tenisçi Kyrgios'un yatakta başka kadınla fotoğrafını paylaştı! Avustralyalı tenis yıldızı Nick Kyrgios'un kız arkadaşı Chiara Passari, Instagram hesabından şoke eden bir paylaşım yaptı. Passari, sevgilisi Kyrgios'un başka bir kadınla yataktaki fotoğrafını paylaştı.
8.10.2021 Tenis
Son dakika... ABD görüntüleri paylaştı! Rusya'nın maskesi düştü...
Son dakika... ABD görüntüleri paylaştı! Rusya'nın maskesi düştü... Gelen son dakika haberine göre; ABD'den Rusya'yı köşeye sıkıştıran bomba hamle. ABD'nin Afrika Kuvvetleri Komutanlığı (AFRICOM), Rusya'nın güvenlik şirketi Wagner aracılığı ile Libya'da askeri ekipman konumlandırmaya devam ettiğine ilişkin uydu fotoğrafları yayınladı.
24.07.2020 Dünya
MSB o görüntüleri paylaştı! 'Hırçın denen dalgalardan, aşılmaz denen dağlara...'
MSB o görüntüleri paylaştı! 'Hırçın denen dalgalardan, aşılmaz denen dağlara...' Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından amfibi deniz piyadelerinin faaliyetlerini içeren görüntü paylaşıldı.
2.03.2020 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki terör hedefleri böyle vuruldu
Irak'ın kuzeyindeki terör hedefleri böyle vuruldu Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyonda terör örgütüne ait sığınakların vurulma anlarını paylaştı.Türk Silahlı Kuvvetleri içte ve dışta terör örgütlerine göz açtırmıyor. TSK, Irak'ın kuzeyine düzenlenen operasyonda bölücü terör örgütüne ait sığınakların imha edildiği görüntüleri paylaştı. Irak'ın kuzeyi Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerine 07-08 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen hava harekatları neticesinde üs bölgelerine saldırı hazırlığında olan silahlı 9 bölücü terörist etkisiz hale getirilmişti.
11.09.2019 Yaşam
Yeliz Yeşilmen ölümden döndü
Yeliz Yeşilmen ölümden döndü Oyuncu ve sunucu Yeliz Yeşilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini korkuttu. Adanalı iş adamı Ali Uğur Akbaş'la evlendikten sonra, Adana'ya yerleşen sunucu ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, evinde çıkan elektirik kaçağından dolayı ölümden döndüğünü açıkladı. Yeşilmen instagram hesabından, "Arkadaşlar çok merak etmişsiniz beni. Olaylar Olaylar. Gözlerden nazarlardan dolayı neler yaşadım anlatamam. O yüzden dudağım bile uçukladı. Arkadaşlar şu eve geldiğimden beri, yılanlar çıktı, tavan çöktü. Dün elektirik kaçağından ölüyorduk resmen çocuklarımla. Çok büyük bir hayati tehlike atlattık resmen." şeklinde bir açıklama yaptı. Yeliz Yeşilmen, korkutan olay sonrası elektirik tesisatını tamir ettirmek için ekip çağırdı. Arızanın toprak altından geldiğini söyleyen güzel oyuncu, " Resmen canlı bombanın üzerinde yaşıyormuşuz, Allah korudu" dedi.
11.09.2019 Magazin
Cansu Tosun eğitime girdi
Cansu Tosun eğitime girdi Oyuncu Cansu Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Geçen ay oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'le evlenen Cansu Tosun, silahlı savunma eğitimi alırken çekilmiş bir videosunu ‘Hazırlık’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Cansu Tosun’un hünerlerini sergilediği video, takipçilerinden büyük beğeni aldı.
11.09.2019 Magazin
Hortum avcısı dehşet görüntüleri sosyal medyada paylaştı
Hortum avcısı dehşet görüntüleri sosyal medyada paylaştı Hortum avcısı dehşet görüntüleri sosyal medyada paylaştı
11.09.2019 İlginç Videolar
2 Eylül 2018 Magazin Haberleri
2 Eylül 2018 Magazin Haberleri 2 Eylül 2018 Magazin Haberleri
11.09.2019 Magazin
TSK, Zap bölgesine düzenlenen hava harekatının görüntülerini paylaştı.
