Pedro Rebocho

Pedro Rebocho

Son dakika Pedro Rebocho haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Pedro Rebocho gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Pedro Rebocho haber sayfamızda...

Pedro Rebocho

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 103 pedro rebocho haberi bulunmuştur.
Pedro Rebocho, Suudi Arabistan'a transfer oldu
Pedro Rebocho, Suudi Arabistan'a transfer oldu Suudi Arabistan ekiplerinden Khaleej, Portekizli sol bek Pedro Rebocho'yu kadrosuna dahil etti.
27.06.2023 Dünyadan Futbol
Son dakika - Rebocho’dan Beşiktaş itirafı!
Son dakika - Rebocho’dan Beşiktaş itirafı! Kartal’da geçtiğimiz sezon kiralık olarak top koşturan Portekizli sol bek Pedro Rebocho, siyah-beyazlı takımdan ayrılık süreciyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
28.03.2021 Beşiktaş
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
Beşiktaş'ın en istikrarlısı Domagoj Vida
Beşiktaş'ın en istikrarlısı Domagoj Vida Süper Lig'i 3. sırada bitiren siyah-beyazlı ekipte Vida, 31 maçta 2 bin 683 dakika ile en fazla süre alan oyuncu oldu.
29.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan flaş Elneny isteği! Arsenal'in kapısını çaldı...
Beşiktaş'tan flaş Elneny isteği! Arsenal'in kapısını çaldı... Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny'i bir sezon daha kadroda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Arsenal’in kapısını çaldı
28.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Douglas'ı gözden çıkardı!
Beşiktaş Douglas'ı gözden çıkardı! Beşiktaş, Loris Karius ve Pedro Rebocho’nun ardından Douglas’la da yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı yönetimin, Douglas’la ayrılık görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
3.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng ile yollar ayrılıyor!
Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng ile yollar ayrılıyor! Beşitaş'ta Loris Karius ve Pedro Rebocho'nun ardından bir ayrılık daha yaşanacak. Siyah-beyazlı takım, ara transfer döneminde Fiorentina'dan kiralanan Kevin-Prince Boateng ile yollarını ayırma kararı aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
İstanbul'daki son günlerini alışverişe ayırdı
İstanbul'daki son günlerini alışverişe ayırdı Beşiktaş’ın sezon başında Fransa temsilcisi Guingamp’dan kiraladığı Portekizli defans oyuncusu Pedro Rebocho, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’de objektiflere yansıdı.
19.06.2020 Cadde
Beşiktaş'tan ayrılan Pedro Rebocho, takımla böyle vedalaştı
Beşiktaş'tan ayrılan Pedro Rebocho, takımla böyle vedalaştı Beşiktaş, Pedro Rebocho’ya teşekkür ederek yolların karşılık olarak ayrıldığı resmen açıkladı. Rebocho da takımla böyle vedalaşarak ayrıldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika haberler - Beşiktaş, Pedro Rebocho’yla yollarını resmen ayırdı
Son dakika haberler - Beşiktaş, Pedro Rebocho’yla yollarını resmen ayırdı Beşiktaş, Pedro Rebocho’ya teşekkür ederek yolların karşılık olarak ayrıldığı resmen açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın'dan Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma
Sergen Yalçın'dan Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma Kevin N’Koudou ve Victor Ruiz’in Antalyaspor maçını kaçırma ihtimali üzerinde duran Sergen Yalçın, Rıdvan Yılmaz ve Roco’ya forma şansı vermeyi düşünüyor
30.06.2020 Beşiktaş
Pedro Rebocho, Nantes'a doğru...
Pedro Rebocho, Nantes'a doğru... Beşiktaş'ın Guingamp'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Pedro Rebocho, yeni sezonda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ın formasını giyebilir.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü Beşiktaş, gruplar halinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. 
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü Beşiktaş Futbol Takımı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarını sürdürdü.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları Güngören'de karantinada
Beşiktaş'ın yabancı futbolcuları Güngören'de karantinada Beşiktaş'ta yurt dışında bulunan Boateng, Lens, Ljajic, Ruiz ve Rebocho dün dönüş yaptı. Siyah-beyazlı futbolcular, ülkemizde sıkı bir şekilde uygulanan koronavirüs tedbirleri nedeniyle toplu halde Güngören'de karantina altına alındı.
30.06.2020 Beşiktaş
Başkan Ahmet Nur Çebi: İndirim yapmazlarsa gitsinler
Başkan Ahmet Nur Çebi: İndirim yapmazlarsa gitsinler Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
N'Sakala, Beşiktaş'a transfer olmadan indirimi kabul etti!
N'Sakala, Beşiktaş'a transfer olmadan indirimi kabul etti! N'Sakala'ya kancayı takan Beşiktaş, yapılan ilk görüşmelerde Kongolu oyuncu ile yıllık 1 milyon Euro'ya anlaşmıştı. Takımdan indirim istenmesi sonrasında tecrübeli futbolcu ile bir kez daha masaya oturuldu Pazarlıklarda hiç zorluk çıkarmadığı öğrenilen 28 yaşındaki futbolcu, formayı giymeden indirim yapmayı kabul etti ve ücretini 750 bin Euro'ya düşürdü.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye dev çalım! Anlaşma tamam...
Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye dev çalım! Anlaşma tamam... Sarı-lacivertli ekibin almak için uğraş verdiği tecrübeli oyuncuyu siyah-beyazlı kulüp kaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Rebocho’ya zorunlu veda
Rebocho’ya zorunlu veda Koronavirüs nedeniyle mali krizin daha da ağırlaşması Beşiktaş'ta tüm hesapları bozdu. Siyah-beyazlıların, Rebocho için yapılan planları rafa kaldırdığı belirlendi
30.06.2020 Beşiktaş
Son dakika | Beşiktaş, Pedro Rebocho ile yolları ayırdı!
Son dakika | Beşiktaş, Pedro Rebocho ile yolları ayırdı! Beşiktaş’ın sezon başında Fransa Lig 2 takımı Guingamp’tan kiraladığı Pedro Rebocho, beklenen performansı sergileyememişti.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Wyscout'tan oyuncu arıyor
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Wyscout'tan oyuncu arıyor Beşiktaş’ın hocası Sergen Yalçın, yardımcıları ve scout ekibinin koronavirüs günlerinde ekran başına geçerek, Wyscout sistemi üzerinden tüm bölgeler için yetenekli oyuncu aradıkları ortaya çıktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Elneny dışında kiralıklar gidiyor
Elneny dışında kiralıklar gidiyor Beşiktaş 4 isimle yollarını ayırmayı planlarken Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın en çok güvendiği isimlerden Mohamed Elneny ise takımda kalacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yabancı futbolcular hem rahat hem sıkıntılı!
Beşiktaş'ta yabancı futbolcular hem rahat hem sıkıntılı! Korona virüsün Türkiye'de görülmesinin ardından maçlar seyircisiz oynanırken, bu hafta alınacak kararlar merakla bekleniyor. Beşiktaş'ta bu sene transfer edilen yabancı futbolcular, Türkiye'de ilk vakanın, Avrupa'ya göre çok geç görülmesi nedeniyle mutlu. Ancak futbolcular, karşılaşmaların ertelenmesini bekliyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kadrosu açıklandı
Beşiktaş'ın Alanyaspor maçı kadrosu açıklandı Beşiktaş'ın Süper Lig'in 24'üncü haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın kadrosu belli oldu.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Pedro Rebocho ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.