TSK, Zap bölgesine düzenlenen hava harekatının görüntülerini paylaştı. SK, Kuzey Irak'ın Zap bölgesine düzenlenen hava harekatının görüntülerini paylaştı.TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyi Zap bölgesine 31 Ağustos 2018’de icra edilen hava harekatında; başlangıç noktasından itibaren takip edilen ve yurt içindeki örgüt mensuplarına mühimmat/silah ve patlayıcı takviyesi yapmak üzere sınır bölgesine yaklaşan bölücü terör örgütüne ait bir mühimmat ikmal aracının imha edildiği kaydedildi. Hava harekatında ilk olarak araç civarında bulunan 6 silahlı bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği ve ardından mühimmat ikmal aracının tam isabetle vurulduğu kaydedildi. Söz konusu aracın çok miktarda mühimmat/silah ve patlayıcı yüklü olduğunun vuruş sonrasında oluşan patlamaların şiddetinden de anlaşıldığı vurgulandı.
11.09.2019 Yaşam
Hadise'nin makyajsız dans videosu olay oldu
Hadise'nin makyajsız dans videosu olay oldu Şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından 2017 yılında çekilen bir dans videosunu paylaştı.Hadise, Instagram hesabından 'Şampiyon' isimli klibinin prova görüntülerini paylaştı. Hadise'nin paylaşımındaki makyajsız hali dikkat çekti. Hayranları tarafından büyük ilgi gören Hadise'nin klibi, kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Hadise'nin videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, 'Hadise videosunda Hadise'yi göremiyorum' yorumunu yaparak Hadise'nin makyajsız halini eleştirdi. Bazı takipçileri ise Hadise'ye tam not verdi.
11.09.2019 Magazin
Ayaklarını camdan dışarı sarkıtan sürücü hayatını hiçe saydı
Ayaklarını camdan dışarı sarkıtan sürücü hayatını hiçe saydı Ayaklarını camdan dışarı sarkıtarak otomobil kullanan sürücü hayatını hiçe sayarken sosyal medya kullanıcıları duruma tepki gösterdi. Ayaklarını camdan dışarı sarkıtarak otomobil kullanan A.K. isimli bir kişi o anları sosyal medyada paylaştı. Seyir halindeyken ayaklarını dışarı çıkaran sürücü hem kendi hem de diğer sürücülerin can güvenliğini hiçe saydı. Nerede çekildiği belli olmayan görüntülere, şahsın arkadaşları ve sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Videoyu çeken A.K. tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattı.
11.09.2019 Televizyon
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Zafer' videosu
Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Zafer' videosu Cumhurbaşkanlığı, Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü dolayısıyla bir video hazırladı. Zafer Haftası etiketi ile sosyal medyada paylaşılan 2 dakika 15 saniyelik videoda Malazgirt Zaferi ile Anadolu kapılarının Türklere açılması ve Dumlupınar Meydan Muharebesinde verilen mücadele konu ediliyor. Videonun sonunda ise İstiklal Marşının ilk kelimesi "Korkma" ifadesi seslendiriliyor.
11.09.2019 Televizyon
TSK'dan nefes kesen klip
TSK'dan nefes kesen klip Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), "Etkin, Caydırıcı, Saygın" başlığıyla klip hazırladı. 2 dakika 41 saniyelik nefes kesen klipte, Türk ordusunun karada, denizde ve havadaki operasyonel gücü göz doldurdu. TSK'nın sosyal paylaşım sitelerinde paylaştığı aksiyon filmlerini geride bırakan klip, büyük beğeni topladı. "Etkin", "caydırıcı" ve "saygın" ifadelerine vurgu yapılan klipte, Türk ordusunun karada, denizde ve havadaki profesyonel kabiliyeti gözler önüne serildi. Belirlenen hedefleri tam isabetle vuran TSK, dosta güven, düşmana korku verdi.
11.09.2019 Televizyon
Kumar makinesi imalatı yaptı, kendi kendini böyle yakalattı
Kumar makinesi imalatı yaptı, kendi kendini böyle yakalattı Esenyurt'ta kumar oynama makinesi imalatı yapan bir kişi, makinelerini pazarlamak için tanıtım videosunu sosyal medyada paylaşınca polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin, tanıtım videosunda olası polis baskınında makineleri nasıl kaçıracağını da anlattığı ortaya çıktı. İddiaya göre, T.K. adlı bir kişi, el çantasına gizlenmiş kumar makinesi imal ederek onu pazarlamak için tanıtım videosu çekti. Videoda polislerden 'Amca' diye bahseden T.K., olası bir polis baskınında kumar makinesini nasıl gizleneceğini de anlattı. T.K. çektiği tanıtım videosunu sosyal medyada paylaştı. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, videoyu yükleyen kişiyi takibe aldı. Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucu kumar makinelerinin Merkez Mahallesi Ahmet Arif Caddesi üzerinde bir kahvehanede olduğunu belirledi. Kahvehaneye müşteri gibi giren polisler, kumar oynanmasını cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Polis ekipleri, kumar imalatı yapılan yerin de aralarında bulunduğu 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Kahvehaneye yapılan baskında ise T.K. kumar oynatırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Kumar oynayan 3 kişiye de, kumar oynamaktan para cezası uygulandı. T.K.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı
İbrahim Tatlıses'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı Sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüntülerini paylaşan İbrahim Tatlıses, paylaşımıın altına "Sayın BAŞKANIMIZ Recep Tayyip Erdoğan’a güvenim ve inancım tamdır.Ekonomimizi alaşağı etmek isteyen, içerden ve dışardan bize savaş açan düşmanlar, hainler yine galip gelemeyecekler! Bizim öyle bir liderimiz var ki; ülkemizin ne adını, ne de şehit kanıyla ıslanmış bayrağımızı ayaklar altına aldırtsın. Bayrağımızı göğsüne koyan, hiç bir zaman üstüne basmayan, diğerleri boş boş bakarken önce bayrağını düşünen bir adam var. Zor günler geçecek, bu ülke neler gördü.Ne ilk olacak, ne de son!!! Doların inip çıkmasıyla bu vatana, bu millete bir şey olmaz! Şimdi avuçlarını ovuşturanlar, yine avuçlarını yalayacaklar, hep beraber göreceğiz. Ne aç kalırız, ne de açıkta kalırız burası Türkiye Cumhuriyeti herkes bunu bilsin! Biz bunları yaşadık, dolarmış, avroymuş korkunuz bu mu? Döviz hep indi, hep çıktı. Birlik olursak herşeyin üstesinden geleceğiz, biz hiç bir zaman paranın esiri olan bir millet olmadık, bu da böyle biline" yazdı.
11.09.2019 Magazin
Gülşen, çocuğunu döven babayı bulana 10 bin TL ödül verecek
Gülşen, çocuğunu döven babayı bulana 10 bin TL ödül verecek Şarkıcı Gülşen, sosyal medya hesabından bir babanın çocuğuna şiddet uyguladığı anların görüntüsünü paylaşarak, babayı bulan kişiye 10 bin TL ödül vereceğini açıkladı.Çocuğa uygulanan şiddet anlarını Instagram hesabından paylaşan Gülşen, şu açıklamada bulundu: "Allah’ım bu nasıl bir mahluk? Dayanamadım, izleyemedim tamamını. Lütfen bulunsun her kimse? Cezalandırılsın. En önemlisi de o masum yavrunun emin ellerde olacağı bir ortam sağlansın. Bulana ifşa edene 10 bin lira ödül benden. Kameraya kaydeden de ceza almalı. Bu nasıl vahşet. Kalbim duracak"
11.09.2019 Magazin
Eylül'ün babasından duygulandıran paylaşım
Eylül'ün babasından duygulandıran paylaşım Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara'nın (8) babası İbrahim Yağlıkara'nın hazırlattığı video, izleyenlerin yüreklerini dağladı.Ankara Polatlı'da kaybolduktan bir hafta sonra, cansız bedeni elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan Eylül Yağlıkara'nın ailesi, kızlarının yasını tutuyor. Bursa'da yaşamalarına rağmen Uzunbeyli Mahallesi'nde kalmayı tercih eden Şerife-İbrahim Yağlıkara çifti, cinayete kurban giden kızlarının mezarına giderek dua ediyor. Baba İbrahim Yağlıkara, kızının ölümünden sonra Bursa'da yaşayan bir arkadaşına klip hazırlattı. Hazırlanan klipte Eylül'ün fotoğrafları, cenazeden fotoğraflar ile Yağlıkara çiftinin kızlarının mezarı ziyaret ettiği fotoğraflar yer alıyor. 'ELLERİ YÜZÜNDE GİDERKEN EYLÜL, ARDINDAN BİNLERCE YÜREK AĞLADI' Yürekleri dağlayan paylaşımda ayrıca, "Bugün bir soysuzun Eylül'ü vurup dibine gömdüğü direk ağladı. Mezar niyetine toprağı yarıp, içini kazdığı kürek ağladı. Aldılar caninin gömdüğü yerden yıkayıp sardılar, arındı kirden. Cemaat namaza durunca, birden musalla denilen durak ağladı. İki kişi varıp mezarı kazdı. Melekler semadan kanadım süzdü. Omuzlarda tabut içinde bir gül. Saçları ipeksi, gözleri Eylül. Elleri yüzünde giderken Eylül, ardından binlerce yürek ağladı. Yattığı beşik, oturduğu minder, geçtiği eşik, yemeğini son kez yediği kaşık, yarım bıraktığı çörek ağladı" ifadelerine yer verildi.
11.09.2019 Yaşam
TSK, TCG Gediz'in NATO eğitimlerine ilişkin görüntüleri paylaştı
TSK, TCG Gediz'in NATO eğitimlerine ilişkin görüntüleri paylaştı TSK, TCG Gediz'in NATO Daimi Deniz Görev Grubu-1 (SNMG-1) kapsamında icra ettiği eğitimlere ilişkin görüntüleri paylaştı. TCG Gediz, 6 Nisan-25 Temmuz tarihleri arasında NATO Daimi Deniz Görev Grubu-1 (SNMG-1) kapsamında düzenlenen eğitimlere katıldı. TSK, TCG Gediz'in katıldığı denizde ikmal, geçiş, helikopter inişi, Kuzey Kutup Dairesi'nin kuzeyine geçiş eğitimlerinin yanısıra Lizbon Limanı'na yapılan ziyaretin ve Baltık Denizi'ndeki seyrin görüntülerini paylaştı.
11.09.2019 Televizyon
Çoban köpeklerini dövüştürüp sosyal medyada paylaştılar
Çoban köpeklerini dövüştürüp sosyal medyada paylaştılar DİYARBAKIR'da, kimliği tespit edilemeyen bazı kişiler, bir köyde çoban köpeklerini zorla dövüştürük, çektikleri videoları sosyal medyaya yükledi. Görüntülerin paylaşılmasının ardından harekete geçen Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Diyarbakır Temsilcisi Sevgi Ekmekçiler, CİMER başta olmak üzere ilgili kurumlara şikayette bulundu. Diyarbakır'da kimliği henüz tespit edilemeyen bazı kişiler, bir tarlada çekildiği çoban köpeklerini dövüştürürerek, videolarını internet siteyerine yükledi. A.A. adlı kullanıcı tarafından görüntü paylaşım sitesine yüklenen 2 ayrı videoda, köpeklerin eziyet edilerek dövüştürüldüğü ve sopalarla dövüldüğü görülürken, bir kişinin de o anları kameraya çektiği tespit edildi. Kürtçe konuşmaların geçtiği videodaki seslerde ise, 'Siyah olanı onun üzerine at, çok güzel, herkes yavruları dövüştürüyor, sen büyükleri, tasmayı çıkar' gibi ifadeler yer aldı.
11.09.2019 Yaşam
Avatar Atakan yeni doğan oğluyla birlikte video paylaştı
Avatar Atakan yeni doğan oğluyla birlikte video paylaştı Avatar Atakan yeni doğan oğluyla birlikte video paylaştı
11.09.2019 Magazin
ŞAHİ 209 EMT atışının başarıyla gerçekleştirildi
ŞAHİ 209 EMT atışının başarıyla gerçekleştirildi T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı, ŞAHİ 209 EMT atışının başarıyla gerçekleştirildiğini bildirdi.T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Müsteşarlığı, sosyal medya hesabından ŞAHİ 209 EMT atışının başarıyla gerçekleştirildiğini paylaştı.
11.09.2019 Televizyon
Minicik bebeği böyle ağlattı
Minicik bebeği böyle ağlattı Minicik bebeği böyle ağlattı
11.09.2019 İlginç Videolar
Cem yılmaz'dan hayranlarını sevindirecek video
Cem yılmaz'dan hayranlarını sevindirecek video Cem yılmaz'dan hayranlarını sevindirecek video
11.09.2019 Magazin
Jandarmadan nefes kesen ATAK videosu
Jandarmadan nefes kesen ATAK videosu Jandarma Genel Komutanlığı, YouTube'deki hesabından "Havada, Karada, ATAK'tayız" videosu paylaştı. 1071 Alparslan, 1299 Osman Gazi, 1453 Fatih ATAK helikopterleriyle gücüne güç katan Jandarma Genel Komutanlığı, YouTube'deki hesabından nefes kesen video paylaştı. "Havada, Karada, ATAK'tayız" başlığıyla paylaşılan videoda, deneyimli pilotların ATAK helikopterleriyle yaptığı akrobatik hareketler göz doldurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin taarruz helikopteri ihtiyacının giderilmesi amacıyla yerli ve milli imkanlarla geliştirilen ATAK helikopterlerinin ateş gücü de videoda gözler önüne serildi.
11.09.2019 Televizyon
Türk Hava Kuvvetlerinin 107’nci kuruluş yıl dönümü klibi
Türk Hava Kuvvetlerinin 107’nci kuruluş yıl dönümü klibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Hava Kuvvetlerinin 107’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan klibi paylaştı.TSK tarafından Türk Hava Kuvvetlerinin 107’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan klipte Türk Hava Kuvvetlerinin faaliyetlerinden kesitler yer aldı.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri